BEN MURADIMA ERDİM RABBİM İŞLERİMİ KOLAYLAŞTIRDI BUNUN İÇİN SİZLERE HATİM HEDİYE EDİCEM KATILACAK ARKADAŞLAR İSMEN DUA EDİCEM ALLAH KABUL ETSİN.
NOZGEN İSMEN SİZLERE HATİM İNDİRCEM KATILACAK
(71 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
EVET ARKADAŞLAR HATİME İSMEN KATILACAK İSMİNİ YAZSIN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden razi olsun bu yürek coskunla ve sevincinle okuyacagin Kuran-i kat kat kabul buyursun insallahhhhhh . adim Zerrin.Duayla afiyetle kalin kardesim..
ALLAH RAZI OLSUN OYA VE SALİH İSİMLERİMİZİ ANARMISIN...
HALİME VE HASAN ALİ BİZİDE UNUTMA ALLAH KABUL EYLESİN
benim adımda selda ALLAH senden razı olsun ben çok sıkıtıyayım inşallah duaların iyi gelir
Allah şimdiden kabul buyursun halis niyetlerini karşına çıkarsın. Amin
İsmim Arzu şifa diliyorum Rabbimden. yengem annem babam kuzenlerimin oğlu ve kızları için de şifa diliyorum. Tüm hastalarla beraber Amin.
benim adımıda söylersen çok mutlu olurum, ALLAH razı olsun senden
Katılmazmıyım Rabbim razı olsun. Rabbimin rahmetine kavuşmuş canımdan çok sevdiğim babamın ruhuna gönderirsen bana dünyaları verirsin kardeşim.Canım babamın adı Ziya.Rabbim sonsuz razı olsun.Her işin hayr olsun.Fazla olmassam kardeşim adım Rabia duana nail olmak isterim.
Allah razı olsun kardeşim ;dualarını ,dualarımızı Allah hayırlısıyla kabul eder inşaallah,duanda bana da yer verirsen çok memnun olurum hacer
NOZGEN ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH ÖMÜR BOYU MUTLULUĞUN DAİM OLUR,BENİM İSMİM ARZU SEVDİĞİMİN İSMİ EKREM BENİM İÇİN DE DUA EDERSEN ÇOK MUTLU OLURUM.SEVDİĞİME KAVUŞMAYI DİLİYORUM,RABBİM RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN
dua dostu arkadaşlarım isimleri belirtin hepsini not alıyorum bu gece sizlere ismen dua edicem rabbim makamında kabul etsin işaallah.amin bihürmetellil alemin hep beraber amin allah kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin amin amin
evet dua dostları bekliyorum sizleri
allah razı olsun yaaaaaaaa ıns senın gıbı bızımde yuzumuz guler ıns nezgen kardes adım fatma hıkmete kavusmam ıcın dua edermısın allahhh razı olsunnnn hıc bı sorun yokken ayrıldık tez vakıtte ıns eskı gunlerımıze donerız yuvamızı kurarızzz banda dua ettıgın ıcın tesekeurler alllah razı olsunnn
hayy allah razı olsun ne kadar teşekkür etsem azdır rabbim sana daha,daha muradlarını versin. banada dua edersen çooook sevinirim.
benimde hayırlı eş kimse karşıma çıksın istiyorum.ettiğin duan yüzü hürmetine inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
esra kardeşim allah sana kalbi güzel seninle anlaşa bilecek insanla karşılartırsın rabbim kuracak olduğun yuvanda huzur mutluluk afiyet versin bir ömür boyu işaallah.dualarım dualarınızla kabul olsun *
allah razı olsun kardeşim.BENGÜL VE SEMİH BİZİDE UNUTMAZSAN ÇOK SEVİNİRİM.
gözün aydın rabbim yüzüne hep gülsün inşaallah ben,m ismim tülay dualarına brnide aliırsan cok mutlu olrum
tüm katılan dua dostlarını duama eklicem bugece işaalah rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin işaallah.
SADECE AMİN DİYECEKSİNİZ DUA DOSTLARI HERKESİ DİLİM DÖNDÜĞÜ MÜDDETÇE TEKRAR SÖYLÜCEM RABBİM KABUL ETSİN*
allah kabul etsin nozgencim allah mutluluğunu daim kılsın inşallah amiiin benimde adımı zikredersen çok sevinirim
TABİİ NİYE ZİKRETMEYELİM PNARRCIM ZİKREDERİZ İŞAALLAH TÜM DUADOSTLARINI ZİKREDİCEMM İŞAALAH
Nozgen kardesim ben baskasinin ismininde yazilacagini düsünemedim....onun icin tek kendi adimi yazmistim....
Zerrin ve Koray olacak...Rabbim ettiginiz dualari kabul buyursun....Amin...Huzur ,saadet ve afiyet en önemlisi Rabbimin yolunda sadakat arzu ediyoruz.Bende size Yasin okuyacagim kardesim.Size kuvvet olsun diye.Kabul buyrun.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
nozgen kardesim dualarina benide eklersen cok sevinirim Allah simdiden kabul etsin zuhal icinde dersin bende sana 1 fatiha 3 ihlas yolluyorum
Allah kabul etsin inşallah.Rabbim gönlünün muradını versin, duanda bu kardeşinede yer ayırırsan çok mutlu olurum.zeynep
AMİN NİYE EKLEMEYELİM ARKADAŞLAR HAKİKİ MÜSLÜMANIN DERDİ SADECE KENDİNİN OLAMAZ DERTLERİMİZDE BİR SEVİNÇLERİMİZDE BİR BEN İNSANLARI NEDEN SEVİYORUM RABBİMDEN İNSANOĞLU GİBİ DEĞERLİ BİR ŞEYVARMI DÜNYADA HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN YAŞAYALIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN*
VET DUA DOSTLARI İSİMLERİNİZİ BEKLİYORUM
VET DUA DOSTLARI İSİMLERİNİZİ BEKLİYORUM
yine ben nozgen off sıkıntım nefes aldırmıyor . beni ve ailemi de güzel dualarına katarsın değil mi nozgencim inşallah allahım kabul eyler de tez zamanda imdadıma yetişir.düştüğüm çukurdan çıkarım .ben ve benim gibiler için amiiiiiiiiiin anneme kardeşlerime eşime çocuğuma yeğenlerime de amin dersin değil mi dua dostum.sağolasın
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.