amin kardeşim hepimizin inşallah senin dualarından o kadar faydalandım kı etmesem ayıp olurdu zaten:)inşallah en kısa zamanda ummadığınız yerden hayırlı kapılar açılır müjdeli haberler alırsınız
@@DERİN VE ELİF İÇİN @@
(46 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun canım ayşe kardeşim,Rabbim seninde bu mübarek cuma günü yüzünü güldürsün herzaman Yar ve Yardımcın olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim seni ve elifini hep mutlu etsin elif icin dilediklerinin hepsi gercekleşsin inşaalah bugece okucam ve dualarıma alıcam elifi ve seni okuduklarımı okuduktan sonra yazarım rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah
Allah binlerce kez razı olsun yüregi güzel tlay kardeşim,Rabbim yaptıgımız yapıcagımız duaları bu cuma günü yüzü suyu hürmetine katında kabul etsin amin
derin kardeşim senin ve elif icin;
7 ayet el kürsü
3 ihlas
3 salat en tefriciye
3 kevser
salavat ve fatiha
rabbim kabul buyursun inşaalah okuyup dualadım rabbim niyetlerini kabul etsin zorluklarını kolaylaştırsın olmazlarını oldursun o herşeye gücü yetendir muhakkak. rabbim seni vedud ismiyle sevsin inşaalah aminn18 yıl önce gönderildi # -
yaşasınnn işte dostlarım bunlar Allah razı olsun içini ferah tut derinim elif huzur dolu inşallah bu mübarek dualarla ...
ona selam söyle ve de ki : doğacaktır vadettiği günler hakkın belki yarın belki yarından da yakın ... umudunu kaybetmesin her zaman dualarımızda gece yatağına uzanıp ona ettiğimiz dualar için dilesin ...
selametle kal dostum ...18 yıl önce gönderildi # -
DERİN KARDEŞ rabbim yar ve yardımcınız olsun kul çeklirse aradan tecelli eder YARADAN...
Allah razı olsun kardeşim,3ihlas 1fatiha o güzel yüregine Rabbim tüm işlerini rast getirsin amin..
100 besmele daha elif'e gidiyoooor =)
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve enzilhül münzelel mukarrebe ındek.
Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh.
...Bu dökülen gözyaşlarını mutlulukla hayra çevir Yarabbim!
Allah razı olsun canım kardeşim ben çıkıyorum uzanıcam iyiyim merak etme yarın girerim Allaha emanet ol hepiniz Allaha emanet olun
33 la ilahe illallah
40 yunus as duası
33 estağfirullah
33 ya şafi
33 allahüekber
33 elhamdülillah
66 ya Allah
60 Allahümme ya mucib
100 besmele
1 ayetel kürsi
3 ihlas 1 fatihaderincm elifciğine meleğine okudum Allah huzur versin yardım etsin
kucak dolusu sevgiyle götür ona =)18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım kardeşim,5İhlas o güzel yüegine,Rabbim sana saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar versin hertürlü kazadan beladan musibetten nazardan zarar sayılabilicek herşeyden herkesten korusun huzur ve sukunet içinde sevdiklerinle nice nice seneler yaşamayı nasip etsin okunan dualar hürmetine Rabbim katında kabul et sen rahmetini sun kardeşimize amin amin amin..
10 ihlas bugün derin ve elifime
amiiin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN, yüregi güzel kardesim
o dualarin karsiligini RABBIM sana 1000 kat göstersin
hep sana dedik ama ben bu kez Elif kardesime dua edecegim :)
ALLAH ona sabir versin, orada da en hayirlisini yapacagini biliyorum, sabrederken ALLAHtan sonrada senden aldigi güç ile etrafina isik saçacaktir
INSA'ALLAH af gibi bisey çikarda, kavusursunuz
uzak da olsaniz, senin hissettigin kadar o da hissediyodur, o hissediyo ki sen de hissediyosun, fizik kurali, kalp kalbe karsi
ALLAH her iki cihand beraber afiyette olmayi nasip eder
simdi yagmur altindasiniz yagan rahmetle islanip günaisigina çikmaniz duasliyla
vesselam18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM HAKLARINDA HAYIRLI NE İSE ONLARI VERSEN ALLAHIM RABBİM DUA LARI KABUL EDENSİN SEN YAPILAN DUALARI BOŞ ÇEVİRME BİHÜRMETENLİL ALEMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.