Allah cümlemizden razı olsun canım kardeşim amin..
Derin kardeşinizden tüm dostlarına
(41 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bilgisayardan çıkıyorum asmn den sonra yazan kardeşime 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim içinden ne geçiriyosa tez zamanda versin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
bu dua ondan sonra yazan kardeşime,5İhlas5 Yunus Peygamberimizin duası Rabbim içinden ne geçiriyosa tez zamanda versin amin..
bu dua ondan sonra yazan kardeşime,5İhlas5 Yunus Peygamberimizin duası Rabbim içinden ne geçiriyosa tez zamanda versin amin..
bu duada enson yazan kardeşime,5İhlas5 Yunus Peygamberimizin duası Rabbim içinden ne geçiriyosa tez zamanda versin amin..
canımmm canımın içi ... iyiki iyiki varsın
bi arkadaşımla konuştum nasılsın dedi çok iyiyim dedim bende refleksti bu tabiki
bana dedi ki UZUN ZAMANDIR İLK KEZ BUNU DİYORSUN İLK KEZ ÇOK İYİSİN DEDİ
SİZLERİN SAYESİNDE MEVLAM YÜREĞİME HUZUR VERİYO BENDEN ALMA ONU RABBİM
AİLEMİ SEVDİKLERİMİ İSTEKLERİMİ BANA BAĞIŞLA DUA DOSTLARIMI DA HUZURLU KIL DERİNİMİDE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
benide dualarınıza alın yeter:(
DERİN KARDEŞİM ADIM SELAHATTİN. O GÜZEL VE SAMİMİ DUALARINA BENİDE KATARMISIN? SELAM VE DUA İLE KAL.....
barış kardeşim 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim içinden ne geçiriyosa tez zamanda versin amin..
rami kardeşim 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası Rabbim içinden ne geçiriyosa tez zamanda versin amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.