sevgili gönül dostları.bu cuma gecesi benim için dua edinki bende borçlarımı ödeyebileyim cok az zamanım kaldı yoksa evime haciz yağmur gibi yağacak altında kalacagım allah kimseyi borçlu yapmasın allah yardımcımız olsun amin evimde çalışanımda yok eşim 8 aydır işsiz
borcum coktur hangisini ödeyeyim
(64 mesaj) (46 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
BİZİM BORCUMUZ MEVLAMIN BORCUDUR BİZİM ALACAĞIMIZ MEVLAMIN ALACAĞIDIR . HERŞEY ONUNDUR .MEVLAM HAYIRLI BİR SEBEP VERİP BORÇLARINIZI BİR AN ÖNCE KAPATMANIZI SAĞLASIN . ALLAH YAR YARDIMCINIZ OLSUN . FAHRİYE HANIM DUALARIMDA OLACAKSINIZ
19 yıl önce gönderildi # -
ablacım çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun...sizin için çok dua edicem...
allah razı olsun iyi dileklerin için sagol tüm dertlerin dermanı allahta bize ve tüm dünyevi dertleri olanlara yardım etsin amin nuray ve fatih kardeşlerim sağol,un
sen sagol abalcım sen sagol...sana bu gece 100 Tevhid çekicem..kabul edersin inşaallah..selametle..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABLACIM UMARIM TEZ ZAMANDA BORÇLARINDAN KURTULURSUN ALLAH BÜYÜK AMİN AMİN AMİN
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN
Rabbim tez zamanda yardımcın olsun ablam. 100 la havle yolluyorum kabul et Dualarımızdasın.
Ablacım inanın çok üzüldüm.Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah büyük. derdi veren dermanını da verir bu sıkıntılı günler de tez zamanda geçer inşallah.Bu mubarek gece hürmetine muğni olan Allahımdan sizin için tez zamanda hayırlı geçim ,hayırlı kazanç diliyorum.Allah tez zamanda ferahlandırsın inşallah.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KISA ZAMANDA RAHATA ERERSİNİZ İNŞAALLAH.7 TEFRİCİYE HEDİYEM OLSUN..
RABBİM EVİNE BOLLUK BEREKET VERSİN.ONUN NİGMETLERİ ÇOKDUR VE O VERMESİNİDE BİLENDİR.
GEÇEN GÜN KADİR BABAYADA YAZDIM DUALARINDA HIZIR A.S.I YANINA YOLDAŞ İSTE RABBİMDEN .
EMİN OL FAYDASINI GÖRECEKSİN.ALLAHA EMANETSİNİZ.19 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun bende borçluyum İnna fetahna leke fethal mubina çek ben de senin için 100 tane çekicem
bu gece rızk için borçlarını ödeyebilmen için okudum rızk duası ve senin gibi borç sıkıntısı çeken dua dostları için. Allah kabul etsin
merhaba eski dua dostum.merhaba ablam benim.yazını okudum ve Allahıma dua ettim.fahriye ablacım Allahım size çok büyük rızık kapıları açsında hemencecik borçlarınızdan kurtulun.Allahım bu mubarek cuma vakti duy sesimizi amin.
ALLAHIM TEZ ZAMANDA BİR KAPI AÇSIN SİZE İNŞALLAH..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENDE ÇOK SIKINTILAR YAŞADIM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN ABLACIM EŞİNEDE TEZ ZAMANDA İŞ NASİP ETSİN İŞSSİZLİK ÇOK ZOR BİLİYORUM DUALARIM SENİNLE
Allah yardımcın olsun ablşacım, Ey rezzak sen ablama bol rızık ver Hz.Muhammed hürmetine.
hepinizden allah razı olsun şu an cuma selası okunuyor allah herkesin dua,sını kabul etsin amin
Fahriye ablam, dün ve bugün hep aklıma geldin dualarımdaydın. rabbim tez zamanda inşallah feraha çıkarır. Borçlu olanlar için okunan duayı oku sürekli inşallah rabbim en kısa zamanda bir vesile kılar. dilerim rabbimden bu cuma saatinde sıkıntılarından feraha çıkarsın. AMİN AMİN AMİN
hepinize teşşekkür ederim dualarırınız ve iyi dilekleriniz için benim ve tüm borçlu olanlara dua edin sizinde dualarınızla allah bana ve herkese borçlarını ödemeyi nasip eder inşallah amin
ALLAHÜ TEALA BOCU OLAN BÜTÜN HERKESE ÖDEME KOLAYLIĞI NASİP ETSİN. SIKINTILARA BOĞULMUŞ KALPLERİ REFAHA ERDİRSİN İNAŞALLAH. BU SIKINTILARDAN GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR KURTULMAYI NASİP ETSİN. AMİN.AMİN.AMİN.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SİZE HİÇ UMMADIĞINIZ YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN SIKINTILARINIZI EN KISA ZAMANDA BOLLUĞA ÇIKARSIN İNŞAALLAH...SELAM VE DUA İLE...
Ya Rabbi bütün borçlu kardeşlerimize bir an bir göz yumup açması kadar kısacık bir süre LÜTUF VE KEREM NAZARIYLE NAZAR ET senin yardım ettiğini kimse yıpratamaz Rabbim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
selam ve dua ile...19 yıl önce gönderildi # -
sayın kadir baba kardeşim sizden hiç dua alamadım sebebi nedir anlayamadım sizin herkese dua ettiginizi okuyorum bende bekliyorum allaha emanet olun
Kardeşim Allah sizlere yardım etsin. Ancak sizlere yardımımız dua ile. Allah borçlarınızı ödemek için vesileler bulur inşaallah.
Allah c.c. yardımcın olsun aynı durumda olan bir kardeşin olarak el fettah olan rabbim hayır kapılarını inşallah ikimiz içinde açar. Allah c.c. yardımcın olsun.
sevgili dua dostları şu an duaya çok ihtiyacım var lütfen dua edin
RABBİM TEZ ZAMANDA BU BORCUNUZU ÖDEMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH...
Edelim abla, Allah yardımcın olsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABLACI 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM İNŞALLAH YARDIMCIN OLUR.
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.