ÇİĞDEMCİM DÖNGEL DUASINI YAZMIŞSIN İŞE YARIYORMU GERÇEKTEN BENİ BİLGİLENDİRİMİSİNİZ YADA ARANIZDA DÖNGEL DUASINI YAPAN ARKADAŞLAR VARMI LÜTFEN YARIDM EDİN
ÇİĞDEME ULAŞMAM LAZIM
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BU KARDEŞİMİZE YARDIM EDİN DUAYI BİLEN VE UYGULAYAN VARSA YOL GÖSTERİRMİSİNİZ
18 yıl önce gönderildi # -
Sana bi alıntı yazıyorum kardeşim inşallah faydalı olur,
her kim bu duayı perşembeyi cumaya bağlayan gece yani bu akşam 15 kere okursa mahbubi yedi kat yerde olsa allahın izniyle hemen gelir ol mubarek dua budur..(bismillahirrahmanirrahim...allahhümmec alil kur ane lena fiddünya karina ve filahireti mü nisa ve fil kıyameti şefian bi rahmetike ya erhamerrahimin amin )..esma yayınlarına ait yasin kitabından
çigdemi bulamam ama sözlerini ayagına getirdim Okuyan arkadaşın sözleri: Allah rızasıyla dönmediği takdirde hernekadar dönsede yine gidiyor..Bn 1 yıl önce ayrılmış olduğum sözlüm için yapmıştım dön gel duası diye elime verdiler uzun bir dua.gecelerce okudum.Ağlayarak yalvardım rabbime..Ve gerçekten hesapta olmayan birgün çıkageldi.Ona sorduğumda ayaklarım sana doğru geldi bende sana geldim dedi.Fakat yine sonuç aynı...Dualarımız Allaha olsun...Kısmetse gelir yemenden değilse ne gelir elden...
Faydalı olduysam ne mutlu bana kardeşim..
bahsettiğin dua çevirgel duası olmalı?
Bu duayı netten bulabilirsin.
AMA......
Bazı alimler , evliyalar, ilim sahipleri bu tür duaların yalnızca evli olanların okuyabilicekleri fikrini savunmuşlardır.Yani anlayacağın güzel kardeşim duayı iyice araştırmadan okuma bence.Güvenilir kaynaklardan duanın sahih olduğuna dağir kesin bilgiler olsun elinde.Hem zaten okuyacağın kişi senin kısmetinse elbet gelir seni bulur zaten.Hakkında hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun..
SAĞOLUN DOSTLAR AMA BEN BU DUAYI ERKEK ARKADAŞIM İÇİN DEĞİL ANNESİ İÇİN OKUYORUM EFLENMEMİZE RAZI OLMUYORLAR ONUN İÇİN SORDUM
dön gel duası hangisi banada söleyin ya bu yazdıgınmı derin kardeşim yoksa çevirgel mi lütfen benide bilgilendirin
çevirgeli bende yaptım olmuştu ama yine geri gitti
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.