slm kardeslerim gece özellikle siteye bakiyorum dua ihtiyaci olanlara dua okuyorum elimden bu kadar geliyor eger önemli dua olursa bana yazin muhakkak okurum sizinle Allaha emanet olun
dua
(27 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun Allah hep yanında olsun senn.Eger dua edreken benıde agzından cıkartırsan cok sevınırım.Allahım sen benım korkularımdan kaygılarımdan emın kıl ya rab sana sıgındım sana el actım yardım et ya rab sukuler olsun verdgın nımetlere .Elhamdulıllah Elhamdulıllah Elhamdulıllah Amin
18 yıl önce gönderildi # -
insallah kardesim gece kenzülars duasi oku yedisefer cok iyi huzur veren duadir bir hafta devam et
canım benim.ağzına yüreğine sağlık.biraz önce o kadar canım sıkıldı ki,hemen girdim baktım senin yazdığını gördüm.dedim belki bu bi vesiledir.belki Allah senin temiz ağzınla dua edilince kabul eder.ben kendime dua ediyorum ama zaman zaman içimin sıkıntısını alamıyorum.bi de sen dua eder misin benim için?? kavuşmak istediğim biri var. biraz sorunlar var.onun kalbinin ferahlaması ve bizim bir araya gelip mutlu bi yuva kurmamız için edersen çok sevinirim.tuğba ve yunus ismimizi söyleyerek edersen inşallah kabul eder Allah.biraz içimin sıkıntısı geçsin ben de sana etcem inşallah.şu an kötü hissediyorum kendimi.Allah razı olsun.hakkını helal et.
slm canim insallah tubacigim ben gece kitabima göz geciririm önemli duayi yapar ve sana yazarim Rabbim senin sesini duysun ve ne hacetin varsa hizir göndersin amin
banada edin kardeşlerim allah razı olsun
BANA ÖSS İÇİN DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM BENİ SINAVDA BU DUALAR ÇOK ETKİLİO BENDE SANA DUA EDERİM
slm kardeslerim insallah dilimin döndügü kadar tüm müslümana faslibahrve kadersiz kardesim sizin icin gece 7 yasin okurum insallah her murad icin nasr süresi 1000 sefer kuyan muradina erer dua ederken haramdan sakinin sadakayi unutman elinizden geldikce oruclu olmaya bakin özel niyette aminn
çok teşekkür ederim şimdiden.Allah razı olsun.hakkını helal et.gerçekten ihtiyacım var dualara..inanıyorum ki burdaki bi temiz ağızdan çıkmış duayla Rabbim muradımı verecek..inşallah..
HASRET KARDEŞ BENİDE DUALARINA EKLERMİSİN ALLAH DUALARIMI KABUL ETSİN,SIKINTILARIMDAN FERAHLIĞA ÇIKARTSIN, İSTEKLERİMİ HAYIRLI KILSIN, ALLAH SENDEN RAZI OLSUN AMİNNN
can kardesim hepimiz icin duam Allah hepimize yl versin sikintimizi ferahliga cikarsin amin
kardeşim çok güzel bişe başlatmışsın allah razı olsun.benimde tubaya benzer bi derdim var bende birini seviyorum ama şu ara ters bi durumdayız inşallah allahun izniyle tekrar kavuşucaz ben tüm kalbimle inanıyorum dualarınızda bana da yer verirseniz çoook sevinirim şimdiden Allah bin kere razı olsun mevlam tekrar eskisi gibi olmayı en kısa zamanda nasip etsin bana ve tuba kardeşime ben dualara çok inanıyorum ve şuan onlara inancım olmasa bi saniye bile yaşamazdım inanın.hakketen insana çok destek oluyo neyse uzattım çok saolun allah razı olsun mevlim sevenleri kavuştursun... amiiiiinnnn
allah razı olsun kardeşim senin duandan beni de nasiplendirirsen çok sevinirim allah yaptığın bu iyiliklerin mukafatını iki cihanda da versin seni hiç darda koymasın ne muradın varsa versin öyle samimi yazmışsın ki insan duygulanıyor kardeşim allah senden razı olsun duaya ihtiyaçım var ama sınava yakın senden benim için bi dua okumanı rica ederim:) senin duandan faydalanmak isterim allaha emanet ol
slm canim kardesim ask acisi kötü insallah nasibinde varsa gelir dua kitabinda cevirgel duasi olacak onu oku verilen yerde anne ismi ve sevdigin ismini okuyacaksin kendine dua kitabi al icinde kenzülars ve cevirgel duasi olan sana faydali olur bu kitap inan bende elimden geldigin ce okurum unutmayinki sevdiginiz varsa ezan okunurken bitimin de dua edin ama sevdiginizin adini anne ismiyle söyleyerek Rabbim beni sevdigime kavustur deyip yedi tekbir ve 21 sefer kevser ihlas felak ve nas ayetelkürsü okuyup 3 sefer kenzülars duasi okuyun ltfn dilekleri söyleyin tam teslim kalp ile amin
cnm kenzül arş duası dediğin dua tam olarak ne?3-4 sayfalık bi dua var bende ama aynısı mı bilmiyorum.ama dediğini yapcam inşallah.
degerli kardeşim hasret555 çok saol allah razı olsun senden bin kere milyon kere dedigin çevirgen duasını 6 kere okudum sayısı var mı acaba bide bu kenzülars duası internette farklı verilmiş dua kitabında farklı dua kitabında6 sayfa internette çok kısa bi süre olarak verilmiş nolur banada dualarında yer ver henüz bi gelişme yok hala aykırı davranıyo duaya devam edicem ve yüce mevlamdan umudumu hiç yitirmiycem.allah razı olsun senden tekrar.ALLAHA EMANET OL.dua ile
slm kardesim 6 sayfa olani internette varmi bakmamistim bakarim sayisi laziim degil günde bir kere oku cevirgel duasini anne ve kisinin adini unutma slm Allah kabul etsin amin
canım güzel yürekli kardeşim benimde arkadaşlara benzer derdim var çok seven üstüme titreyen biri beni aniden hiç bişey yokken terk etti hep benim onu terk etmemden korkardı şimdi işe gidemiyorum uyuyamıyorum ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDERMİSİNİZ GERİ DÖNSÜN allah razı olsun şimdiden amin .
Hasret Allah rızası içn banda dua et nolur Mutlu ve Mehmet kavuşmamız için nolurr allah şimdiden razı olsun
Birde bu kenzül arş duası iki kitaptada ayrı biri bayağ uun diğei kısa hangisini okuyalım
selam kardeslerim okuyunda kisa olsun uzun ama özden yapin inanin nasipde ne gelecekse o olur yer ve gök duayla duruyor bos odada temiz abdestle namazda oturur gibi oturun kalbinize sag elini üstüne koyun ve ya nur ve ya tabib bunlari icden gözler kapali kalpden söyleyin en fazla yarim saat sabah namazi veya gece ibadeti inanin bu ask size hersey unutturacak kisi icin agladiginiza pisman olacaksiniz dilerim mutlu olursunuz duam sizinle amin
Allah razı olsun canım kardeşimi,O güzel yüregine 3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin Rahmetiyle sarıp sarmalasın seni okunan duaları katında kabul etsin Yarabbim amin..
HASRET KARDEŞ BENİM DE ÇOK İHTİYACIM VAR NASIL SIKINTIDAYIM ..ANLIYORUM HERKESİN SIKINTILI DURUMU VAR...HEPSİ DE AYRI AYRI KONU İÇİN YAKARIYOR RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA DA GÖNÜLLERDEKİNİ GERÇEK ETSİN...BEN BORÇLARIMI ÖDEYEBİLSEM DAHA FAZLA ÜZÜNTÜYLE SAĞLIĞIMI YİTİRMEDEN...ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VER TEZ YETİŞ YARDIMA ALLAHIM.ELİF MİM MUHAMMED TEZ SELAMET AMİN AMİN AMİN ..DUA ETMENİZİ İSTEYİNCE UTANIYORUM BENCİLLİK ETMİŞİM GİBİ,,ÖNCE TÜM SIKINTIDAKİ DUA DOSTLARIM İÇİN SONRA BANA ANACIĞIMA KARDEŞLERİME OKUYAN İŞ ARAYAN YEĞENLERİME ŞİFA ARAYAN GELİNİMİZE KISACASI DUA BEKLEYEN HERKES İÇİN AMİN AMİN AMİNNN
degerli hasret kardeşim ögrettigin duayı cevirgel duasını 41 defa okudum yarından itibaren kenzülarşıda okuycam inşallah şuanlık bi gelişme yok ama ben umudumu yitirmiş deilim allahın yüce kuvvetine rahmetine kudretine çok inanıyorum inşallah en kısa zamanda düzelecegine inanıyorum ve bekliyorum nolur dualrından eskik etme beni allah bin kere milyon kere razı olsun.senden ve tüm duaya katılan arkdaşlarımdan ALLAHA EMANET OLUN.dua ile....
bir duayi aninda beklemk iyi degildir sen yap duani gerisi Allaha kalmis en icten samimiyetinle yapmissan ümitsiz olma duana banda amin demek düser Allah kabul etsin amin
slm borclu kardesim sabah namazinda ya rezzak tesbihini cek sabahlari 40 gün vakia süresini okuyun bilirsinizki sir dualar kimseye söylenmez niyet edince Allah ve kul arasindadir önemli dualariin adabi vardirsabir en güzel ilacdir hepimiz icin duaciyim Allah yardimcimiz olsun amin
SELAMUNALEYKUM.ALLAH HAYIRLI DUALARINIZI KABUL ETSIN.AMIN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.