GELİN DOSTLAR KALBİME KALBİME YÜREGİME YÜREGİME DERİNİME TAA
O DERİNİME O DERİNDEN DUALAR OKUSUN DERİN KARDEŞİNİZ SİZLERE RAHATLATSIN GÖNÜLLERİ ZİHİNLERİ ALLAH RIZASI İÇİN HÜRMETİNİZE..
(İsteyin nedir dileginiz hemen duamı gönderiyim)
GELİN DOSTLAR KALBİME KALBİME YÜREGİME YÜREGİME DERİNİME TAA
O DERİNİME O DERİNDEN DUALAR OKUSUN DERİN KARDEŞİNİZ SİZLERE RAHATLATSIN GÖNÜLLERİ ZİHİNLERİ ALLAH RIZASI İÇİN HÜRMETİNİZE..
(İsteyin nedir dileginiz hemen duamı gönderiyim)
:) ben yine atladım hemen =)
hayır deme,sadece senin huzurunu istiyorum benim için kendin için dile
ya Fettah ya Fettah ya Fettah amin
Allah razı olsun canım kardeşim,Rabbim o güzel yüreginle ettigin duayı katında kabul etsin diledim banada tez zamanda versin amin..5İhlas 5yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah ben okudum merve kardeşim dilesin katında kabul eyle Kurban oldugum Rabbim amin..
Benim 2 duam var ilki namazı asla bırakmamak her koşulda ve şartta.İkincisi de nişanlımla "bir an" önce mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak.Allah razı olsun düşündüğün için bizi...
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Kurban oldugum güzel Rabbim talia kardeşimi herzaman herzorluga ragmen senin yolunda eksiksiz ibadetle yürüyenlerden eyle nişanlısınla yuva kurup nice nice senelere saglıklı sıhhatli huzurlu bişekilde girmesini nasip eyle tüm dileklerini tez zamanda ver dularımızı katında kabul eyle Yüce Rabbim amin..
Ya inanırmısnın ne diyeceğimi bilemiyorum.O kadar içten ki çok çok saol.Allah senden ebediyen razı olsun inşallah.Aminnn
Nedemek canım kardeşim sizin için burdayım yüregim cızlasın sizin için Allahtan isteyince Rabbime Yakın hissediyim kendimi sizin gibi yüregi güzel kardeşlerimin vesilesiyle inan gözlerim doldu,Rabbim katında tüm dualarımızı kabul etsin amin..
derin abicim desem :)) çok fazla siteye giremiyorum bu güzel ailenin eski üyesi olduğum halde ailemize aramıza yeni katılanlarla tanışamadım ama sizin konularınızı açtığınız başlıkları okudum rabbim ELİFİMİZE sabır versin RABBİM yar ve yardımcısı olsun elifimiz için 100 BESMELE 100 YA ALLAH sizin o güzel yüreğinizede 100 ALLAHU EKBER OKUSAM :))RABBİM ne muradınız varsa tez zmanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Allah razı olsun suskunkız kardeşim o güzel yüregine ,5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah okudum sen dile içinden,Rabbim katında kabul etsin amin..
benden de tüm dua dostlarına ve tabii allahın benimde dualarımı kabul etmesi için 500 tevhid 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi allah kabule tsin inş.. derin abi sen benim duamın ne olduğunu bilyosun yazmama gerek yok dimi:)
:)Allah razı olsun canım kardeşim o güzel yüregine 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Allah sana saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar versin tüm dileklerini tez zamanda sana nasip etsin Rabbim duamızı katında kabul etsin amin..
allah razı olsun derin abi amin amin amin allah hepimizin duasını kabul etsin inş..
OĞLUM İLTER KAĞAN'IN VE TÜM MELEKLERİMİZİN BİR AN ÖNCE ŞİFAYA KAVUŞMALARI, HASTALIKLARINDAN İZ KALMAMASI İÇİN...
RABBİM RAZI OLSUN.
SELAM VE DUA İLE...
derin abim Allah o güzel yüreğin için sana tüm isteklerini versin inşallah..amin. sen zaten hepimiz için de istiyosun ya:) böylece herkesin duası kabul olcak inşallah...ben de bu akşam dua etcektim.aklımdaydın valla..Elifine bir an önce hayırlısıyla kavuşman için.bu gece dualarımdasın..sen de benim için sevdiğim yunusumla bir an önce hayırlısıyla kavuşup mutlu huzurlu bi yuva kurmam ve islam üzerine bi hayat yaşamam için dua edersen sevinirim..14 tane Hıybetullah efendimizin duasını yolluyorum. Allah kabul eder inşallah..ya vehhab,ya vehhab,ya vehhab,ya vehhab,ya vehhab,ya vehhab,ya vehhab..amin.
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Kurban oldugum güzel Yüce Rabbim kardeşimizin oglu ilter kagan ve tüm meleklerimizin acil tez şifalarını ver Yarabbim olmazlarını oldur işlerini güçlerini rast getir saglık sıhhat bereket bolluk içinde nice nice seneleri yaşamayı nasip et Yarabbim okudugumuz dualar hürmetine sen katında kabul eyle Yarabbim amin.
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim tuba kardeşimi biran önce yürekten sevdigi yunus kardeşimize kavuştur hayırlısıyla islam alemi üzerine kurulu bir yuva nasip eyle Yarabbim dualarımızı katından kabul eyle Yarabbim amin..
ALLAHIM RAZI OLSUN KARDEŞİM.
SELAM VE DUA İLE...
DERİN KARDEŞ aldın gittin beni çoook uzaklara.okyanusun derinliklerine dağların tepesine daldım gittim düşüncelere,evet derinsin o ne yüce derinlik ..tüm dua dostlarını yüreğine almış sevginle dualarının sıcaklığı ile,sarmış sarmalamış herkesin derdine deva olmuşsun ..allahımda seni sarsın sarmalasın dualarını kabul eyleyip Elifine kavuşasın .,endişelerden kurtulup ruhun huzur bulsun,yüzün gülsün inşallah.allahım şu akşamın sabahında tüm dua dostlarıma bir sebep bir halk buyursun hayırlı yerlerden mucizesini göstersin feraha çıkarsın,HZ.Muhammet ve ehlibeyti Muhammet hürmetine amin.
Allah razı olsun o güzel sözlerin için o güzel yüregine 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,sen içinden iste dile,Rabbim katında kabul eylesin amin..
allah razı olsun derin kardeşim.benim istegim 2 şey senin iyi,mutlu huzurlu olman.digeri ise en kısa zamanda tüm bekarların karşısına hayırlı bir eş benimde tabii:):).dua edersen bana çok sevinirim rabbim iyilik şifalık versin.amin amin amin
Allah razı olsun kardeşim o güzel yüregine 5İhlas5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,içinden iste dile,Rabbim katında kabul etsin amin..
Allah razı olsun derin kardeşim.İnşallah en kısa zamana muradına erersin. Bana da kardeşimin şifa bulması için dua edermisin.
7 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha hediyemdir.
5İhlas5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim zeynep kardeşimin içine huzur sukunet kardeşimizede acil tez şifalar ver Yarabbim sevenlerinin yüzünü güldür zeynep kardeşimin ve ailesinin tüm dileklerini hacetlerini muradlarını onlara tez zamanda ver Yarabbim dualarımızı katında kabul eyle Yarabbim amin..
ALLAH RAZI OLSUN DERİN KARDEŞ, BANA D AEN KISA ZAMANDA SIKINTILRIMI AŞIP ÜZÜNTÜLERİMDEN KURTULMAM İÇİN DUA EDERMİSİN?ALLAH SENİNDE BÜTÜN DİLEKLERİNİ HAYIRLISI İLE KABUL ETSİN AMİNNNN
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim tüm sıkıntılarından üzüntülerinden seni kurtarsın içini gönlünü ruhunu feraha çıkartsın sagını solunu önünü arkanı nurlandırsın dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
DERİN KARDEŞİM RABBİMDEN ÖNCE SAĞLIK DAHA SONRA BORÇ BATAĞINDAN HAYIRLISI İLE KURTULMAM İÇİN DUA EDERMİSİN LÜTFEN.ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TEZ ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VE ŞİFANI VEDRSİN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE RABBİME EMANET OL.
Allah razı olsun kardeşim 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası,10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim ne olursun kurban oldugum Rabbim yldz kardeşime saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle borçlarını bi kalemde ödettir gönlüne ruhuna ferahlık rahatlık ver dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda nasip eyle yüzünü güldür Kurban oldugum Yarabbim amin.
sevgili derin kardeşim yazılanları okuyunca çooook mutlu oldum ne güzel bi yüregin var senin allah razı olsun senden.benim dualarım şu sıra sevdigimden ayrıldım her anlamda hem çok uzak bana hem aramız soguk,ters davranıyo ama allah şahittir ben inanıyorum ki o beni hala seviyo ben ise onu çooooook seviyorum hiç unutamıyorum çok denememe ragmen bu sitede bi blog açtım sevdalılara dua edelim hayırlı muratlarına kuvuşsunlar diye ben onu çook seviyorum inşallah allahın izniyle ve hayırlısıyla barışalım kavuşalım inşallah...amiiiinn...amiin..amin
ya vedud...ya vedud...ya vedud...ya vedud...ya vedud
Allah razı olsun canım kardeşim güzel sözlerin için,5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim sevdigin kız arkadaşının kalbine muhabbet tohumları serpsin ruhunu senin aşkınla doldursun tez zamanda kavuştursun yüzünü güldürsün okunan dualar hürmetine dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
:)Allah bin kere milyon kere razı olsun.bende 100 besmele,100 Kelime-i Tevhit
100 ya vedud çektim tüm kardeişlerim için kendim için derin abim senin için o güzel yüregine saglık.Mevlam tüm ayrılık acısı çekenlere derman olsun inşallah başta bana olmak üzere tekrar tekrar diyorum yüregine saglık allah razı olsun senden ve cümlemizden inşallah...
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.