Canım dostlarım hatırlarsanız dedem yüz felçi geçirmişti.Meğerse o hastalık belirtisiymiş.hepiniz dua etmiştiniz Allah razı olsun.Yüzündeki yamukluk gitti.Ama artık lavaboya bile kalkamıyo.yemek bile yiyemiyor.Hiç bişey yapamıyor.Meğerse esas hastalığı çok kötüymüş.Kanser dediler.Çok ilerlemiş.%99 dediler.ayın 6 sında parça alıp bakıcaklar.ona göre ameliyat edip etmemeye karar verilecek.Ama bu karar nasıl verilecek?Ameliyat olursa çıkamayabilirmiş.Bilemiyoruz napıcağımızı...Hiç tahmin etmediğimiz bir anda bu haberi duymak çok kötü.şok olduk hepimiz.Tabi daha kendisi bilmiyor.Geçen gün hafızasını da kaybetti bir müddet ölücek zannettik.Yasin,Kur'an filan okuduk.Ellerini açtı o da dua ederken...neyseki sonra bilinci yerine geldi.Ara ara gidiyor gerçi.Oturduğumuz yerde zengin olduk filan diyor.Bazen de çoook eskiden olan şeyleri hatırlayabiliyor..Hep vicdan muhasebesi yapıyor kendi kendine(şuna şu kdr vericektim,şunlar soğuktalar onları sıcak bir yere yerleştirseydik de rahat etseydim filan diyor v.s.)Nolur elinizden geldiğince dua edebilir misiniz Canım Dostlarım.Belki Rabbim'e ettiğimiz dualarla Rabbim Şifasını verir Ya Şafi ismiyle...Hepinizden şimdiden Allah razı olsun.Rabbim daima yar ve yardımcınız olsun.Hakkınızı helal edin.Çok tşk ederim.Slm ve dua ile...
Canım Gönül Dostlarım Dedem'im durumu kötü dua edebilir misiniz? Cankuş
(18 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah acil şifalar versin umarım eski saglıgına düzelir ya şafii yaşafii ya fettah her türlü zorlukları kolaylaştıran ulu allahım yardım etsin bu zorluktan sizi tez zamanda kurtarsın amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH dedemize acil sifalar versin, acisiz iyilesmesini nasip etsin INSA'ALLAH
ALLAH sabir versin
benim babaannem de bu süreçten geçti, çok zor bilirim, çok ca dua edelim INSA'ALLAH
YA SAFI ismi tecellisiyle RABBIM sifa versin
(1 ayetl kürsi, 1 fatiha, 3 ihlas)
amin18 yıl önce gönderildi # -
3İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim dedemize acil tez şifalar versin kudretiyle ayaga kaldırsın sevenlerinin yüzünü güldürsün senin ve tüm ailenin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin.
Rabbim Şifasını versin ..Rabbim Şafi ismiyle kucaklasin dedeciginizi....Onun icin Ayet-el Kürs-i okuyorum.....
kardeşim benim...
Rabbim dedeciğinizin acısını sızısını azaltsın bütün yüreğimle diliyorum.18 yıl önce gönderildi # -
Allah acılarını sızılarını azaltsın insallah kardesim...
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ(CC)
Yarabbim kardeşimizin dedesine acil şifalar nasip et. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİNfatiha okuyorum rabbim şifa vesilesi kılsın inşaallah
Allah acil şifalar ve afiyetler nasib etsin kardeşim amin amin amin
YA VEHHAB! YA VEHHAB! YA VEHHAB! YA VEHHAB! YA VEHHAB! YA VEHHAB! YA VEHHAB!
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN YA ZEL CELALİ VEL İKRAM
YA ŞAFİ! YA ŞAFİ! YA ŞAFİ!
"Ve şifaün lima fissudüri ve hüden ve rahmetün lil'mü'miniyn "
"fihi şifaün linnasi inne fi zalike le-ayeten likavmin yetefekkerun."
rabbim dedemize şifa versin bu ayetler hürmetine en yakın zamanda şifasını bulsun amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. RABBİM ŞAFİİ SIFATIYLA ŞİFALAR BAHŞETSİN İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun rabbim hayırlı şifalar versin inşallah..
Hepinizden Allah razı olsun CAnım Gönül Dostlarım.inşallah dualarınızla dedem şifasına kavuşur.Rabbim daima yar ve yardımcınız olsun.Amin...Slm ve dua ile...
Allah yardım etsin kardeşim.
3 FATİHA DEDENİZİN ŞİFASI İÇİN. ALLAH CC YARDIMCINIZ OLSUN. RABBİM ŞİFASINI GECİKTİRMESİN. AMİN
SELAM VE DUA İLE.
Hepinizden Allah razı olsun Gönül Dostlarım...
RABBİM HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN...
DEDENİZ İÇİN 5 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM .RABBİM HAYIR VESİLESİ EYLESİN.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.