bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim ibadetlerimizi kabul eylsein ölmüşlerimiz için 1 faitah 3 ihlas okuyalım dostlarım allah hepinizden razı olsun
hayırlı cumalar dostlarım ölmüşlerimize 1 fatiha 3 ihlas onları sevindirelim
(16 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin...
1 Fatiha suresi
3 İhlas Suresi okudum.18 yıl önce gönderildi # -
okudum amiiin
18 yıl önce gönderildi # -
7 ya affü 7 ya vehhap 7 ya nur 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsü rabbim mekanlarını nurlandırsın tüm ölülerimizin ruhuna gitsin inşaalah amin
1 fatıha
3 ıhlas okuyorum allah kabul etsın18 yıl önce gönderildi # -
amin ruhlari sad olsun.allah kabul etsin ve allah razi olsun...
Amin.. ....3ihlas 1 Fatiha.....
Amin.. ....Öncelikle Peygameberimiz Muhammet Muustafa Resulumuz sahimiz (S.A.S) Efendimize,ehli-i beytine ,sahabilerine,yüzyirmidörtbin evliyaya....ve tüm Rabbime inanarak ölmüs müslümanlara,akrablaraimiza,büyüklerimize,dedelerimize,arkadaslarimiza,genc ,cocuk ,kimsesiz tüm imanla ölmüslerin ruhuna El fatiha.......3ihlas..Amin..
AMİN EFENDİMİZ (S.A.V.) RUHU İÇİN ÜSTADLARIMIZIN RUHU İÇİN TÜN EVLİYA VE ENBİYALARIN RUHU İÇİN CÜMLE ÖLMÜŞLERİMİZİ RUHU İÇİN BİLHASSA ALLAH RIZASI İÇİN EL FATİHA 3 İHLAS BİR AYETEL KÜRSİ
allah razı olsun hepinizden allah sizide sevindirsin
amin..bendende 3ihlas bir fatiha...tüm ölülerimze bizden cuma hediyesi..ruhlarına hediye olsun..rabbimkabul eylesin...amin
amin 3ihlas 1 fatiha tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun ..
Allah razı olsun canım kardeşim,o güzel yüregine 5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duası Rabbim kabul etsin amin..
3 ihlas 1 fatiha ...
tüm meftalara ve yeni kaybettiğim canım dedeme kabul eyle Rabbim18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas ve 1 fatiha da benden bütün meftalarımıza
HEMEN OKUYORUM KARDEŞİM.
ALLAH RAZI OLSUN.
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.