HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM DAİMA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...SLM VE DUA İLE DUALARINIZI BEKLİYORUM.ALLAH'A EMANET OLUN GÖNÜL DOSTLARIM...
GÖNÜL DOSTLARIM YARIN 11:30 DA İŞ GÖRÜŞMEM VAR BANA DUA EDEBİLİR MİSİNİZ? CANKUŞ
(15 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH yardimcin olsun kardesim
herseyin hayirlisi, ALLAH'a güven
abdestli ol, ve içinden samimice oku
INSA'ALLAH senin için hayirli ise, RABBIM bütün engelleri kaldirip, sana o isi nasip eder
niyetini saglam al, asla bozma
ve ALLAH'A inan
ALLAH'IM en hayirlisini sana nasip etsin INSA'ALLAH
(1 Ayetl kürsi 1 Fatiha 3ihlas 1 Felak 1 Nas)
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNNNN18 yıl önce gönderildi # -
çok tşk ederim.Allah razı olsun sizden.İnş tabi hayırlıysa Rabbim nasip etsin.dualarınız için de hakkınızı helal edin.sağolun...Slm ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi # -
helal olsun
bende tesekkür ederim
ümit ile korku arasi hal...
iste böyle olunmali, ama ümidiniz tam olsun, sapa saglam
hayirlisi olsun diyerek
ALLAH 11:30da YAR ve YARDIMCINIZ Olsun INSA'ALLAH, o vakitte oldugu gibi her vakitte de yaninizda olsun INSA'ALLAH, yeter ki yürekten inanin
amiiiiin
sizin yerinize heycanlandim, INSALLAH en hayirlisi olur:)
YA NASIP!!!18 yıl önce gönderildi # -
rabbim senin için hayırlı rızık kapıları acsın inşaallah kardeşim1 aminn
rabbim yardımcın olsun inşallah beklediğin gibi herşey yolunda gider
selamün aleyküm;
rabbiyesir vela tuassır rabbi temmim bil hayr...
rabbim yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim.
Allah hayırlar ve kolaylıklar nasib etsin kardeşim
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
hepinizden Allah razı olsun.Görüşmeye gittim geldim.Bu bi ön görüşmeymiş.Normal gecti.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Yani hayırlıysa olsun değilse olmasın.Hepiniz Hakkınızı helal edin.Bu siteyi ve sitedeki herkesi gönülden ve çok seviyorum.Allah'a emanet olun.Slm ve dua ile...
Duaların bana çok kısmet oldu cankuş kardeşim.İnşallah buradan sana dualar yolluyorum,Rabbim inşallah hayırlısı ise bu işi nasip etsin.Hayr kapılarını açsın Yaradan.Amin.Amin.Amin.
RABBİM İŞİNİ KOLAY ETDİN YA VEDÜT İSMİ ŞERİFİ YÜZÜSUYU HÜRMETİNE KABUL OLSUN İŞAALAH
Allah razı olsun rabianur kardeşim bende sana ve Nozgen kardeşime burdan dualar yoluyorum.Rabbim hep yanınızda olsun...Nozgen Rabbim senden de razı olsun inş...
allah yardımcın olsun kardes ıns hayırlısyla ısın rast gıder kabul edılrısın
Rabbim kolaylıklar versin inşallah hayırlı neticeler alırsın. Görüşme esnasında ALLAHÜMME YA VEDÜD okuyabilirsin ben çok mucizesini gördüm; dilerim ki Rabbim sanada nasip eder.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.