burdan olmaktan çok mutluyum gecenin bu saatinde nöbetteyim ve umutsuzdum gelecekteki yaşantıma dair şimdi daha iyiyim lütfen bana dua edin ALLAH RIZASI İÇİN .Çooookkk ALLAH yolunda bi kul olmak istiyorum tüm işlerimi onun rızasını gözeterek yapmak istiyorum tam bir kalb ile bağlanmak stiyorum ve mayısta nasip ederse ALLAH evleneceğim hayırlı bi eş olmak ve mutluluk istiyorum rabbim hayırlısıyla nasip etsin... selametlee....
ARANIZA YENİ KATILDIM DUA BEKLİYORUMMM!!!!!!
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Hoşgeldin evet gecenin bu saatinde nöbette iyi oldu(tek değilsin)hoşgeldinnn.
3 İhlas,1 Fatiha yolluyorum sana...Rabbim seni,beni,hepimizi razı olduğu kullardan eylesin,kalp gözümüzü açsın.Mutlu,huzurlu bir yuva nasip etsin.Aminnn.17 yıl önce gönderildi # -
selam efsanur ben de yeni yeni keşfedenlerdenim ama sana göre eskidim tutku oldu bende sabah gözümü açar açmaz dua dostlarının selamına koşuyorum gece de öyle allah gönlüne göre versin neyi nasıl istiyorsan hayırlısını versin hakkında...dostların duaları rahatlatıyor insanı paaylaşmak çok güzel...mutlu ve sağlıklı kal
17 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin kardeşim . dilediklerin cok güzel raabbimin kapısı bağlılık için gelene sonuna kadar acıktır inşaallah şuan ezanlar okunuyor rabbim şu ezanlarve peygamber efndimiz(s.a.v.)in müezzini bilal i habeşi h.z yüzü suyu hürmetine dualarını ve dualarımızı kabul buyursun inşaalah amin.
"FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."
Amin ...insallah gönlünün dileklerini nasip etsin Rabbim sana Vedud sifatiyla dokunsun.....Rabbel aleymin...17 yıl önce gönderildi # -
Aramıza hoşgeldiniz kardeşim Allah hakkınızda hayırlar kolaylıklar güzellikler nasib etsin amin amin amin
hoşgeldin efsanur.Rabbim sizi salih kullarından eylesin, kuracağınız yuvayı da her daim, huzurlu ve mutlu eylesin.Korktuklarınızdan emin olun inşallah.
selam ve dua ile.....17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.