1Esmaül Hüsna 100Kelime-i Tevhid,canım kardeşim Rabbim tüm işlerini rast getirsin her işinde Yar ve Yardımcın olsun amin..
Rabianur kardeşime (derin)
(12 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminn
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim..
Amin!Amin!Amin!
3 ihlas 1 Fatiha ile Amin!18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Rabianur kardeşimize gitsin,şifa niyetine dileklerini tez zamanda versin Rabbim amin..
Rabbim tüm işlerini rast getirsin her işinde Yar ve Yardımcın olsun amin..
Rabbim sayısız,sonsuz razı olsun ,benim için dua eden yüreklerinize Rabbim her daim huzur versin.Rabbim hepinizin dualarını tüm dua dostlarımla beraber katında makbul eylesin.İnşallah Rabbim cennetine girmeyi nasip eylesin,cemalini görmeyi nasip eylesin,derin ahrette en güzel mertebelerde Rabbim seni bana komşu eylesin.Amin.Amin.Amin.
Bu güzel içten yürege Allah aşkıyla yazılmış bu dilege okunmazmı o güzel yüregine,5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası,10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim tüm dileklerini katında kabul etsin benim kalbime göre senin dileklerini versin amin amin amin..
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun .Ahret arkadaşım,ahret kardeşim seçtim seni kabul edermisin.
Allah razı olsun duygulandırdın beni şerefle onurla kabul ederim,bundan sonra bende rabianur kardeşime ahiret arkadaşım diyorum,Rabbim katında kabul etsin bizi komşu etsin amin..
Yüceler yücesi Rabbim sıkıntıda olduğu vakit benim huzurlu anlarımdan sana versin,nefeslerini almada zorlandığın vakit benim nefesimden sana versin.Gözyaşı döktüğün vakit benimde yüreğime sızı versin,dualarım sana tez yetişsin.Amin.Amin.Amin.
Rabbim sen sıkıntıdayken uyutmasın beni sen dardayken kalbim sızlasın senin huzursun oldugun anlarda hissettirsin bana duayla ahret kardeşime hızır olmayı vesile hızır olarak yetiştirsin kabul eyle Yarabbim amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.