Selamın Aleyküm duâ dostlarım. benim sıkıntım çok büyük. ALLAH rızası için yardımlarınızı bekliyorum.benim nişanlıydım ve nişanlım bigün gelip ayrılmamız gerektiğini söylediğini. ikimizde birbirimizi çok seviyorduk. 1 günde ne değişti diye düşünüp bunu ona sordum belli bir zaman sakladı benden ama sonunda dayanamadı ve söyledi. nişanlım büyük bir hastalığa yakalanmış. çaresi yok diyor perişan olmuş durumda ve tabi bende. artık ayrıyız ama ben biliyorum ki beni seviyorum.ve bu hastalığım yüzümden seni de perişan edemem dedi ayrıyız şimdi.ikimizde perişanız. ne olur ona duâ edin ALLAH rızası için.hastalığından kurtulsun. herşey alt üst oldu. yardımlarınızı bekliyorum. bana da önereceğiniz bir duâ var mı?
nişanlımın hastalığı için dua edermisiniz(perian)
(49 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim acil şifalar ve afiyetler nasib etsin
Allah'ın huzurunda diz çöküp içinizden geldiği gibi yalvara yalvara dua edin faydasını görürsünüz Allah'ın izniyle.....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun Cihan kardeş.ediyorum çok duâ ediyorum. ama 3 aydır değişen birşey olmadı. şifa ayetleri ararken bu siteyi buldum. duâlarınıza ihtiyacım var. perişanım.
18 yıl önce gönderildi # -
ya selam ismini çokça zikret(161kere okusan iyi olur)..ya şafi ismiyle şifa versin Allahü teala inşallah..
ya fettah isminide oku her türlü zorlukları açan kolaylaştıran ulu allahımın yapamıycagı hiç bir şey yoktur allah kolaylık saglık versin
amin kardeşlerim. inşallah RABBİM'in izni ile iyi olacak. çok sağolun ALLAH ne muradınız varsa versin.
arkadaşlar şifa için okunan ayetler hangileri? en tesirli olan bir de kaç kere okunduğu yazarsanız sevinirim.
ashab-i bedir i okuyun. Allah sifa versin
ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN RABBİM EL ŞAFİ AŞKINA ŞİFA VER TÜM HASTALARA VE PERİAN KARDEŞİN NİŞANLISINA AMİN...HER İŞTE VARDIR BİR HAYIR
ALLAH razı olsun sizlerden dualarınızı esirgemeyiniz. ALLAH ne muradınız varsa versin. ALLAHIN selameti üzerinize olsun.
ALLAH ŞİFA VERSİN. İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE TEZ ZAMANDA ŞİFA BULUR.
"Bismillahirrahmanirrahim
İnnallahe hüver razzaku zul-kuvvetil metiyn. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym."Rabbim herseyin en hayirlisini ve en güzelini bilendir....Rabbim yar ve yardimcin olsun güzel kardesim....Bu sinav dolu dünya yasaminda cektigin acilarin karsiligi Rabbim seni cennetinde en güzel yere koysun insallah...insaniz tüm acilar bizim icin..Sana ve nisanlina bu hastalikla savasin diye kuvvet diliyorum...Rabbim herseyin hayirlisini versin...mucizesini eksik etmesin üstünüzden...inancli olun dualya kalin..dualarimizdasiniz.
periancım bu durumu çok iyi bilirm aynı dertten demeyelimde çok şükür şuana kadar düşünmedik ayrılığı ama böle devam ederse ayrılık kaçınılmazdır güzel rabbim herşeyin iyisin hayırlısını bilir ve verir inşallah nişanlın hastalığından kurtulur ve siz tekrar birleşirsiniz bunu bütün kalbimle diliyorum 3 ayetet kürsi sizin için olsun amin
ALLAH razı olsun kardeşlerim sizlerden.
pnarr kardeşim çok kötü bir durum ALLAH senin de yardımcın olsun. en azından siz ayrılmamışsınız Rabbimin izni ile de ayrılmazsınız inşAllah.ama ben uzak kaldım sevdiğimden. ona acıdığımı sanıyor biliyorum çok kötü psikolojisi halbuki ben acımıyorum ALLAHım acısın. acımak bana düşmüyor.ben onu çok seviyorum. inşAllah iyileşir biz tekrar kavuşuruz. pnarr Rabbimin izni ile sizde mutlu bir ömür geçirirsiniz. ALLAH size de acil şifalar versin. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM AMİN ALLAH BİRANÖNCE KAVUŞTURSUN SİZİ KEŞKE ELİMDEN GELEN BİŞEY OLSADA YAPSAM SİZLERİ KAVUŞTURMAK ADINA AMA BİLKİ İÇTEN YÜREKTEN CANI GÖNÜLDEN DİLEYİP DUA EDECEM SİZLER İÇİN
canm kardşm benimm....nasl üzgünüm bilemezsin..kader rabbim bunuda yaşatacakmış işte..rabbim yardımcınız olsn..rabbim şifa versin tez zamanda duaları bırakma..işallah derdini veren rab şifasınıda vercek...umutasla kesilmez..siz iyi niyetinizi siz sevginizi koruyn...o seni bıraksada sen onu bırakma kardşm...yanında oldğunu belli et...sakın bırakma onu..sevgisiz bırakma desteksiz bırakma..birşeyleri başaracaksa sen onun en büyük yardımcısı ol...allah rızası icin sevgin icin..geleceğiniz gelecekteki güzel günler icin..sende fedakarlık yap..o senden bu fedakarlığı beklemedği icin ayrılmak istedi...onu bırakma..istesede bırakma kardşm...rabbim şifasını vercek işallah...rabbimmm büyükkk o isterse herşey olur o isterse herşey düzelir o isterse olmayacak hicbirşey yoktur..rabbimyar veyardımcınızolsn...onu asla bırakma..asla...
pnarr canım dua etmeniz yeterli.onun şifa bulması ve birleşmemiz için.pnarr bende senin için dua edeceğim dualarımda olacaksın canım.ALLAH razı olsun. keşke elimden bir şey gelse de yapsam. keşkeee :'(
kaanm kardeşim ALLAH senden de razı olsun.dualarınızı eksik etmeyin sizlerde dualarımdasınız. ben onu bırakmadım zaten. şimdi arkadaş gibi görüşüyoruz. ne zaman daralsa hep yanındayım biliyor. karşısında gülümsüyorum güçlü olmaya çalışıyorum. o biliyor mu bilmem ama ben onun yüzüne gülümserken, gözlerim susuyor kalbim ağlıyor. gülerken ağlıyorum yani. onu asla bırakmam, iyi günde kötü günde. Rabbim inşAllah onu bana bağışlar.inşAllah eski güzel günlerimizde ki gibi mutlu oluruz. nasıl perişanım aahhh ahhh. yüreğim sızlıyor. ALLAH kimseye böyle acı vermesin. gerçekten çok zor.
SELAMUNALEYKUM.ONCELIKLE GECMIS OLSUN.GUN DOGMADAN COK SEYLER DOGAR.VE HER ISTE BIR HAYIR VARDIR.EGER KI O OLAY BASA GELIYORSA MUHAKKAK BIR HAYIR VARDIR.VE SEBEBSIZ HICBIRSEY OLMAZ.SIZ MUCADELE EDIN VE SEVGIYI,AZMI ELDEN BIRAKMAYIN.VE HER SORUN BERABERINDE BIR NETICE DOGURUR VE NETICEDEN SONRA O SORUN NETICENIN YANINDA BIR DEVE;NIN YANINDAKI KARINCA MISALI UZAK VE KUCUK KALIR.SEVGI SAYGI VE DUA ILE ALLAH'A EMANET OLUN.DOGACAK OLAN PARLAK GUNES HER ZAMAN KARA BULUTLARIN ARDINDA GIZLIDIR.YAGMURUN DINMESINI VE GUNESI BEKLEYIN.VE SALLALLAHU ALA NEBIYYANA VE SEYYIDANA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE ALAN-NEBIYYINE VEL MURSELINA ACMAINA VE SELLEME TESLIMAN KESIRAN.VELHAMDULILLAHIRABBILALAMIN.
VE ALEYKÜM SELAM. ALLAH RAZI OLSUN NECİM KARDEŞİM.
3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim acil tez zamanda şifasını versin ikinizinde iki cihanda yüzünü güldürsün size saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip etsin Yarabbim amin..
rabbim tez zamnda şifa versin inş.. 3 ihlas 1 fatiha allah kabul etsin
AMİN AMİN AMİN
DERİN KARDEŞ VE ZEYNEPK KARDEŞ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN. ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.BÜTÜN DUA DOSTLARINA ALLAHIM KEDER YÜZÜ GÖSTERMESİN. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
İNSALLAH HERSEY YOLUNA GİRER ALLAHIN İZNİYLE..İNSALAH..ŞİFASI TEZ GELSİN RABBİMDEN MUTLU Bİ YUVANIZ OLSUN İNSALLAH.
amin amin amin.
inşAllah guleysa Rabbimin izni ile. Allahım seninde gönlündeki muradı tez zamanda verir inşAllah amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi
rabbim bu güzel ismiyle tecelli etsin kardeşim inşşalah yüreğinize dayanma gücü versin ve sizin tekrar birleşmenizi hayırlısı ile nasip etsin amin 1 adet ayetel kürsü 3 adet ihlas 1 adet fatiha 7 ya şafi18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH hepinizden razı olsun kardeşlerim. bir kaç gündür aranızda yoktum.üzüntüden hastalandım. hastanedeydim. dün akşam çıktım hastaneden. inanın çok kötüyüm. zor duruyorum ayakta. ama sevdiğim kendi hastalığından ötürü seni de kendimle dibe çekemem,kimseyi üzmeye hakkım yok diyor.bir türlü beraber olamıyoruz artık. bırakmıyor bu zor günlerde ona destek olayım ona acıyorum sanıyor halbuki ben onu seviyorum.benim ki acıma duygusu değil.sonunda bende hastalandım.3 gün hastanede yattım. dün kendime geldim. kendimi bilmeden uyumuşum öylece. ALLAH rızası için birleşmemiz için bana dua edin ve onun düzelmesi için kardeşlerim çok perişanım.
Seni birden bire bırakmasına sebep olan hastalığını merak ettim açıkcası.Hani ortada bi sebep yokken nası bir hastalıktır ki ayrılmasına sebep olsun die geldi aklıma.Sakıncası yoksa yazarmısın.
hastalığını bana söylemiyor bana acıma diye ama çaresi yok diyor. bende düşüne düşüne bi hal oldum çıldıracağım nerdeyse, halbuki çok iyiydik. hastalığını öğrenince birden herşey alt üst oldu. kimseye söylemiyor annesine babasına bile. babası da rahatsız söylersem üzülür belki birşey olur diyor. annesinin üzülmemesi için ona da söylemiyor. tek başına mücadele ediyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
3 Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Rabbim herşeyin çaresini vermiştir yeterki Rabbime sıgınalım hayırlısıyla acil şifasını versin Rabbim kardeşimin seninde içine huzur sukunet feraklık rahatlık versin Rabbim Yar ve yardımcınız olsun amin amin amin..
Bişi sorucam ama sakın bana darılma.Bu nası bir hastalık ki kimseye söylenmiyor.Sen eminmisin hasta olduğuna.Kusura bakma ama aklıma takıldı kardeşim bu soru.Kırdıysam özür dilerim.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.