GELECEK HAFTA BİR İŞ GÖRÜŞMEM VAR MALATYA BELEDİYE BAŞKANI İLE KONUŞUM İŞ İSTEYECEĞİM BABAMIN ARKADAŞI PARASAL SIKINTILARIMDAN KURTULMAM İÇİN ÇALIŞMAM LAZIM EŞİMİN KAZANCI ANCAK GİDERLERE GİDİYOR DUANIZI EKSİK ETMEYİN ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMA İŞE ÇOK İHTİYAÇIM VAR
ALLAH RIZASI İÇİN DUA ETTİN BANA
(16 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim hayır kapılarını açsın inşallah sana kardeşim.Hakkında hayırlı olsun.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME YA LATİYFÜ 129 KERE
HASBÜNALLAHÜ VE Nİ MEL VEKİL 100 KERE OKUYORUM SANA ...RIZK KAPINIZ ACILSIN INSALLAHHHHHHHHH.....18 yıl önce gönderildi # -
sağolun kardeşlerim
İnşallah sizin için hayırlısı olur. Rabbim muradlarınızı tez vakitte hasıl etsin. amin amin amin
mevlam yanında olsun amin
inşallah arkadaşlarım hayırlısı olsun amin amin amin
hakkınızda hayırlı olsun inşallah.Rabbim maddi manevi bütün sıkıntılarınızı gidersin...
amin YA VEDÜD amin YA VEDÜD amin YA VEDÜD18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAKKIDA HAYIRLI NE İSE ONU VERSİN
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SIKINTILARINDAN KURTULUR GÖNLÜNE GÖRE
İŞ BULURSUN KARDEŞİMALLAHA EMANET OL BİZLERDEN DE DUALARINI ESİRGEME
KARDEŞİM RABBİM TÜMSIKINTILARINDAN KURTARSIN BUGECE HATİM İNDİRİYORUM SENİN İÇİN DUA EDİCEM İŞAALAH.
7 FATİHA.
7 İHLAS OKuyorum sizin icin.yaradan yardımcınız olsun..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA REZZAK YA FETTAH ,ALLAH HAYIRLI RIZIK KAPISI AÇSIN TEZ VAKİT SIKINTILARINIZI GİDERSİN AMİNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.