öncelikle bu siteyi yeni buldum hepinizin mesajlarını okudum o kadar güzelki herkes burda istedgini yazıyo allaha kalbimizi açmışız aynı yoldayız allah cümlemizin dualarını kabul eylesin.benim çok büyük bir derdim var o kadar çok mutsuzumki tek başına yakimseye anlatamadıgım acım var erkek arkadaşım vardı 8 yıllık ilişkimiz vardı ailesi beni istemedi oda ailesinin sözünden çıkamıyo beni bıraktı ve şimdi dün duydumki ewlenmiş 2 ay önce ve ben yeni duydum kız çok zenginmiş parası için evlendi ay nasıl zoruma gtti içim yanıyo bütün hayallerim bütün umutlarım gtti tek başına kaldım vede en kötüsü ona çok inanmıştım bana ümit verdi kaçtık geri geldik yapamıyorum dedi vede içimdeki en çok acı en kötü duygu sırtımda taşıyamadıgım yükü taşıyorum birlikte olduk ve bana kususura bakma ailem seni itemiyo dedi ben ne yaparım şimdi kime giderim çok yalnızım ne olur bana dua edin her günüm ona beddua etmekle geçiyo ahım tutarmı bilmiyorum ama çok mutluymuş beni böle mutsuz bıraktı ne olur banaaa dua edinn ne olur bi kapı açılsın bana allahıma her gün yalvaryorum allah kimseyi düşürmesinn hepinizden allah razı olsun en azından içimi dökebildim sizlerle karşılaşmasam bile çok teşekür edrim
çok kadersiz umutsuzca bir acım var lütfen duaya çok ihtiyacım var
(75 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim
yüreğinize huzur versin
ama beddua etmeyin
beddua etmeyin ki Allah'ın yardımı kolaylaşsın
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ama nasıl etmiyim içimin acısını bi bilseniz o kadar zorki bu acı ölüm acısı gbi tutmazmı diyorsunuz
18 yıl önce gönderildi # -
KADERSİZ KARDEŞİM, SENİ UNUTANI SENDE UNUT GİTSİN. YENİ BİR HAYATA BAŞLA. ALLAHA BOL BOL DUA VE NİYAZDA BULUN. SAKIN BEDDUA ETME. ALLAH KARŞINA YENİ BİRİNİ ÇIKARIR. SABIR GÖSTER VE SABRININ KARŞILIĞINI RABBİNDEN BEKLE. SELAM VE DUA İLE.....
Allah yar ve yardimcin olsun yüregine afiyet versin...Vedud sifatiyla yüreginize dokunsun....Hayrina inanin ve Rabbime siginin o sizi hic unutmadi.Ya Vedud Ya Vedud...
(Beddua etmeyin kardesim ,beddua edene döner..Rabbim Adl sifatiyla herseyin hesabini bilendir..su anda psikolojiniz ve hirsiniz sizi bu sekil düsündürüyor.zor elbet!! ama beddua etmeyin güzel kardesim )18 yıl önce gönderildi # -
bu dunya imtihan yeridir kardesim, sabretcekisin. Allahin ilmi yucedir. Uzun vadade bizim icin neyin hayirli olacagini o daha iyi bilir. Senle evlendikten sonrada terk edebilirdi seni. Sukretmek lazim. Cevsen oku kardesim, dualarimda senide zikredecem insallah. Asil olan ilahi asktir. Allah herkese onu nasip etsin. Askin yandir bizi SULTANIM diye dua etmek lazim.. allaha emanet ol
Kardesim senin acini cok iyi anliyorum. Sana bunu samimiyetle soyluyorum. Bu adam sana bu iki yuzlulugu simdiden yapti, demekki Allah nasib edip evlenseydiniz bunu sana o zaman da yapicakti, bu senin icin daha cok yikim olurdu. Birde cocugun olsaydi ne yapardin. Allah seni kurtarsin demiycem, Allah seni zaten kurtarmis. Ben senin ablan olarak diyorumki, Allahin adaletine guven, kesinlikle beddua etmene gerek yok. Cunku Rabbimiz hepsini gormekte ve biliyor. Allaha havale et. Benim icimdeki sezgiler sen cok daha iyi bir insanla olucaksin ve iyi bir evlilik yapicaksin. Niye biliyormusun, cunku Allah zor ve bunalim da bulundugu bir zaman da sana bu sayfayi actirdi ve acini senin gibi duaya ihtiyaci olan insanlara iletti. Canim kardesim Allahin merhameti uzerinde olsun. Canim kardesim kuvvetli ol. Allaha dayan ve guven. Sonun da kazanan sen olucaksi. Flim daha bitmis degil her seyin bir sonu vardir. Sen gucunu Allahin sevgisinden ve ona kalbini dondermenden al. Goruceksin her sey cok farkli olucak. Senin icin duaciyiz kardesim. Sende bizim icin dua et. Allaha emanet ol. Bak Kadirbabanin dua etme yeri var diger kardeslerimizde orda birbirlerine dua ediyor. Oruyada ara sira ugra. Seni bekleriz. Allaha emanet ol kardesim.
kadirbaba nin dua etme yeri???
allah yardımcın olsun kardesım nasıl uzuldum bılemezsın ınsan yılarını vreıyo ve sonucu ne dımı aslında ogrenmeılız anlamalız tek gerecek allah alllah dıye bılmek nasıl tam anlamıyla dıycez bılemıyorum ama ıns
ALLAH(CC) SABIR İHSAN EYLESİN KARDES...
NASIL DA ZULMETMİŞSİN KENDİNE...
AMA, YEPYENİ BİR İMTİHANLA KARŞI KARŞIYASIN ŞİMDİ...
BUNU GEÇMELİSİN...
KENDİNİ TOPLA VE BU İMTİHANDAN İYİ NOT ALMAYA BAK...
ARTIK ZULMETME KENDİNE...
GEÇ BU İMTİHANDAN HAYIRLISI İLE...
GEÇ Kİ YOLUN SONUNA GELİNCE ANLAŞILACAKTIR ASIL MUVAFFAK OLANLAR...
ÇOK İYİ BAŞLAYIP YARI YOLDA KALANLAR VAR...
BİR DE KÖTÜ BAŞLAYIP,SONUNDA NURA ULAŞANLAR...
ARTIK FÂNİ OLANA GÜVEN OLMAYACAĞINI ANLADIĞINA GÖRE,
RABBİMİ HAKKIYLA TANIMANIN, VE RABBİMİN SANA VERDİĞİ GÜZEL YÜREĞİNLE BERABER GÜZEL AKLINI DA KULLANMANIN ZAMANI GELMEMİŞ Mİ??HATALAR İNSANA MAHSUS,,
UĞRAŞ,,ÇABALA,,DİDİN...
HAKKIYLA "ONU"TANIMAYA BAK...
MÜHİM OLAN NEDİR??
ELİNDEN, GELENİ YAPMAK...
NİYETLERİMİZ ÖLÇÜSÜNDE RABBİM MUAMELE EDECEKTİR BİZE...
ONUN YOLUNA KURBAN OLMAYA BAKALIM...
BAKALIM Kİ,,
RABBİMİN BİZE NİCE VAATLERİ VAR...
O VAATLERİ NASIL DA YERİNE GETİRDİĞİNİ GÖRECEĞİZ SONUNDA...
BİZ BUNA İNANIYORUZ...KİMBİLİR NİCE GÜZELLİKLER HAZIR BEKLEMEKTE SENİ,BİZLERİ...
RABBİME GİDEN YOLUN SONUNDA, HAZİNELER BİZLERİ BEKLER...
ANCAK O YOLUN SONUNA GELENLER ANLAR Kİ,HİSSEDER Kİ...
BİZ BUNDAN EMİNİZ Kİ,,
BÜTÜN HAZİNELER,,PUL OLUR HİÇ ŞÜPHESİZ...
ONUN SEVGİSİDİR ASLOLAN...
ONUN RIZASI NEYE DEĞİŞİLİR Kİ...
ONUN RIZASINDAN DAHA KIYMETLİ OLAN NE VAR Kİ??RABBİMİ BİR İYİCE TANISAK, BİR SEVSEK,
BİR DE SEVDİREBİLSEK KENDİMİZİ...
AH BİR BAŞARSAKBUNU...
O ZAMAN...
NE GAM KALIR NE KEDER...
GÜNAHLAR,SEVAPLAR,SEVİNÇLER, DERTLER,HÜZÜNLER,
ACILARLA MUTLULUKLAR HEPSİ HEMHÂl OLUR GİDER...
BENCE ARTIK ÇOK İYİ BİR YÖN VER HAYATINA ,,
TANIMAYA BAŞLA RABBİMİZİ HAKKIYLA...
BÜTÜN DERTLERE DEVA ODUR...
BUNDAN EMİNİZZZ...
BİZLERİN DE BÜTÜN DERDİ BU...
RABBİMİZİ TANIMAK, BİLMEK, ONA LAYIKIYLÂ KUL OLMAK...
RABBİM NASİP EYLESİN İNŞALLAH...
NE YAPALIM...
EN AZINDAN BİTMEZ TÜKENMEZ BİR İNATLA YOLUNDA BULUNALIM...
VE...
BİZLER İÇİN GEREKLİ OLAN...
HAYATIMIZIN GERİ KALANIN DA YÜREĞİMİZLE BERABER,*A* K* L* I* M* I* Z* I* D* A*
KULLANALIM,BUNU İHMÂL ETMEYELİM...
İNŞALLAH...
(sen sanma ki bunları yazıyorum diye...
Sözüm asıl benim kendi nefsime de...)
1 yasin,3 Ayetel kürsi,3 ihlas,3 Fatiha okuyacağım birazdan senin için kardeşim.
Rabbim de sen de kabule layık görürsünüz inşallah.
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Rabbim sana çokca sabırlar versin,beddua etme, kendine Rabbimin sana hayr kapıları açması için dua et,yapılan zulümler ,haksızlıklar bu dünyada olmazsa ,ahrette hesaba çekilecek.Takdir i Allaha bırak.Yaradana sığın,namazlarını kılmaya çalış demiyorum namazlarını kıl ki,alnın secdeye gelsln ki,Rabbimi çok ca zikretki yalnız olmadığını bilesin.Rabbimiz bize en yakın.Dua dostları dualar gönderiyor sana,inşallah bu dualardan Rabbim seni nasiplendirir.İnşallah Mevlam sana hayr kapılarını açsın,hayırlı bir yuva kurmayı ,hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin,her günün hayrlarla ,huzurla geçsin.Rabbimin merhameti ,selamı,rahmeti üzerine olsun.Amin.Amin.Amin.
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL.
Allah yardımcın olsun kardeşim, her sey de muhakkak bir hayır vardır.Rabbim bizi hayrı görenlerden eylesin inşallah.Sen kendini kadersiz diye adlandırma kimin ne kazanıp, kimin ne kaybettiği yalnız Allah bilir.Beddua etme nolur, rabbimin adeliti sonsuz, kimsenin hakkı kimsede kalmaz için rahat olsun.
Rabbim sıkıntılarını tez zamanda unuttursun inşallah.Bütün sıkıntılarını unutturacak hayırlı hadiseler nasip etsin.gönlünün ferahı için 7 ayetel kürsi okudum.18 yıl önce gönderildi # -
Kardesim yine ben yaziyorum, bence su kadersiz ismini degistir.Kardesim Allahin rahmetine bak, su musluman kardesleriminizin birligine sevgisine bi bak. Bu ne guzel kardeslik ne guzel birlik.Cok sukur muslumaniz cok sukur Turkuz.Vallahi bu kadar dua eden var senin icin,bunda keramet var bunu zaman gectikce daha iyi anliycaksin. Sen uzulme kardesim her sey yoluna giricek.Hepimiz duaciyiz hepimiz icin.Allah dua edenlerden ve bu duaya vesile olanlardan razi olsun. Amin.
hepinize allah razı olsun burda bana dua okuyan tüm isimlerini yazamadıklarım kardeşlerime siz bana okudukça ben o kadar rahatlıyorumki çok sagolun allah sizinde tüm derdinizi sıkıntınızı giderrir inşallah yaazarken bile gözlerim dolu dolu okuyorum allah razı olsun hepinizden
Eğer bir gün dünyaya dair büyük bir derdin olursa, Rabbine dönüp, '' Rabbim
benim çok büyük bir derdim var '' deme.
Derdine dönüp '' BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR '' de.
İnna lillah ve inna ileyhi raciun.
nasıl unutacam peki bu sıkıntımı herşeyimi kaybettim ne yapacam ben bittim
Çaresizliğini hissetiğin anda çaresizlerin tek sığınağına sığın.
Rabbimizin bize verdiği en büyük lutüflardan birisi de unutmak galiba, şuanda kendini çaresiz hissetmen, üzülmen acı çekmen çok doğal.Biliyorum yaşadıkların çok acı verici.Elbet üzüleceksin.bu üzüntünü öyle bi yönet ki Rabbimine yakınlaştırsın.Sevginin asıl kaynağına ulaştırsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
sevğili kadersiz bence böyle düşünme herşeyde bir hayır vardır YÜCE RABBİMİN verdiği sebepsiz değildir bundada bir hayır vardır ALLAHIM sana daha hayırlısını ve iyisini yazmıştır sen şimdi biraz üzülüp sıkılacaksın ama sonunda feraha çıkacak ve buğünlerini iyilikle anacaksın ALLAHIM seni en kısa zamanda sıkıntılarından kurtarsın ve güzel günler seninle olsun ....
Her bitis bir yeni baslangictir...öldürmeyen aci insani kuvvetli yapar..görmen ve alman gerekeni al Rabbime sigin.....bol bol dua et HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL...............................duayla kal.dualarimizdasin...
tez zamanda ummadığın hayırlı bi kapı açılsın ... bu öyle bir kapı olsun ki iyiki de ...
Canım kardeşim benimde çok sevdigim melegim kız aradaşım bi talihsizlik sonucu cezaevinde 6,5 sene yatıcak daha 5 ayı bitti,Rabbim sınıyo bizleri sabret ben inanıyorum sende inan mükafatını alıcaksın Allaha sıgın Allah yolundasın ve unutma,dostu Allah olanın sırtı yere gelmez..
ALLAH C.C. kime hayır dilerse, ona musibet verir" Hadis'i Şerif / Buhari
ALLAH'u Teâlâ Musa AS'a şöyle vahyetti "Bir kulumu sevdiğim vakit ona, sadakatini görmek için dağların bile dayanamayacağı belalar veririm. Şayet sabrederse onu Kendime veli ve dost edinirim. Şayet acziyet gösterir, feryad ederse onu perişan ederim" buyurmuştur.
"ALLAH'u Teâlâ bir kuluna hayır murad ettiği vakit, onun günahının cezasını acele ile dünyada kendisine çektirir) Hadis'i Şerif / Ahmed İbn'i Hanbel, Taberani
Rasûlullah aleyhisselâm
“İçinizden her kime dua kapısı açılmış ise, muhakkak ona rahmet kapıları açılmıştır; ve
Dua, inen belâya ve inmeyen belâya karşı faydalıdır. Ey Allah’ın kulları, Duaya sımsıkı sarılınız!”10İhlas 10Yunus Peygamberimizin duasını okudum,Rabbim içinden ne geçiriyosan tez zamanda sana versin seni feraha refaha huzura kavuştursun sagını solunu önünü arkanı nurlandırsın okunan duaları katında kabul etsin yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin..
derin kardeşim allah razı olsun senden inşlalah sende kız arkadaşına tez zamanda kavuşursun kız arkadaşın için 100 salavat okuycam allah kabul etsin
LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAHIL ALIYYÜL AZIM
bitanem, güzel kardesim seninle hepimizin yüregi aciyo, sadece okuyup acimadi, her zaman aciyacak içim, taa ki sen, kalkip ALLAH'A sükredene kadar, ne olur seni de bizi de üzme
herseyini kaybeden sen degilsin, sana kötülük yapan insanlar kaybedenler
sen bir hata yaptin (güvenmek) ama bak simdi hangi yoldasin?????
ALLAH'A yalvariyosun
ALLAH razi olsun diyebiliyosun
o insan seni birakip, baskasiyla parasi için evlendi ve mutlu diyosun
görüyosun ne kadar aci bir durumda
eger hatasindan dönmezse, tabi ki ALLAH bilir ama ahiretini kaybetmis birisi
sense dönüp BIRICIK!! HERSEYE gÜCÜ YETENE DÖNDÜN
agla çokca agla, ama ALLAH için agla,baska hiç kimseye degil, seni affedip merhameti içine almasi için, herseye ragmen Ona döndürdügü için
sana hediye verdi, Ona güvenmen için, karanlikta ki isigi sana yöneltti,takip et onu, sakin birakma
takip ederken,Ona dua ederken, öna yönelirken, derdine çare isterken mutlaka sabret
hemen olmuyo çünkü biz acizlere zaman lazim, herseyi anlamak için
hemen anlamiyoruz, sabret adimlari birer birer çikmaya razi ol
bu durumunu ALLAH biliyo, razi, sende razi ol,ve Ona teslim ol ki, sana izin verip tekrar kalkabilesin
hayatinda iyi olmayan ne varsa, çikarmaya basla, hepsini yaz kagida, mesela, üzülmemliyim, namazlarimi saatinde kilmaliyim diye iyi ve kötü olan ne varsa ayirmaya basla INSA'ALLAH
bu sözler hepimiz için
ALLAH tan isterken, bizde Onun yardimina layik oldugumuzu bizde biseyler yaparak göstermeliyiz
besmele çekip yeni bir hayata baslamaya niyet et
ve basla...
hersey düzelcek
seni anlayan biriyle evlenebilrisn INSA'ALLAH, kaybettiklerine ragmen, hersey olabilir, yeter ki ALLAH istesin, sende ONdan iste
ALLAH yardimcin olsun
bizlerde sana dua ederek yanindayiz
yeni bir baslangica kolayca ve kararlica baslaman için
(fatiha 3 ihlas) simdilik
dualarimizdasin
hadi ALLAH'A kalpten gülümse
beni kabul et ne olur deyip basla!!!
:D18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim yüregine saglık,Allah dualarını katında kabul etsin amin..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM RABBİM SENİ ÖYLE BİR İNSANLA KARŞILAŞTIRSIN Kİ O KİŞİYE BEDDUA YERİNE DUA ET İNŞALLAH MUTLU OL GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR UMUTSUZLUĞA KAPILMA RABBİME SIĞIN YETER.FERAHLAMAN İÇİN LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALÜYÜL AZİM ÇEK BANDE SENİN İÇİN 100 TANE OKUYACAĞIM.SELAM VE DUA İLE ALLAH A EMANET OL.BAK KOSKOCA DUA ORDUSU ARKANDA SEN KALBİNİ FERAH TUT.
Hersey bir sebeb dolayisiyla basimiza gelir.ve Rabbim neylerse guzel eyler.Ne kadar snsliyizki bize bizimle dua eden insanlari bulduk.bu bile sana birsey anlatmali .umutsuz olma cunku Allah umuttur,sakin lanet okuma ,affet Allaha havale et.dualarim seninle...
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM BOL BOL DUA ET RABBİME YAKLAŞ FARKEDECEKSİN KENDİNDE OLANI GERÇEKTEN ALLAHA SIĞIN RABBİM YARDIMCILARIN EN HAYIRLISI BİZLER SANA DUALARIMIZLA DESTEK OLURUZ AMA SEN İBADETLERİNLE, DUALARINLA ALLAHA SIĞIN İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLACAKTIR. AMİN AMİN AMİN.
Allah yar ve yardımcın olusn kader.Allahsana senın ıcın hayırlı olanı gonlun koysun ınsallah.Bak bazen acılar vesıle olur bıze bzızm dua etmemızı ıcın .ALlalhıma cok sukur kı sen bu donemde sapıtanlardan olmamısssın ve yıne Allah sıgınmıssın .Allahım ınsallah karsına oyle bır ınsan cıkarırk oyle bır ınsan la evlenırsınkı ne bu eskı erkek arkadasını nede baska bır erkegı gozun gormez ve doya doya yasarsın hayılrı askını sevgını.Sen yeterkı bheddua etme sen yeterkı su ankı askını unutana kadar ıffetınle yasa Allahdan umıdını kesme .Allah hayır kapılarını sonuna kadar acsın ınsallah.kotu hıssetıgın zamanlrda nazma kıl ozellıklle sabah namazı her zaman kılda tabı eger 5 vakıt nzmaz kılşmıyosan en azından allah rızası ıcın kıl ve allah anlat butun derdını sıkıntını ondan ıste yardımı merhametı .Allanı n rahmetı uzeırnde olsun 3ihlas 1 fatiha okudum.
benım için de dua edin nolur
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.