KISACA SOYLE ANLATAYIM BABASI OLMAYAN VE KALAN ANNESI KARDESLERI ICIN MUCADELE VEREN VE BU MUCADELESINDE HERKESIN SIRT CEVIRMEYE KACMAYA CALISTIGI SU KULA SIZLER DUA EDIN OZEL OLARAK LUTFEN MUSLUMANIN DIN KARDESINE YAPTIGI DUA KABUL BUYURURMUS ALLAHUTEALA BAZEN HAYATIMDAKI BU KAPALI KAPILARA INANAMIYORUM SANKI TUTTUGUM DAL KIRILIYOR NE YAPICAGIMI SASIRDIM VE COK KORKUYORUM ALLAH IMIN TUM GUNAHLARIMIZI AFFETMESI VE ZOR DURUMDAKI YETIMLERIME VE ANNEME YARDIM ETMESI ICIN DUALARINIZI BEKLIYORUM ALLAH RAZI OLSUN VE DUA EDEN ETMEYEN HEPINIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH VE BENI AILEMDEN NE DUNYADA NE AHIRETTE AYIRMASIN ALLAH IM COK ZOR BIR DURUMDAYIM DIN KARDESLERIM ANLATSAM KELIMELER YETMEZ BANA YALNIZ SIZIN DUALARINIZ IYI GELECEK BEN HERGECE TUM MUSLUMAN DIN KARDESLERIME HASTA DIN KARDESLERIME ACI CEKENLERE YETIM DIN KARDESLERIME HERKESE DUA EDERIM SIZLERDE ESIRGEMEYIN BELKI BIRINIZINKINI ALLAHUTEALA KABUL EDER VE NEFES ALABILRIM BENDE SU KISACIK HAYATTA :(
BIZLER ICINDE DUA EDIN LUTFEN
(13 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım bu kardeşimize yardım et.
18 yıl önce gönderildi # -
seni anlıyorum kardeşim rabbim o güzel isimleriyle tecelli etsin kaderine 3 ihlas 1 felak 1 nas ve ayetel kürsü okudum senin icin rabbim olmazlarını oldursun kapılarını acsın imşaalah dualarda buluşmak ümidi ile allaha emanet ol selam ve duayla
Allah yardımcınız olsun kardeşim, gücünüzü sabrınızı arttırsın ummadığınız yerlerden yardımlarla sevindirsin sizi ve ailenizi amin amin amin
Güzel kardesim....Rabbim öncelikle sana kuvvet ve afiyet versin..Ettigin dualari kabul buyursun..Herseyi hem senin icin hemde sorumlusu oldugun insanlar icin hayirli ve ugurlu kilsin.Sana her daim sevgisiyle ve sevkatiyle yaklassin Rezzak sifatiyla sikintilaraini alsin....Vedud sifatiyla seni cok sevsin....Sana 3 fatiha 3 ihlas yolluyorum.....kuvvet olsun diye..."Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim"
cenabı hak yar ve y ar dımcın olsun..keşke daha fazla yardımcı olsak sana..rabbim acısın rabbim görsün seni..o acımassa kimse acımaz..kimsenin acıması kifa etmez..sabret rabbim işallah güzel günleri size yakın kılmıştır..rabbim darlığınızı işallahsonsuz bir genişlige sonsuz bir rahatlığa cevirrirr..allahım bu kullarına yardım eyle...sıkıntılarını dertlerini tez zamanda bitir..rahata huzura cıkmayı nasip eyle..rabbim peygamser efendimizin yüzü suyu huremitine kuranı kerim 124000 peygamberler yüzü suyu hürmetine..allah dostları evliyalar ramazan ayında tutulan oruclar arşa kalkan eller yüzü suyu hürmetine sizlere rabbim yardımcı olsun..sizirahata cıkarsın...sizin icin kalpten candn 3 ihlas bir fatiha..cumalar yüzü suyu hürmetine kabul eyle rabbim...AMİN.
MEVLAM YAR VE RADIMCIN OLSUN YARADANA EMANETSİN KARDEŞİM ÇEKTİKLERİNİN MÜKAFATINI GÖRÜRÜSÜN İNŞLALAH...DUALARIMDASIN...
ALLAHIM YARDIMINI ESİRGEME BU KARDESİMİZDEN
3 İhlas,1 Fatiha....Allahım maddi,manevi feraha erdirsin sizleri.
SERNAY KARDEŞ SANA FERAHLIK OLSUN DİYE72 TANE YA BASIT , 1OO TANE YE FETTAH OKUDUM ,ALLAH UMMADIĞIN KADAR ÇOK VE TEZ VAKİTTE FERAHLIK GENİŞLİK VERSİN YARDIMLARINI GÖNDERSİN AMİNNNNN
SERNAY KARDEŞ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. BENİMDE İKİ YETİM YAVRUM VAR.ÇOK ZOR ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN ANNENİ DE SENİDE ÇOK İYİ ANLIYORUM. BİZİMDE DESTEK OLACAK KİMSEMİZ YOK. ÇOK ŞÜKÜR Kİ ÖNCE ALLAHIM SONRA DA BURDA Kİ DUA DOSTLARIM VAR. İKİ GÜNDÜR BURDAYIM VE SİZ DUA DOSTLARIM SAYESİNDE ARTIK YALNIZ DEĞİLİM.YÜCE RABBİM YANINIZDA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SERNAY KARDEŞİM,İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ZORLU SINAVDAN RABBİMİN İZNİYLE ALNIMIZIN AKIYLA DİMDİK ÇIKARIZ İNŞALLAH ZORLUKLARI İYİ BİLİYORUM.AMA NE... SENİNKİ ÖYLE ,BENİMKİ BÖYLE,ÖTEKİ ŞÖYLE,HERKESE ZOR GELEN BİRŞEYLER VAR. DEMEK Kİ HERKESİN SINAVI FARKLI AMA ZORU YAŞAYAN ZORLUK ÇEKENİ İYİ ANLAR..BEN DE SENİ İYİ ANLAYAN BİR DUA DOSTUNUMSENİN İÇİN 11 YUNUS DUASI OKUYORUM AMİN..BURADA BULUŞMAK BİLE BİR MUCİZE ..BEN YENİ KATILANLARDANIM TESADÜFEN BULDUM NE GÜZEL...İNAN YARIN DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH..SAKIN BIRAKMA KENDİNİ DUA ETMEYİ HEP GÜZEL VE OLUMLU DÜŞÜN E Mİ...GECENİN ARDINDAN NE GÜZEL DOĞUYOR GÜNEŞ...SEVGİLERLE KAL...AMİN İNŞALLAH AMİNNNNNNNN
DIN KARDESLIGI BOYLE BISEY BUNU GERCEKTEN BURDA ANLADIM ALLAH HEPINIZDEN KAT BE KAT RAZI OLSUN BENDE BIR TEK KENDIM BOYLE CEKIYORUM DIYE DUSUNUYORDUM INSANA KENDI DERDI BUYUK GELIR YA KIMI ZAMAN SANKI BASKA BIRILERI AYNI DERTLERI YASAMIYOR GIBI GELIR ASLINDA CEKILENLER BUNLARLA SINIRLI DEGIL KARDESLERIM BU SADECE YUZEYSELIYDI BILIYORUMKI AYRINTILARI ANLAYAN HISSEDEN KARDESLERIMDE VARDIR KI BUNLAR MUTLAKA YASADIKLARIMIN AYNISINI YASAYANLARDIR BABAM OLMEDEN ONCE NEDEN KURANI KERIMDE YETIM HAKKINDA ISRARLA SOZ EDILDIGINI ANLAYAMAZDIM OYLE IYI ANLIYORUMKI SIMDI BIR YANDAN BABA HASRETI BIR YANDAN YASANILAN ZORLUKLAR BUYUK KURTARICIMIZ KURANI KERIMDE YAZAN SEYLER OYLE DOGRUKI YASAMAYI BILEMIYORUZ BIZLER DUN GECE OKUDUM DUALARINIZI YAZDIKLARINIZI INANIN ALLAH BILIYOR ICIMI ICIMDE YALNIZ OLMADIGIMI YANI NASIL ANLATAYIM OYLE COK SEVINDIMKI ANLATAMAM DUNYALAR BENIM OLDU EN COK IHTIYACIMIZ OLAN SEY DUADIR SIZLER BUNU BIZLERDEN ESIRGEMEDINIZ ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN AHIRETTE HEPIMIZI KARSILASTIRSIN INSALLAH VE GONLUNUZDE NE ISTEGINIZ VARSA O GUZEL ISIMLERI PEYGAMBER EFENDIMIZ S.A.V VE BUTUN ERENLER EVLIYALAR HURMETINE SIZE VERSIN TEZ ZAMANDA DUN AKSAM DUSUNDUMKI BU DUALAR DAHA DUNYADAYKEN BIZI NASIL RAHATLATIYOR YASAYAN BIR INSANA NASIL GUC VERIYOR DEMEKKI OLULERIMIZ NASIL DUALARA MUHTAC ONUDA DUN AKSAM ANLADIM YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA MUSLUMAN DIN KARDESLERIMIZI INANAN KULLARINI RABBIM AF EYLESIN VE MERHAMET ETSIN HEPSINE INSALLAH CENNETINE ALSIN COK SAOLUN DIN KARDESLERIM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.