selamün aleyküm dostlarım canım arkadaşım emrah okulunu bitirmek için çok çaba sarfediyor sadece 2 dersi kaldı ve çok stresli
kolayca geçip okulunu bitirmesi için amin dermiyiz =)
Allah razı olsun
... (merve)
(13 mesaj) (8 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
aleyküm selam
amin mervecim
Rabbim kolaylıklar versin inşallah.17 yıl önce gönderildi # -
sağol ZEYNEPcim amin cümlesine inşallah amin
17 yıl önce gönderildi # -
Yettim kardeşim Bismillah. Rabbi yessir velâ tuassir. Rabbi temmim bil-hayr. (Allahın adıyla başlarım. Rabbim, bu işi bana kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim, bu işi hayırla tamamlamayı nasip et.Hz.Musa’nın bir duası: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah bu duaları okudumRabbim emrah kardeşimin okulunu hayırlısıyla bitir içindeki stresi huzura neşeye çevir Yar ve Yardımcısı ol yüzünü güldür dualarımızı katında kabul eyle Yarabbim amin..
amin inşallah allah ona kolaylık versinki bir anda bitirir
kadersiz Allah razı olsun kardeşim
ve derinim senden de gani gani razı olsun Mevlam kurtarıcı meleğim ... =)
kocamaaaaan amin diyorum dualarına amin amin amin ecmain17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SABIR VE ZİHİN AÇIKLIĞI VERİR İNŞALLAH SİZDE BANA DUA EDİN ÖSS İÇİN ;)
ALLAH TÜM ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN , SULAR GİBİ KOLAYLIKLA DERSLERİNİ SINAVLARINI GEÇMEYİ NASİB ETSİN , ENDİŞELERDEN KORKULARDAN KURTARSIN HEDEFLERİNE HAYIRLISIYLA ÇOK KOLAYLIKLA ERİŞMEYİ NASİB ETSİN AMİNN AMİNN AMİNN
amiiiiin nur16 dostum
faslıbahr sana da Rabbim kolaylık versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah amin17 yıl önce gönderildi # -
aleyküm selam merve kardeşim rabbim kardeşimize kolaylık versin sınavlarında hayırlı neticeler versin 3 ihlas 1 fatiha kardeşimize gelsin rabbim yardımcısı olsun inşallah allahın izniyle iyi geçer sınavı yüzü güler
amin... allahin iziniyle insallah gecer.
inşallah canım dostlarım çok stresli yoksa okul bitmeyecek inşallah Rabbim amin
Allah'ım emrah son 2 sınavında başarılı olsun ve okulunu bitirebilsin artık amin
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.