arkadaşlar aranıza yeni katıldım erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesini bi türlü ikna edemiyor lütfen yardımcı olun ikna duası yada önerebileceğiniz bi dua varmı
çaresizlik
(8 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
aminnn hepimize bildiğiniz bi dua yokmu arkadaşlar
bi gönül yarası daha =( dilerim tez feraha kavuşursun dostum
içinden dilediğin gibi yakar Mevlaya o bizim bildiğimiz ve bilmediğimiz hallerimizi görendir
duayla ...18 yıl önce gönderildi # -
valla çok çaresizim merve ikimizde birbirmizi çok sefiyoruz fakat ailesi beni istemiyor çok mutsuzum ya bunalımlardayım hayattan zevk almıyouz ben çok seviyorum onu sitede dolaşırken döngel duasını okudum acaba işe yararmı ailesinin biras olsun kalbi yumuşamazmı
canım bu dua çok gündeme geliyor ama şahsi fikrim ve araştırdım biraz büyü tarzı diyorlar yasin oku dostum mübin dualarıyla birlikte ve iki rekat namaz kıl niyet et ve kenzül arş oku
dualarımdasın ...18 yıl önce gönderildi # -
peygamber efendimiz sıkıntıya düştüğünde abdest alır ve uzun uzun secdelerle namaz kılardı..
ümmet olarak izinden gidelim biznillah hallolur...sıkıntılar18 yıl önce gönderildi # -
NEYACAĞIMI ŞAŞIRDIM ARKADAŞLAR KADIN BİTÜRLÜ İKNA OLMUYOR AMA BÜYÜ OLSA PEYGAMBER EFENDİMİZİN ADI GEÇMESDİ DİE DÜŞÜNÜYORUM DUALARINA BENİDE DAHİL EDİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.