rahman ve rahim olan rabbimin adıyla
yine sana geldim mevlam yine sana yakarışım yine sana yalvarışım çünki beni sen yarattın ve en iyi koruyanda sensin rabbim yüreğimde acıda olsa dardada olsam sana gelmek kapında beklemek cok güzel rabbim sana yakarmak tesellilerin en güzeli bu güzel gecede tektek isimlerini gecirerk gönlümden rahatlamaya calışmak cok güzel rabbim bunlara bana nasip ettiğin icin sana binlerce şükürler olsun yaradanım. sen teksin rabbim evvvel ve ahir olansın secdelerin sahibi kimsesizlerin kimsesi sin cok dardayım mevlam cok zordayım beynim artık yeter diye bağırırken gönlüm tevekküle teslimiyete çağrıyor ve ardından senin verdiğin o mucizelerin kapısı olan dularda buluyorum kendimi tek rahatladığım yerler secdelerim sana adadığım her dakikada bin teselli rahatca gözyaşı dökdüğüm tekyer senin kapın mevlam . güclü görünmekten ayakta durmaya çalışmaktan yoruldum rabbim busana asla isyan değil halimi benden iyi bilen yaşantımı benden iyi görensin rabbim sığınışım sanadır zorluklarımı kolaylaştır o güzel isimlerinle esmaül hüsna ile tecelli et kaderime beni senden gayrı kimseye kul etme rabbim aminnnn
sevgili kardeşlerim dualarınızda banada yerverirseniz cok mutlu olurum allah cümlenizden razı olsun dualarda buluşmak dileğiyle rabbim yar ve yardımcınız olsun amin