eğer beni zerre kadar düşünüyorsanız bu duama amin deyin allahım buakşam canımı al sana yalvarıyorum buakşam uyumayacam hep böyle dua edecem sizde benim için böyle dua edin
aminnn deyin
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bu duaya amin dememi bekleme allah kullarının canını ne zaman alacağını bilir neden byle diyorsun allaha karşı gelme o seni yaratacağı zamanı nasıl bildiyse canını alacağı zamanıda bilir
18 yıl önce gönderildi # -
KUSURA BAKMA ALA MÜBAREK GÜNDE GÜZEL YAŞAYAYIM DİYE DUA EDİLİR
İSYAN YOK DİYORUZ HERZAMAN SABIR VAR........SÜHEYLA KARDEŞİM BAK ŞU AN EZAN OKUNUYOR EZANLAR HÜRMETİNE LÜTFEN SÖZÜNÜ GERİ AL..
HAYATA BİRÇOK KERELER ÖLMEK İSTEDİGİMİZ ZAMANLAR OLMUŞTUR.ÖLÜMDE KURTİLİM DİYE DÜŞÜNÜRÜZ.AMA BİR SÜRE SONRA SIKINTIMIZ GEÇİNCE YAŞAMAK İÇİN ÖLÜMDEN KAÇARIZ.RABBİM NE YAPTIGINI BİLENDİR .İYİKİ BİZİM O SIKINTILI ZAMANIMAIZDAKİ ÖLME İSTEGİMİZİ HESABA ALMIYO YOKSA DÜNYADA YAŞAYAN İNSAN KALMADI .NE DERSİNİZ?
ala ben kendimi geçtim burdaki dostlarıda geçtik annenin babanın güzel hatrı için böyle yapma . onların halini düşünmen gerekir .
sabır sabır ya sabır
süheyla lütfen biraz sakin ol senin için çok okudum bu akşam seni çok iyi anlıyorum ama böyle söyleme çok dua ettim inşallah kabul olur sıkıntıların gider biraz zaman geçsin sakinleşince daha mantıklı düşüneceksin sözlün ne yaptıysa hatasını anlyıp senden özür dleyecek belkide sen sakin ol Allaha sığın inşallah düzelir
nerden çıkardın saçmalama vela havle deeee...
şeytan daha çok senle olur..sabret acele etme iyi düşün mantıklıca ALLAHIN verdiği emanetine sahip çık kötü sözlerini geri al tövbe et canım..
burda seni sevenlerin var en başta ailen var...
sana ne sölesek boş gelir simdi..bir sıkıntıya dayanamıyorsan öbür dünyada azaba nasıl dayanacan gülüm beeeee yapma. ALLAHA güven hıç bir kulunu darda koymaz sınanıyorsun sabret sabrın sonu selamettir..(belki bana kızacaksın)işin doğrusu bu....18 yıl önce gönderildi # -
ALACIM LÜTFEN ÖYLE SÖYLEME ŞU AN ÖYLE SIKINTILIYIMKİ BİR BİLSEN SEN DAHA YOLUN BAŞINDASIN HEMEN PES ETME RABBİNE SIĞIN ALLAHIM YARDIM ET HEPİMİZE
YAA senin mesajını geç okudum bende bu kız niye böle yazmış diyorum.inan çok üzüldüm senin ne yaşadığını anlıyorum benimde başımdan geçti bende nişanı attım önce dünyam yıkılmıştı ama ALLAHA sığınıp sabretdim..zaman geçtikçe butün olanları duyunca iyiki olmamış dediğim oldu çok çok şükrediyom rabbim daha iyisini vereceğini ümit ediyorum..
simdi sana diyeceğim ALLAHA sığın herşeyde bir hayır vardır sabret sabrett..
simdi dünyam yıkıldı diyorsun belki ilerde daha çok dünyan yıkılacaktı dediğim gibi herşeyde hayır vardır bilmiyorum ama değerini bilmeyen kişi için değmez ailenin kıymetini bil sende kendinin kıymetini bil değersiz biri için üzme kendini bunu zamanla anlıyacaksın..
sakın eve kapanma fazla düşünme yakınlarla paylaşıp içini ferahlat..
ben sadece akıl vermek değil başımdan geçtiği için sölemek ihtiyacı hissettim seni üzdüysem helal et...18 yıl önce gönderildi # -
ALACIM SEN NEDEN BÖYLE YAPIYOSUN SEN NASIL BÖYLE BİR ŞEYE AMİN DEMEMİZİ BEKLERSİN RABBİM SON NEFESE KARAR VERİR NE SEN NE BİZ BUNU DEĞİŞTİREMEYİZ SAKIN BÖYLE BİR İSTEYE AMİN DEMEK YERİNE SENİN EN YAKIN ZAMANDA RUH SAĞLIĞINA KAVUŞMAN VE YAŞADIKLARINI UNUTMAN İÇİN DUA EDİCEM SENİN ASLINDA BU İNSANDAN KURTULDUĞUNA DUA ETMEN LAZIM BÖYLE BİRİNİN ÜSTÜNDE BUKADAR KIZIN AHI VARKEN SEN MUTLU OLABİLİRMİYDİN YA EVLENSEYDİN SEN BU ADAMLA YİNE KIZLARLA EĞLENMEYE DEVAM ETSEYDİ BUNLARI DÜŞÜN ŞÜKRET CANIM ŞÜKRET.BANA SAKIN KIZMA OLURMU..
Alacım rabbim yar ve yardımcın olsun. Bizler arkandayız dualarımızla, sende hayırlı dualarını bırakma canım. Hepimiz birer imtihandayız ve aydınlık karanlığın en yoğun olduğu zamandan sonra gelir bunu unutma. Rabbim inşaallah bundan sonra yüzünü güldürür, hayırlı insanlarla karşılaştırır seni.
Benden sana 100 lahavle lütfen kabul et.
Rabbim sıkıntılarını feraha çevirsin, yüzünü güldürsün, kalbine ferahlık versin inşallah.
AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALACIM BENDE AYRILDIM HEMDE ORTADA DOĞRU DUZGUN SEBEP YOKKEN. BEN HERŞEYI GOZE ALDIM O MADDI SORUNLARINI GOZE ALAMADI. BENDE ONU COK SEVIYORUM AMA HUKUM RABBIMIN. VERENDE ALANDA O. VE BEN NIŞANLIMLA AYNI ISYERINDE CALISIYORUM. SIKINTIDAYIM AMA DILIM SUREKLI DUADA KULAĞIM SUREKLI EZANDA. ELIMIZ KOLUMUZ BAĞLI. RABBIMDEN HAKKIMDAN HAYIRLI OLANI ISTIYORUM.
AMA OLMEYI ASLA DUŞUNME CUNKU CANIMIZ DAHIL BU DUNYADAKI HERSEY BIZE BIRER EMANET.
SABRET DUA ET GERISINI RABBIME BIRAK
BU YAZIYI KALDIRMAK MÜMKÜN DEĞİL Mİ . NİYE BU KADAR DUA EDERKEN . TEKRAR TEKRAR OKUYUP ÜZÜLÜYORUM - ÜZÜLÜYORUZ . ALA LÜTFEN BU BAŞLIĞI DEĞİŞTİR
Kardeşim böyle bir dua edilirmi. Rabbimin gücüne gider sabret ALLAH aşkına sabır. vaz geçersen dualarından işte o zaman olmaz dileklerin. benimde çok sıkıntım var ama sabrediyorum
NUR KARDEŞİM . BU DUA 1 HAFTA ÖNCEYDİ . ŞİMDİ ALA GÜNEŞLENDİ NEŞELENDİ. GÜLÜCÜKLER GELDİ. ÜSTÜNE BİRÇOK DUA YAZDI .
AMA BEN K AÇTIĞI KONUDAKİ YORUMLARINI GÖREMEDİM DE. NERDE YAZDI DİYE YANİ, NEYSE. MALUM SİTEYE HAKİM OMAYA ÇALIŞIYORUM KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN.. ÇOK SEVİNDİM. İNAN SANKİ BENİM ÖZ KARDEŞİM GİBİ RAHATLATMAYA ÇALIŞIYORUM ÜZÜLÜYORUM DERTLİ İNSANLARI GÖRÜNCE
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.