dostlarım
yeni bir hafta
hepinize yeni umutlar getirsin
dertlerinize derman sıkıntılarınıza ferahlık zorluklarınıza kolaylık darlıklarınıza bolluk ve bereket nasib etsin AllahuTeala
her ne istiyorsanız Allah'tan sizin için hayırlara çevirsin ve dileklerinize biraz daha yaklaşasınız inşaallah
RABBİM HİÇBİRİMİZİ DUASIZ VE DOSTSUZ BIRAKMASIN
DUA DOSTLUĞUMUZU DAİM KILSIN
NİCE HAFTALAR AYLAR VE YILLAR DUALAŞABİLMEK NASİB OLSUN
SELAM İLE......
yeni haftanız hayırlarla geçsin...........(cihan)
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin kardeşim bu güzel dileklerin bin katıyla sanada nasip olsun inşaalah
18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin insallah ...
AMİN ABİM ,ABİM DEDİM AMA BEN 27 YAŞINDAYIM SİZ 39 YAŞ HERALDE ÖYLE ANLADIM EĞER YANILDIYSAM ÖZÜR BENİM DE BU HAFTA İŞ GÖRÜŞMEM VAR İNŞ GÜZEL GEÇER AMİN AMİN AMİN
selin kardeşim
39 yaşındayım,tesbitiniz doğru, hatta 39 doldu,yakında 40 olacak Allah'ın izniyle...
iş görüşmeniz inşallah hayırlı ve olumlu olur kardeşim Allah yardımcınız olsun amin amin18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL KARDEŞİM GÜZEL BİR HAFTA BAŞI İÇİN AMİN DİYORUM İYİ DİLEKLERİNE AĞOL ALLAHIM GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLISIYLA GERÇEK ETSİN...3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ALLAH HERKESE YOLUNDA GİDEN BİR HAFTA NASİP ETSİN AMİN
ABİCİĞİM ALAAH SENDEN RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN
Allah sağlıklı huzurlu ömür versin Cihan abicim.güzel dualarını üstümüzden eksik etme.Rabbim burdaki temiz ağızla yapılmış güzel duaların hepsini kabul eder inşallah.
11 ihlas o güzel yüreklerinize..hayırlı bi hafta olur inşallah..amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.
Allah razı olsun abicim.Rabbim size ve sevdiklerinize de güzellikler nasip eylesin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim 10ihlas o güzel yüregine,Rabbim katında kabul etsin amin..
ALLAH RAZI OLSU CİHAN KARDEŞİM.AMİN AMİN AMİN.
Allah sizlerden de razı olsun dostlarım
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.