slm kardesim yazini okudum umutsuzluk ölü demektir hayat ve yasamak icin mucadele lazim herkesin yasantisinda bir caresizlik vardir ama sabir en güzel ilacdir derde Rabbim kaldirilmiycak hic bir derdi vermez senin icin salavat ve ayetelküsrü okuyacagim insallah sıkıntı kederin biter amiiin
çok kadersiz umutsuzca bir acım var lütfen duaya çok ihtiyacım var
(75 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin inşallah çok sagolun
18 yıl önce gönderildi # -
gerçekten çok zor bi durum olsa gerek ama bence gerçekten para için böyle bişi yapmış bi insan için üzülmene değer mi bilmiyorum düşün onla evlenmiş olduğunu ileride para kadar gözüne cazip görünen başka bişey için evliliğini yakmaz mıydı onu yapan bunuda yapar hem bence ailenin otorite olduğu bi evlilik ne kadar mutlu sürebilir sana üzülme desem bile fayda etmiycek biliorum ama zamanla alışırsın inşallah ben sana çok dua edicem Allah hakkında hayırlısını versin ömrün boyunca inşallah
hepinize teşekür ediyorum
CANIM KARDEŞİM ALLAH SENİN KALBİNE GÖRE VERSİN ŞUNU BİLKİ KİMSENİN KİMSENİN YANINDA YÜCE ALLAH HAKKINI KOYMAZ ALLAHIN ADALAETİ ÇOK BÜYÜK SENİN ACINI SENDEN İYİ KMSE BİLMEZ EVET AMA ŞUNUD BİLKİ BİZLERDE DİN KARDEŞİN OLARAK SANA BURDA DUA EDECEĞİZ.ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN.EMİNM KARŞINA ALLAHN İZNİ İE SENİ GERÇEKTEN HAK EDEN BİRİ ÇIKAR PARAYI SAADET BİLENDEN HAYIR GELMEZ SEN BİRTANESİN..SİZDE DUALARINIZ BİZDEN EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLARIM.
.............
Offf canım benim.......
"..... ben ne yaparım şimdi kime giderim çok yalnızım ne olur bana dua edin her günüm ona beddua etmekle geçiyo ahım tutarmı bilmiyorum ama....."demişsin.
taa ciğerin yanıyordur,anlıyorum...
Yaran öyle tazeki o kan yeni akıyor.Kabuk bağlamadan el atsam daha çok kanayacak.Sen şimdi ne yapacaksın? Önce ve yalnız Allaha sığınacaksın,
Kime gideceksin? kimseye gitmeyeceksin senin alnında yazılı olan seni bulacaktır,o sana gelecektir,
Çokmu yalnızsın? kesinlikle değilsin Yüce Yaradanı unutma.Ve burdada seninle tanışmış olduk,
Hergün beddua etmek yerine heran Allaha dua et güzel kardeşim içinin acısını anlıyorum ama dilini bedduadan duaya,hayra çevir lütfen senin için....
Kimsenin ahıda kimsede kalmaz.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Sana 3 Ayetel El-Kürsi gönderiyorum Allahım seni içinde bulunduğun acıdan kurtarsın,gönlüne,yüreğine ferahlık versin,sana hayırlı olan bir insanı nasip etsin,çok sevdiğin ve seni senden daha çok sevecek bir kulla karşılaştırsın doğru insanla karşılaştırsın diye...
çok teşekür ederim sara arkadaşım beni anladıgın için işte benim acımda öle dualarını benden eksik etne olurmu canım arkadaşım sagol allah seninde tüm dualarını kabule ylesin
Rica ederim.Bütün Ümmeti Muhammed her zaman dualarımda.Selam ve dua ile kal kardeşim,hep dualarımda olacaksın.
kardeşim allah sana sabır ve güç versin dualarla rabbime yaklaş en güzel neticeyi veren odur ona havale et sen o en güzel cezayı verendir umutsuzluğa kapılma her şerde vardır bi hayır de sen yüreğinle dua et dualara sarıl mukafatını en kısa zamanda alacaksın sana rabbim hayır kapıları açıcak ve seninde yüzünü güldürecek
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim 21 besmele gönderiyorum yüreğine18 yıl önce gönderildi # -
sizden güç alıyorum allah razı olsun hepinizden
la havla vela kuvvete illa billah ya fettah ya fettah allahım çok büyüksün ne olur dualarımızı ihsan eyle
Allahu Ekber.
Canim kardesim,bu sayfaya 48 saat once basladik.Ilk yazdigin satirlari bi oku birde bu ustteki yazdiklarini oku. Rabbimmiz iste boyle yuce, Rahim ve Rahman. Su an yuzumde tebessum var. Sabret...Mukafati buyuk kardesim.18 yıl önce gönderildi # -
amin
sevgili dua dostum senin sıkıntını çok iyi anlıyorum.çünkü aynı çaresizliği benim çok yakın bir arkadaşımda yaşadı.arkadaşım çok çaresiz kaldı tabiki.ama tek yaptığı şey rabbime sığınmak oldu.namaz kılmaya ibadetlerini arttırmaya ve hatta giyimini bile değiştirdi.ve sadece rabbime teslim oldu.seninde kaderinde bunu yaşamak varmış.ne yazıkki ahir hayattayız ben bizim çocuklarımızın zamanını düşünmek dahi istemiyorum.aslında çok endişeleniyorum ama yüce mevlam var çok şükürki,çok şükürki dinimiz var,çok şükürki rabbim var,çok şükürki imanımız var.sakın beddua edip isyankar olma.rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş.peygarimize zamanında ne hakaretler ne zulümler yapılmış ama o rabbime sığınarak konuşmamayı yeğlemiş.allaha emanet ol.
sagol kardeşim allah razı olsun
................
offff canım sıkılıyo ben ne yapacam bu acıyı allahım bana yardım et
Allahin selami uzerinde olsun.Aklimizdasin merak etme yanliz degilsin. Seni dusunuyoruz kardesim. Kolay degil. Metanetli ol. Unutma hepimiz insaniz. Allahla olan irtibatini kesmedigin muddetce hic uzulme. Kendini kontrol etmeye calis. Sakin seytanin sesini dinleme. Su an durumun cok hassas kardesim dikkatli ol.Hepimiz senin icin duaciyiz.Bende burda cocugumla yapayanlizim bende darbe yemis insanim.Sabret kardesim. Bu yasananlar bos degil.Icindeki uzuntuyu cok iyi anliyorum. Gercekci ol.Geriye donus zaten imkansiz.Insanoglu hatalarini kalbini Allaha dondurmekle telafi edebilir, bundan sakin vazgecme iste ozaman gercekten kadersiz olursun kardesim. Senin ilk yazdiklarini okudum evet kaybin uzucu. Ama yemin ederim sana, daha kotu kayiplar var hayatta, ilk basta iman kaybi. Ya bu durumda olsaydin ,olablirdinde. Bak kardesim kendini toparla su an kendine aciyacak durumda degilsin ve zalim insani dusunucek halde degilsin. Bundan sonra dostlarini iyi tani,cevrendeki insanlara herseyini anlatma, herkese guvenme dikkatli ol.Allahtan korkandan korkma kardes. Iyi dusun.Allaha emanet ol.
kardeşim allah sabır versin sana 10 tane yunus peyganber duasını okudum ve sana hediye ettim.inşallah yüce mevlam kabul eder.amiiiiinnn
kardeşim Allah yardımcın olsun.bu zor zamanlarında sadece ona sığın ona anlat derdini.ondan bekle her şeyini.ve sadece ona güven.eminmki anlamışsındır Allahtan başka kimseye güvenmemek gerektiğini herkesin bigün bişekilde gittiğini ama Rabbimin bizi asla bırakmadığını.okudum çok üzüldüm.sevgi uğruna bunalrı yaşamak ve sonunda hayalkırıklığına uğramak çok zor.sen duadan vezgeçme.eğer o kişi seni gerçekten üzmüşse sen sadece Allaha havale et onu.Rabbim sen benden daha iyisini yaparsın.sana havale ediyorum de.Allah seni savunsun ona karşı.senin için dua edicem.Allah hayatının zor zamanlarından birisnde olduğun şu anlarda sana öyle bir kapı açsınki adı mucize olsun.inşallah herşey yoluna girer.
slm kardesim sen cok arkadas cevresi edin devamli sohbet et kendini yanlizliga verme ve kfandan gecmisi at ve gelecege bak diyebilirim sana Allah ferahlik versin
yaa hepinizden allah razı olsun ilk o yazdıgım gbi acılarım sanki gtti sizin dualarınız bana ulaştı inşallah allah beni dgru yola iletir hayırlı kapılar acar o kişiyide bildiği gbi yapar beni bu acıyla bıraktıgı için ama yinede sizin dualarınıza halen ihtiyacım varr benide unutmayın kiii herşey inşallah yoluna girer selam ve duayla kalın...
slm güzel kardesim hic derine dalip düsünme imansizlarin derdi nefis ve para ama sabredersen sen kazanirsin inan gecmisi sil kafandan yeni mutluluga bak giden zaten gitti kendini yipratma düsenin dostu olmaz sakin ruhsal dengeni bozma ya sabir ve icinden gelen dualari yap iyi gelir ve cok cevre edin arkadaslik kur icine kapanik olma derim dualrim seninle amin
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
allah yardımcın olsun gönlüne huzur versin amin .
amin inşallah sizlerinde bu gecede allah hepinizin duasını kabul etsin
ah canım kardeşim benim yazdığın bazı şeylerde kendimi gördüm.kurban olduğum acılarını dindirsin kurban olduğum yardımcın olsun.asla beddua etme olurmu....canım kardeşim benim...
YAAA ÖLEE inşallah seninkinidee dindirir
ne olur bana yardım edin yaa bu acıyı fazla yenemedimmmmmmmmm duaya çok ihtyacım varrrrrr
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.