ARKADAŞLAR BEN YARIN BİR AYLIK BİR TEDEVİYE BAŞLIYORUM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE HAYIRLI OLMASI İÇİN YÜCE RABBİME YALVARIYORUM BENİM İÇİN HAYIRLISI İSE NASİP ETSİN VE İŞLERİMİZ KOLAYLAŞSIN MÜJDELİ HABERLER ALALIM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH SİZLERE GÜZEL HABERLER VEREBİLİRİM ALLAH RAZI OLSUN ...
BENİM İÇİN HAYIRLI BİR İŞ İÇİN DUA LÜTFEN !!!
(13 mesaj) (12 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin
gönlündeki hakkında hayırlı olsun amin
17 yıl önce gönderildi # -
allah gönlüne göre versin inşallah
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL.
Rabbim yardımcın olsun inşallah.Bütün sıkıntılarını gidersin, umduğun güzellikleri hayırlısıysa sana lutfetsin inşallah
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası,Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin yüzünü güldürsün amin..
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDENDE YÜCE RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN..SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KARDEŞİM İNŞALLAH (S.A.V)HZ.MUHAMMEDİMİZ O GÜZEL YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM UTANDIRMASIN CÜMLEMİZİ.
sevgılı dua dostum rabbım tez amanda acıl sıfalar verır ve ıyı sonuclar alıp bızlere mujdelersın hep derlerya doktorlar moral cok onemlı dıye sende moralını yuksek tut bak bır suru dua dostun var ve senınleller dualrını esırgemıyolar ısallh rabbım derdının dermanını verır
allah gönlüne göre verir insallah. tüm dualarin kabul olur hayirlisiyla insallah.
kardeşim allah yardımcın olsun sen gönlünü ferah tut moralini iyi olsun herşeyden önemlisi o çünkü biz senin için burda dua etmeye hazırız okuduğum 100 besmele seninle olsun
3 İhlas,1 Fatiha.Allah gönlündekini hayra çevirsin.Amin.
RABBİM KARDEŞİME ÖYLE MÜJDELİ HABERLER VERDİR Kİ, HÜZÜNLÜ GÖZYAŞLARI MUTLULUKTAN AKSIN...AMİN.3 İHLAS 1 FATİHA..
allah yardimcin olsun kardesim
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.