Selamün ALeyküm arkadaşlar dün çok üzücü ve yıkıcı bi haber aldım sizlerlede paylaşmak istedim çünkü biliyorumki çok merhametlisiniz hepinizde çok iyisiniz..bir akrabamız vardı yakın kendisi rahatsızdı bunalımdaydı dün sabah intihat etmiş kendini asmış ve kızı kapıyı açınca annesini karşısında asılı bulmuş allah rızası için dua ederminisiniz..ALLAhım kimselere acılı ölüm yaşatmasın herkese hayırlı ölümler nasip etsinn çok üzgünüm:(((
ARKADAŞLAR ÇOK KÖTÜ Bİ HABER ALDIM NOLUR DUA EDİN :((((((((
(22 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
başınız sagolsun çok üzüldüm kardeşim :(5ihlas 1fatiha okudum,Allah cennetine dahil eylesin yakınlarına sabır ihsan etsin Rabbim yakınlarını darda bırakmasın Yar ve Yardımcıları olsun amin..
18 yıl önce gönderildi # -
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
hepimiz Allah'a aitiz ve O'na dönücüyüz.
3 ihlas 1 fatiha okudum
Rabbim affetsin, rahmetiyle muamele etsin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah mağfiret eylesin. Rabbim kainata hakimdir. Allah merhametiyle muamele etsin. 3 ihlas 1 fatiha okudum. Allah kabul buyursun. Amin.
Allah bizlere böyle acılar yaşatmasın...Yakınlarına da sabır versin. Amin.
Rabbim affetsin mekani cennet olsun
rabbim inşallah rahatsızlığı sebebiyle böle bişi yaptığından ötürü onu affeder.Başın saolsun.Sevgiler...
:( ALLAH AFFETSİN İNSALLAH ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN ALLAHIM HAYIRLI ÖLÜM NASİP ET.AMİN
ALLAH rahmet eylesin, basin sag olsun kardesim
RABBIM sabir ihsan eylesin, bol bol okuyalim MEVLA affeder INSA'ALLAH
çok üzüldüm, insallah diger alemde ALLAH o annemizin yüzünü güldürür
intiharin hükmü belli, ama hakikati ancak ALLAH bilir o anda kendinde degildir diye ümit edim dua edelim hep bir agizdan
ALLAH böyle aci haberleri tekrar yasatmasin cümlemize
bizi bize birakmasin, kimse kendine güvenmesin, ancak günahsiz dillerle yapilan dualar vesile ile müsibetlerden, bunalimlardan bizleri korusun
sende kendini üzme, bol bol oku ki hem sana huzur hem o annemize huzur olsun INSA'ALLAH
annemizin kizini da yalniz birakma imkanin varsa, çok zor olsa gerek
ALLAH'IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM kimsele yasatma,kardesime ve akrabalarina sabirlar ver ALLAH'IM bu cuma yüzü suyu hürmetine sabir ver ALLAH'IM
sabir ver ALLAH'IM
sabir ver ALLAH'IM
sabir ver ALLAH'IM
sabir ver ALLAH'IM
amin:(18 yıl önce gönderildi # -
cok üzüldüm yakınlarına ve ölüm şekline ama rabbimin mağfireti cok geniştir allah affetsin ve cennetine nail etsin siz yakınlarınada sabırlar versin inşaallah amin
cok uzucu bı haber allah yardımcısı olsun artık ıs sımıd baslıyooo gerıde kalanlara rabbım sabır versın
rabim öncelikkel günahlarının affetsin..rabbim sizlere ve yakın ailesinide dayanma gücü versin...cenabı hak verdiği canıda zor olmayan ölümle alsın...rabbim hepimize son nefesimizde eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enle muhammedin abduhu veresuluhu demeyi nasip etsin.
RABBİM AFFETSİN.CÜMLAEYİ ŞEYTANIN VE NEFSİMİZİN ŞERRİNDEN KORUSUN...HEPİMİZE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN.EŞHEDÜENLE İLAHE İLLAHLAH VE EŞHEDÜ ENLA MUHAMMEDİN RESULULLAH...1 FATİHA 3 İHLAS
Cok üzücü ölümün bu sekli..........tarifi yok........bu aciyi bilirim...Allah yar ve yardimcisi olsun geride kalanin heleki evlat .....ah ahh ...
Rabbim affetsin onu sefaatiyle kucaklasin insallah ...daha ne yazayim dostlar ..üzücü geride kalana...bu sekilde gidene.....
3 ihlas 1 Fatiha okuyorum Allah rahmet eylesin....18 yıl önce gönderildi # -
çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin. 3 ihlas 1 Fatiha okuyorum allah rahmet eylesin.
çok üzüldüm.
Rabbim sen bizleri sensiz bırakma.
Sen çok büyük affedicisin rabbim.
Allahım günahlarını affetsin.18 yıl önce gönderildi # -
YA SABIR YA SABIR YA SABIR
allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.rabbim günahlarını affetsin,mekanı cennet olsun.
rabbim sen yücesin sen büyüksün sen bizlere üstesinden gelemiyeceğimiz sıkıntılar vermezsin yarabbim.sen yar ve yardımcıları ol.amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAhım kimselere acılı ölüm yaşatmasın herkese hayırlı ölümler nasip etsinn amiiin
çok üzüldüm rabbim kimseye böyle acı yaşatmasınn arkadaşına sabır diliyorum annesinin mekanı cennet olsun bir fatiha 3 ihlas okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAHIM AFFETSİN
Allah ailesine sabırlar versin.çok üzücü bi ölüm.Allah rahmet eylesin.Bizler acaba birbirimizi dinlemeyi bilmiyomuyuz,insanlar arasındaki iletişim kopukluğu gün geçtikce daha da artıyo.hayat şartları,şükürsüzlük ve çaresizlik...herşey insanlar için.lütfen en azından yakınlarımızı dinlemeye çalışalım sorunları manevi yönden destek olarak çözmeyi kendimize bi borç edinelim.nereyee kadar bananecilik.Allah rahmet eylesin.1 fatiha 3 ihlas okuyorum.
Allah rahmet eylesin. Ailesi ve yakınlarına sabır versin. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN.GÜNAHLARINI AFFETSİN.
Allahümme ya Allah !
Rabbim sabırlar versin hiç kimseyi sevdiklerinin hastalık ve ölüm acılarıyla sınamasın yüceler yücesi yaradanım
3 ihlas 1 fatiha amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.