Değerli mucize.net dua kardeşlerim.Karamanımızda son bir haftada 3 kişi intihar etti.Hepsinin sorunu psikolojik olarak basın-yayın organlarına yansıdı.Lütfen Karamanımız için dua edermisiniz.
Karaman İçin Dua(Ali Said Er)
(18 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"ALLAH"IM SEN KARAMANLI KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OL,ONLARI SEVGİNLE SARIP SARMALA,SENİN YOLUNDAN AYIRMA.3 İHLAS,3FELAK,3NAS OKUYORUM.
18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA HALİM YA CELİL YA CEMİL YA RAHMAN YA RAHİM YA ZEL CELALİ VEL İKRAM, YA KAFİ, YA ŞAFİ, YA VEHHAB , YA VEDUD, YA MENNAN,
Yarabbim tüm Karamanlı kardeşlerimizin yar ve yardımcıları ol. Tüm sıkıntılarını gider. Rızandan yolundan ayırma. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed. (sav)AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Sağolasınız meral,sudemeral kardeşlerim.
YA VAHİDÜL KAHHAR YA VAHİDÜL KAHHAR YA VAHİDÜL KAHHAR YA ALLAH YA ALLAH.....
Rabbim toplumumuza akıl fikir basiret ve selamet nasib eyle amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin Cihan Kardeşim.Sağolasın.Gerçekten toplumumuz manevi olarak tam yetiştirilmediği için bu üzücü vakalar oluyor.Rabbim tüm islam aleminin maneviyatını yükseltsin.
ya rabbi şeytanın şerinden ve nefsimin şerrinden sana sığınırız.sen kemal sahibisin koru rabbim tüm müslümanları amin amin amin...
Amin amin amin AsyaNur Kardeşim.Sağolasın duaların için.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA HALİM YA CELİL YA CEMİL YA RAHMAN YA RAHİM YA ZEL CELALİ VEL İKRAM, YA KAFİ, YA ŞAFİ, YA VEHHAB , YA VEDUD, YA MENNAN,
Yarabbim tüm Karamanlı kardeşlerimizi ve psikoljik sorun yasayan ,tek basina caresiz kaldigini düsünen tüm hasta kardeslerimizi Vedud sifatinla kucakla Rabbim Rabbil aleymin..........Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin Zez kardeşim amin.Sağolasınız Karamanımıza yaptığınız dualara.Rabbim Karamanımızı,tüm ülkemizi koru.
5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duası,Rabbim karaman halkının Yar ve Yardımcıları ol onları gönül rahatlıgıyla huzurla sukunetle mükafatlandır saglarını sollarını önlerini arkalarını nurlandır dualarımızı katında sen kabul eyle Yarabbim amin..
Sağol Derin Kardeşim.
RABBİM YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH.3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM. ALLAH BAŞKA MUSİBETLER GÖSTERMESİN ÖLENLERE MERHAMET ETSİN. AMİN.
YARDIM ET YA RABBİ KULLARINA...
3 FATİHA,3 İHLAS,3KAFİRUN,3 FELAK,3 NAS,3AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALİ SAİD KARDEŞİM.
RABBİM İNSANLARIMIZI BU DÜNYANIN HER TÜRLÜ MEŞAKKATİNE KARŞI DAYANIKLI, SABIRLI,GÜÇLÜ KILSIN..RUHUMUZU İMAN GÜCÜYLE ÇELİKLEŞTİRSİN Kİ ,ÇELİKLEŞEN İMANLARLA RUHUMUZU TEHLİKEYE SOKAN HERTÜRLÜ HASTALIĞA, HER TÜRLÜ BUHRANA KARŞI SİPER OLUŞTURABİLELİM.AMİN YARABBİ! RUHUMUZU GÜÇLÜ KIL!AMİN !18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim güzel ülkemin güzel insanlarını maddi, manevi bütün sıkıntılardan korusun inşallah.
Sağolasınız kardeşlerim bu güzel dualarınız için.Rabbim tüm memleketimizi sıkıntılardan kurtarsın.
Kardeşlerim dün maalesef bir Karamanlı hemşehrimiz daha intihar etmiş.Dualarınızı Karamanımızdan eksik etmeyin.Şimdiden sağolun,varolun.
HAYIRDIR İNSALLAH ALLAH ALLAH TABİ İNTİHARA HAYIRDIR İNSALLAH DEMEK NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM AMA TUHAFIMA GİTTİ.. NEDENKİ ACABA BÖYLE ARTIŞ VAR BEN MERAKTAN DEĞİLDE İLGİMİ ÇEKTİ BAYA ONDAN SORUYORUM ACABA İNTİHAR EDENLERİN BİRBİRLERİYLE BAĞLANTISI VARMI? İLGİNÇ GELDİ ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH AFFETSİN İNSALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN İNSALLAH VE SON BULSUN BU ÜZÜCÜ OLAYLAR İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.