bu siteye 1 yıla yakın giriyorum hep sizden tek bir dileğim için dua istedim ve hep dua ettim bazen isyan ettim sonra pişman olup tövbe ediyordum benim şuan dünyam başıma yıkıldı şuan gözlerim birşey görmüyor sözü attım buakşam birdaha aslada barışmayacam asla çok sevdim onu ama bugün bana yanlış yaptı herşey bitti dünyanın sonu değil diyeceksiniz yada allahtan ümit kesilmez benim için dünya durdu dönmüyor hakınızı helal edin şengül abla tefriciye için çok sağol artık hiç birşeye gerek yok
hoşçakalın
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ala bu kadar sevmek herşeye rağmen güzel değil miydi? Bak sana birisinden duyduğum ve beni çok şaşırtan bişeyi anlatayım.birisini sevmişti.askere gitmeden söz takmak istedi.ama büyükleri dönüşte takacaklarını söylediler.askere gittiğinde,birkaç ay sonra sevdiğinin düğünü olacağının haberini aldı hala ona yazdığı şiirleri neden sakladığını sorduğumda onunla ilgisi yok bunlar benim hayatımın en güzel anları ve onun bunu mahvetmesine izin vermem demişti.ne alaka diyebilirsin.duyguların çok yoğun olabilir ama boşver bitanem.hayatı biraz akışına bırak ve olacakları sessizce izle.kendine zaman ver.Dua en güzel tedavi ve teselli.Allah en güzel dost.Allahtan bu mubarek gece hürmetine senin için hayırlı,huzurlu güzel günler diliyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
Ala kardeşim Her şerrin içinde Bir hayır, Her hayrın içinde bir şer vardır.
BİZLERİN HAYIR BİLDİĞİNDE ŞER ,ŞER BİLDİĞİNDE DE HAYIR VARDIR.
Benhan kardeşim yanlışmı yazmışım onu anlıyamadım.
PES ETMEK YOK .NE DEMEK HİÇ BİRŞEYE GEREK YOK...SEN DUA ÇATISI ALTINDAN AYRILMA .TAMAMMI KÜÇÜĞÜM..DOSTLARIN DEDİĞİ GİBİ HER ŞERİN ARDINDA MUHAKKAK BİR HAYIR VAR...
ALLAHA EMANET OL....18 yıl önce gönderildi # -
hayır abi doğru yazdım bizim hayırlı gördüğümüz bir iş belki de şerdir bizim için. biz hep rabbim hakkımızda hayırlıolan dualarımızı kabul et dua ederiz
Vardır Yüce rabbimin katında bir hikmeti.
Üzme kendini seven insan fedakar olur sevdimi tam sever
bırakıp gidene üzülme o seni kaybettiğine üzülsün.
Süheylacım kendini sakın bırakma canım.
En güzel teselli
Dualarım seninle Allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
Şu an cebimdeki küçük not kağıdına baktım kime ne duası edeceksem onu not alıyorum hergün . iki gün öncesinden yazdığım bir not var diyoki ala kardeşe 10 ayetel kürsi 10 fatiha . üstünü karalamışım . yani okumuşum . şimdide hoşçakalın diye bir yazı görüyorum . nasıl bir acıdırki bu insanı isyana teşvik eder kula kulluk bize yakışırmı kardeşim . daha 20 yaşındasın . ne gördün neler göreceksin . 96 yaşında dedeler var bizim köyde hayat dolu hepsi . aranızda 76 yaş var . sen bu yaşta pes ediyosun . ne diyeceğimi bende şaşırdım . ancak çok üzüldüm böyle düşünmene . çok gereksiz bir hareket yaptığının farkına varacak ve bizleri üzdüğün için sende üzüleceksin . bu yaşadıkların ne kadar basit şeyler bunuda zaman sana gösterecek ve kahkaha ile güleceksin . hiçkimse bu kadar insanı isyana teşvik etmeye değmez. Mevlam herşeyin hayırlısını verir . Recep Abinin dediği gibi . çok üzüldüm . sana destek verirken bizler sana inannırken senin böyle ellerini havaya kaldırman yıktı beni .
Güzel kardeşim sabır çek dünya yıkıldı altında kaldın duvarlar üstüne geliyor geçer dendiğinde küfür gibi geliyor daha büyük bir acaı yokmaş gibi hissediyorsun bunlar geçmişte yaşadığımız şeyler sakın umutsuzluğa kapılma inançlı bir insansın Rabbim hakkında hayırlı ise sana döndürsün değil ise tez günde tez saatte hayırlı kısmetini karşına çıkarsın canım benim üzme kendini Dualarımızla arkandayız
Sen inançlı bir kızsın bu sözler yakışmadı agzına..
güzel kardeşim yapma gel tövbe et...her şeyi silmek hemen isyan etmek bu kadar kolay olmamalı...kimse için herşey güllük gülistanlık degil..Allah elbetteki sıkıntı vericek kullarına....kardeşim toparlan...ALLAHIM SEN HAKKIMDA HAYIRLI OLANI VER diye dua et..
selametle kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
VEDA YOK..HAYAT SENİN İÇİN DAHA YENİ BAŞLIYOR...MERHABA DE ÇİÇEĞİM...EN GÜZEL GÜNLERE...
Kardeşim canım YA ALLAH'de ve şöyle bütün kalbini toplayıp bir BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM'de bak neler değişiyor.canım çok gençsin kendine dikkat et...:):):)
canım benim kıyamam sana daha çok gençsin kim bilir karşına kimler çıkacak demekki yüce rabbim onu sana layık görmedi biz herşeyin hayırlısını istemiyormuyuz dualarımızda. demekki bunda bir hayır vardı.hadi kendini topla aramızda görmek istiyoruz seni.
BİLMİYORUM BU YAZIMI OKUYCAKMISIN AMA BENİM YAŞIM 23 HAYATTTA BAŞIMA ÖYLE KÖTÜ ŞEYLER GELDİ BİLİYORMUSUN HİÇ İSYAN ETMEDİM HEP DÜZE ÇIKTIM SAKIN UNUTMA RABBİM SEN ONUNLA OLDUKÇA HERŞEY YOLUNA GİRER SENİN İÇİN DUA EDİYORUM ALLAHIN YOLUNDAN AYRILMA SAKIN AMA SONRA KURTULAMAZSIN
SÜHEYLAAAAAAAA!!!HADİ TOPARLANNNNN bak senin için DUA ablaların abilerin seferber olmuş şu mubarek cumalarda ALLAH rızası için peygammber efendimizi(s.a.s)aracı koyarak onun hatırına Allha senin için yalvarıyoruz.hadi kızanım benim sende bize katıl....bitanem....
Süheylam tatlı kardeşim, bak senin için hepimiz asçtık ellerimizi 4444 tefriciye okuyoruz, yapma ne olur isyan etme, bak o zaman nasıl feraha çıkarsın, ama sen isuan ettikçe Allah isyan mı ediyosun bak daha büyğünü de veriyim de gör demez mi.Ben de çok çok kötü şeyler yaşadım, bir diil iki diil kaç kere ama inan hiç isyan etmedim hep sabretti ve hep Allahım feraha çıkardı kurban olduğum. Şimdşde sıkıntılıyom biliyorsun ama biliyorum yine feraha çıkaracak Allahıom beni.Seni de feraha çıkaracvak inşallah ama sabretmelisin Süheylam sabretmelisin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.