SEVGİLİ DUA DOSTU KARDEŞLERİM SİZE MUTLU Bİ HABER VEREYİM BEKLEDİĞİM SONUÇ KARAR BENİM İÇN ÇOK ÖNEMLİYDİ VE HAYIRLI HABERLERİ DÜN ALDIM ALLAHIM HEPİNİZDEN MİLYONLARCA KEZ RAZIOLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNALLAHIM SİZLERİNDE NE MURADI VARSA KABUL ETSİN*AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
MÜJDE DUA DOSTLARI SADECE MÜJDE
(23 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUA DOSTLARI ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANI GÖNÜLDEN SİZLERE AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
18 yıl önce gönderildi # -
mutluluğun daim olsun kardeşim mevlam güzel yüreğine göre vermiş dilerim her dileğin böyle sonuçlanır amin
Amin...
Hayırlı olsun.
KAAN KARDEŞİM NE DİYE SORMUŞSUN ÇOK ÖNEMLİ BİR DAVAM VARDI ONU KAZANDIM BEN DOĞRU YOLDAN HİÇ AYRILMADIM MEVLAM BANA MÜKAFATINI VERDİ ALLAH HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EYLESİNNNNNNNNNNNNNNNN .AMİN AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BİRKERE DEĞİL BİNLERCE KEZ ALLAH HEPİNİZİN NE MURADI VARSA VERSİN.
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM RABBİM HER KULUNU HAYIRLI MURATLARINA NAYİL EYLESİN İNŞALLAH
allah hep sevindirsin seni mutluluğun daim olur inşaallah.
senin ADINA ÇOK SEVİNDİM NOZGENCİM ALLAH MUTULULUĞUNU DAİM ETSİN NE MURADIN VARSA VERSİN SLM VE DUA İLE
Allah mutluluğunu daim etsin.Amin
PINARR ALLAH SENİNDE NE NE MURADIN VARSA VERSİN TŞK EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
BURADAKİ TÜM DUA DOSTU KARDEŞLERİMİN ALLAH NE MURATLARI VARSA VERSİN Bİ HÜRMETELLİL ALEMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çok sevindim darısı bizim başımıza dualarımaz gerçek olsun
sende bizler dua dostları icin dualarını eksit etme kardşm..rabbim sen işükürden ayırmasın..amin..
Gözün aydın olsun,Değerli kardeşim.Rabbim ettiğin hatimler yüzü suyu hürmetine firdevs cennetine girmeyi sana nasip etsin inşallah.
AMİN AMİN AMİN GÖZÜN AYDIN NOZGEN ÇOK SEVİNDİM
rabbim sana bu sevinci daim yaşşatsın şükründen ayırmasın bana bugece dua edersen cok mutlu olurum buna cok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun dualarda buluşmak ümidi ile rabbime emanet ol
sevıncın daım olsun kardess ne guzelll alllah cumlemıze yasatsın bu sevınclerı amın amın amın
Rabbim mutluluğunu daim etsin.Bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah.amin
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HEP DERTLERİ PAYLAŞTIK DEĞİLMİ BİRAZDA SEVİNÇLERİMİZİ PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN*
mutlulugunuz daim olsun.
ALLAH MUTLULUĞUNU DAİM EYLESİN HERZAMAN MUTLU VE GÜZEL GÜNLER SEİNLE OLSUN İNŞALLAH TÜM DUA DOSTLARI MUTLU HABERLERİNİ ALIRIZ ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE MURADI VERİR ...AMİN
iyi Allaha şükür.. Allah hepimize sevinç kapıları açsın.sıkıntıları kederleri uzaklaştırsın.amin amin amin..
amin rabbim insaşallah gönlünden geçeni verir amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.