tesadufen buldum bu siteyi suan hasta olan ananem icin internetten dua vs bulabilir miyiym faydasi olur belki dusuncesiyle taratirken gordum,uye oldugum okadar luzumu hissedilmeyen site icerisinde en kiymetlisi geldi..ananem felc gecirdi 3 ay evvel,ben Rabbimin sifa sini vermesi icin dilim dondugunce dua ediyorum fakat birde sizlerden dua isteyeyim dedim,sifanin neyin ardinda sakli oldugunu bilemeyiz malum.. simdiden tesekkur ediyorum 'Rabbim Hepimizin Yar ve Yardimcisi olsun..'
cancagzima sifa icin
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
ya şafi ya şafi ya şafi...Allahım bu güzel ismiyle şifalar versin.tez zamanda sağlık ve
afiyete eriştirsin anneannenizi.amin.17 yıl önce gönderildi # -
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası,Allah acil tez zamanda şifalar versin ananemize biran önce düzeltsin sevenlerinin yüzünü güldürsün dualarımızı katında kabul etsin amin.
17 yıl önce gönderildi # -
3 İHLAS 1 FATİHA
RABBİM ŞAFİ İSMİNLE MUAMELE EYLE KARDEŞİMİZİN ANNESİNE.. ŞİFALARINI GECİKTİRME ALLAHIM. AMİN
DUADOSTLUGU AHYAR KARDEŞİMİZDEN
VEYSEL KARANİ HZ'LERİNİN DUASI
http://duadostlugu.com/dualar/topic/1075?replies=5
Allah'ım! Sen benim Rabbimsin, ben ise Senin bir kulunum. • Sen herşeyi yaratan Hâlık'sın, ben ise Senin bir mahlûkunum.
Sen rızık veren Rezzâk'sın, ben ise Senin rızkınla beslenen bir merzûkunum. • Sen mülk sahibi Mâlik'sin, ben ise Senin kölen olan memlüküm.
Sen gerçek izzet sahibi olan Azîz'sin, ben ise âciz ve zelilim. • Sen hazîneleri bitmeyen zenginlik sahibi Ganî'sin, ben ise Senin ihsanına muhtaç fakr-ı mutlak içinde bir fakirim.
Sen gerçek hayat sahibi Hayy'sın; ben ise, Senin hayat verişin olmasa, bir ölüyüm. • Sen varlığı ebedî olan Bâkî'sin, ben ise gelip geçici bir fânîyim.
Sen sonsuz izzet ve şeref sahibi Kerîm'sin, ben ise zillet ve kötülükler içinde bocalayan bir leîmim. • Sen sonsuz ihsan sahibi Muhsin'sin, ben ise günah ve kötülük işleyen bir âsiyim.
Sen günahları bol bol bağışlayan Gafûr'sun, ben ise bir günahkârım. • Sen sonsuz azamet ve büyüklük sahibi Azîm'sin, ben ise küçük ve değersiz bir hakîrim.
Sen gerçek kudret ve kuvvet sahibi Kavî'sin, ben ise sınırsız acz içinde bir zaifim. • Sen bağış ve ihsanı veren Mu'tîsin, ben ise lûtuf ve ikramına muhtaç bir dilenciyim.
Sen her türlü zarar ve korkudan uzak Emîn'sin, ben ise maddî ve mânevî korkular içinde biriyim. • Sen cömertlik sahibi Cevâd'sın, ben ise Senin cömertliğine muhtaç bir miskinim.
Sen kullarının duâlarına cevap veren Mucîb'sin, ben ise ise Sana yalvaran duâcıyım. • Sen şifâ veren Şâfî'sin, ben ise türlü türlü dertlere mübtelâ bir hastayım.
Öyleyse ise Sen benim günahlarımı affet, hatâlarımı bağışla, hastalıklarıma şifâ ver, ey bütün kemâl sıfatlarla muttasıf olan Allah, ey her şeye bedel, her şeye yeten Kâfi, ey mahlûkatını besleyip büyüten ve mânilerini def' eden Rab, ey va'dini mutlaka yerine getiren Vâfi, ey kullarına pek şefkatli olan Rahîm, ey maddî ve mânevî hastalıklara şifa veren Şâfî, ey ikram ve ihsânı bol olan Kerîm, ey belâ ve musîbetleri def' edip âfiyet veren Muâfi! Benim bütün günahlarımı bağışla, her türlü hastalığa karşı bana âfiyet ver, beni ebediyen rızâna mazhar eyle. Bunu rahmetinle ihsân eyle ey Erhame'r-Râhimîn.
Onların duâları, "âlemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun" sözleriyle sona erer
AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ ŞİFANI ESİRGEME AMİN
Şafi olan rabbim, anneanneciğinizi iyi etsin inşallah...
3 Ayetel kürsi ile Amin!17 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar ve afiyetler nasib etsin kardeşim Allah yardımcınız olsun amin amin
selam ve dua ile...17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim anneannenize afiyet nasip eylesin inşallah.Tez zamanda Şafi isminin hürmetine sağlık versin inşallah.
kullanıcı adını çok sevimli buldum.Görünce kendimi gülümsemekten alıkoyamadım :)
Rabbimde senin yüzünü güldürsün, bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.
amin17 yıl önce gönderildi # -
hepinize minnettarim ama sanirim dualara 3ayda en cok ihtiyac hissettigmiz gece maalesef..
ve duzelteyim kullanici adim ab sifir sifir sifir sifir ab su demek aciklamakta yarar olacagina kanaat ettim17 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun amin amin
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah daha,Allah acil tez zamanda şifalar versin ananemize biran önce düzeltsin sevenlerinin yüzünü güldürsün dualarımızı katında kabul etsin amin.
:(
Adını yanlış okuduğum için kızamadın umarım :(
Rabbim gönlünüde su ferah ve temiz eylesin inşallah..17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim anneannenize şifa versin diye 3 İhlas,1 Fatiha...
''Arş_ı Azimin Rabbi olan Allahü Azimüşşan dan hastanıza şifalar ihsan etmesini dilerim.''
(peygamberimiz(sav)in duasıdır...)17 yıl önce gönderildi # -
11 YA ŞAFİ 11 İHLAS 11 YUNUS DUASI GÖNDERİYORUM ALLAHIM YANINIZDA YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH ANNEANNENİZ ŞİFAYA KAVUŞSUN AMİN
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.