Dua dostları hepinizden Allah razı olsun dualarınız için, önce Allah' ın sonra sizin dualarınız sayesinde bir umut doğdu nişanlımla konuştuk iyiydi çok şükür. Ailesi de düğün yapalım artık demişler. İnşallah tekrar bozulmaz. İnşallah hepinizin yüreğine ferahlık gelir. Dualarınız kabul olur sıkıntılarınız gider inşallah. amin
ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Cok sevindim Sedef kardesim,
DualarimdasinizAllah tamamini erdirsin hayirlisiyla insaallah
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Sdef kardeşim inan o kadar sevindim ki, Allahım sana yalvarıyorum kurban olduğum Allahım, sen yuva kurmak isteyen bu sedef kardeşimin tez zamanda hayırlı bir yuva kurmasını nasip eyle , Allahım nolur sen sevenleri ayırma yada daha hayırlısını ver ama o ayrılık acısı ile bırakma Allahım. Senden medet bekleyip yuva kurmak isteyen kullarının imdadına yetiş Allahım.
Sedef kardeşim bu güzelliğin bozulmamması ve nazarlardan Allahımın koruması için 3 nas 3 felak gönderiyorum sana kardeşim benim.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşlerim inşallah dualarımız kabul olur Allah her zaman yanımızda ve bizim dualarımıza cevap veriyor inşallah herkesten hayırlı haberler duyarız.
SEDEFCİM ÇOK SEVİNDİM.DAHA İYİ OLURSUNUZ İNŞAALLAH.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
çok sevindim inşallah en hayırlı zamanda ve en hayırlı şekilde yuvanızı kurarsınız:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.