sevgili dostlarım,çiğdemin annem ameliyat oldu yazısına yazdım ama çıkmadı.sizi gerçekten çok seviyorum.ama nacizane ablanız olarak,size bişeyler söylesem kırılmazsınız umarım.yoksa çok üzülürüm gerçekten.çiğdem diyordu ya kağıda sevdiğinin üstüne ismini yazıp üstüne 7 duha okuyacam diye.böyle bişey yok ablacım.Allahın nuru da mum değil abdesttir namazdır,kurandır.zikirdir.seherde alınan bir abdest nurdur.okunan Kur'an konuşmadır muhabbettir.Ey Allahım deyince Buyur kulum der.beyaz kağıt kalbimiz olsun mum abdestimiz olsun istememiz saimiyetimiz olsun.Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun.
sizi seviyorum dostlar
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Deniz kardeşim çok doğru yazmışsın. Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Deniz kardeşim.ya RABBİM.demek bile yeterli bazı zamanlar mühim olan yürekten inanmak.Rabbimiz buyuruyor.ben sana şah damarındanda yakınım ey kulum!sen şah damarına parmağını sokabilirmisin.
Allahım bütün günlerini aydınlık ve ferah yapsın Denizciğim.dualarım seninle kardeşim.
BİR BESMELE ÇEK ALLAH DE DUYAR ELBET,
GAMMIŞ,KEDERMİŞ,TASAYMIŞ GİDER ELBET,
SEN BİAT KARANLIĞINA DÜŞERSEN,
GÖNÜL KOYAR,RUHSET KOYAR SAHİBİ ELBET.BEYAZ KAĞITTA ARARSAN MEVLAYI,
NURU MUM YAKMAK SANIRSIN ELBET,
BÖYLE ÇARE ARARKEN YANA YAKILA,
RAHMETİNDEN DEUZAK KALIRSIN ELBET.HATIRLADINIZMI....
Deniz abla aynen katılıyorum sana. Allah razı olsun. Rabbimize açaıp ellerimizi samimiyetle ağımızdan o an ne çıkıyosa ne söylemek istiyorsak onu söyleyelim onu isteyelim. Bin kere razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.