dostlarım canımız kardeşimiz derinimiz ve meleği elif için dua başlatmak istiyorum ...
1 yasin
1 kenzül arş
1 esmaül hüsna şimdilik benden
huzur dolu dilediğiniz gibi bir ömür tez zamanda sizin olsun kardeşim amin ...
dostlarım canımız kardeşimiz derinimiz ve meleği elif için dua başlatmak istiyorum ...
1 yasin
1 kenzül arş
1 esmaül hüsna şimdilik benden
huzur dolu dilediğiniz gibi bir ömür tez zamanda sizin olsun kardeşim amin ...
Sen nasıl bi insansın merve çok duygulandırdın beni o güzel yüregine saglık,Allah binlerce kez razı olsun senden,utandım ayıpta oldu şimdi çok istegimiz oldu dua dostlarından
Allah razı olsun kardeşim.
Yarabbim derin kardeşimizi ve elifin iki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
SEN DAHA ÇOĞUNU HAKEDİYORSUN KARDEŞİM HANGİMİZ SENİN DUALARINI ALMADIK Kİ ...
DUALARA DEVAM İNŞALLAH AMİN
ALLAH RAZI OLSUN SUDEMERAL ABLAM
Allah razı olsun canım sudemeral kardeşim,cümlenizin dileklerini muradlarını hacetlerini bu mübarek günde katında kabul edip tez zamanda versin Rabbim amin..
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi 1 fetih te benden allah kabule tsin
Yüregine saglık Allah razı olsun zeynep kardeşim,Rabbim seninde dileklerini tez zamanda versin amin..
allah yardımıcn olsun derın merveee ıns tez vakıtı layıgınızı gonlunuzun muradını bulursunu gonlunuzden ahla gecen ne varsaaaa dostlarım ıns hersey gonlunuzce olur
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...
3 DUHA SURESİ
3 İNŞİRAH
21 İHLAS OKUYACAĞIM GÜZEL YÜREKLERİNİZE.
3 İHLAS
1 FATİHA
ALLAH SIKINTIDAN KURTARSIN.. RABBİM KOLAYLIK GÖSTERSİN AMİN.
Elifin ugradigi haksızlıgi, hakareti gördün, bildin. Allah’ım, kuvvetinle onu zulmedilmekten alıkoy; kudretinle onun hakkindaki yanlis yargiyi kır; onu koru ve onu düşmanlarına karşı âciz ve gücsüz kilma..ADL sifatinla adaleti tecelli ettir Rabbim.Amin.
derin kardeş ,elife ne oldu bilmiyorum ama..belli ki bir sıkıntı var bir sorun var...allahım yanınızda yardımcınız olsun..sıkıntılarını giderip feraha çıkardığı kullarından olun inşallah.allahım dualarımızı kabul etsin tez zamanda da yardımcınız olsun sevgiler en kısa zamanda selamete çıkasınız dileğimle amiiiin aminnnnnaminnnnnnnnnn
selam aleyküm kardeşler ben aranıza yeni katıldım inşallah kabul edersiniz benide aranıza benim adım canan rabbim cümlemizin sıkıntılarını bertaraf etsin darlıktan genişliğe sıkıntıtan ferahlıga çıkartsın inşaallah bugece rabbimin izniyle teheccüd vakti sizler için ve derin kardeşim için ism-i azamlarla dua edeceğim allah tebarekallah cümlemizin dularını hz muhammed sav efendimiz hürmetine güzide sahabesi hürmetine dualarımızı kabul etsin bizleride duaları herdaim kabul olan kullarından olmayı nasip etsin amin
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun,Bu mübarek cuma gecesi hepiniz dileklerini muradlarını Rabbim katında kabul edip versin amin..
100 besmele daha yüreğinize ...
iyisin dimi derincim ?
Allah razı olsun canım kardeşim valla kendime geldim :) dua döktürüyorum herkese,senin de o güzel yüregine 5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duası okudum niyet et amin de Rabbim katında kabul etsin amin..
sağol canım benim duamı ettim bile =)
iyi olmana sevindim ...
Ya mektup geldi melegimden meclis alt kuruluna cezaların indirimi diye bi dosya sunulmuş eger kurul konuşur mecliste kabul ederse daha dogrusu Allah kabul ederse diyelim melegim 1,5 2 sene sonra Allah izin verirse çıkar ama umutta baglamak istemiyorum daha karar aşamasında,Rabbim inşallah dualarımızı bu mübarek cuma gününde kabul eder amin..
amiiiiin her zaman artık dualarımda canım inşallah inşallah Allah büyük ...
Allah razı olsun canım kardeşim,duanı okudum niyet et amin de,Allah kabul etsin..
benim için okuduğun duayı bu defa senin için kullanıyorum ben kabul edersen =)
meleğin tez vakitte yanına uçsun çook mutlu olun diye amiiiiiiiiiiin =)
:) olmaz ben diledim o zaman senin için Allah kabul etsin amin,ya ben şunu düşündüm ama bikaç gün geçsinde öyle melegimin çıkmasına 2229gün var bu şartlarda hergününe bi ayetel kursi okumak istiyorum sayı uzun 2229 biraz zaman geçsin dua dostlarımdanda rica edicem,şu şekilde çok istegimiz olur utanırım o zaman kardeşim bana yardım edersen çok sevinirim
ne demek canım benim tek dileğim Allah'ım diyordum benim gönlüme huzur ver sevdiklerime sağlık ver ki SADECE kendimin şükrünü ve dostlarımın dualarını yapayım
binlerce elhamdülillah şimdi huzurluyum ve sadece sizler için buradayım =)
Rabbim bozma huzurumu sevdiklerimi bana bağışla amin
ederim dostum etmem mi
Allah razı olsun canım kardeşim,zamanı gelince bende haber veririm
derin kardeşim rabbim meleğine tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah rabbim karşınıza bi mucize çıkarır inş. bi anda meleğin ben çıkıyorum der inşş ama dualarımdaısınız rabbim yar ve yardımcınız olsun
Allah razı olsun kardeşim duygulandırdın beni,Rabbimde şu mübarek cuma günü suyu hürmetine seninde dileklerini tez zamanda versin amin.
derin kardeşim ben buğün ankara da bulunan HACI BAYRAM VELİNİN türbesinde elifin adına bir yasin ve 3 ihlas 1 fatiha okudum rabbim kabul buyursun inşallah dualarını kabul etsin seni de daha fazla sıkıntıda bırakmasın şu günler hürmetine
Allah binlerce kez razı olsun canım dilek kardeşim çok duygulandım o güzel yüregine saglık,çok saol :(.. aglattın beni,Rabbim bu cuma gecesi yüzü suyu hürmetine seninde dileklerini hacetlerini muradlarını versin amin
ONLAR İÇİN 7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM HEMEN...
ALLAH ONLARIN KADERİNİ GÜZEL EYLESİN RABBİM KABUL BUYURSUN DUALARIMIZI İNŞALLAH...
AMİN!
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.