iç darlıgımdan ötürü birde ailemin borçlarından enkısa sürede kurtulması için şimdiden allah azze ve celle hepinizden razı olsun amin
bende kardeşler dua istiyorum ne olur
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah butun sıkıntılarını gıdersın.maddı ve manevı butun zorluklardan sıkıntılarından feraha cıkarsın inşaallah...
18 yıl önce gönderildi # -
3 İhlas,1 Fatiha kabul edin.....Allahım dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara tez zamanda edalar nasip eylesin.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN SIKINTILARINIZDAN REFAHA ÇIKARSIN İÇ HUZURU BEREKET BOLLUK VERSİN İNSALLAH.AMİN
allah razı olsun kardeşler yüregim rahatladı 3 ihlas 1 fatihada benim size ve geçmişlerinizin ruhuna hediyem olsun
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA HALİM YA CELİL YA CEMİL YA RAHMAN YA RAHİM YA ZEL CELALİ VEL İKRAM, YA KAFİ, YA ŞAFİ, YA VEHHAB , YA VEDUD, YA MENNAN......
Rabbim sana ve alilene tez zamanda afiyet ihsan eylesin....Duayla kalin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DUA ETMEYİ BIRAKMAYIN TEK YARDICIMIZ OLAN ALLAHTAN ÜMDİNİZİ KESMEYİN
ALLAH İÇİNDE Kİ SIKINTIYI SEVİNCE CEVİRSİN. BORÇLAR İÇİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN,TEZ VAKİTTE HERŞEY DÜZELİR İNŞALLAH
allah razı olsun kardeşlerim rabbim sizinde ihtiyaç ve isteklerinizi enkısa zamanda sizleride ulaştırsın hepinizi allah için kardeşlerim seviyorum
La havle vela kuvvete illa billah.
La havle vela kuvvete illa billah.
La havle vela kuvvete illa billah.Rabbim maddi ve manevi sıkıntılarınızdan en kısa zamanda kurtarsın inşallah.
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
passha kardeşim. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin seni ve aileni ferahlığa kavuştursun. Allah var gam yok. Selam ve dua ile...
la havle vela kuvvete illa billah allah yardımcınız olsun inşallah
ALLAH İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA SIKINTILARINIZI GİDERİR.
ALLAH GÜZEL İSİMLERİ HÜRMETİNE FERAHLIK VERSİN SIKINTILARINIZI GİDERSİN AMİNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.