ben kücük yasda annemi kaybettim annarnem dedem büyütler beni kücüktüm annarneme ben baktım ama bazen kavga eder sözünü dinlemezdim beddu ederdi ve derdiki er bul yer bulama y bul er bulama diye helalestik bedduasını geri aldıgını söylerdi ve birini sevdim kacarak evlendik dedem ölmüşdü ölmeden bana onla evlenme muttlu olamssın demişdi dinlemedim ve suan cok mutsuzum annarnemin bedduaları geliyo aklıma dedemi dinmeyişim ama artı cok gec 2side yok hayatta eşimle anlasamıyoruz aldatılıyorum 2 tane kızm var onları düsünüyorum işine gelirse ben böyleyim diyo bizi düsünmüyo benim gidecek yerim olmadıgı icin üstüme cok geliyo dayak yememek icin susuyorum cevap vermiyorum ama icim cok yanıyo ne olur banada dua edin artık mutlu olmak istiyorum eşim ve cocuklarımla allah razı olsun hepinizden şimdiden.
mutlu olmak istiyorum
(19 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim sana ve kizlarina yardim etsin..Kimsesiz degilsin Rabbim görüyor...Allah gönlünün ve yuvanin huzurunu saglasin..Esinin aklini basina getirsin insallah sizin degerinizi bilip yanliz yuvasi ve cocuklariyla ilgilenir olsun..Rabbim yüregini ferahlatsin ve ona sigin dua et diye sana seher vakti güzelliginde Rabbimin melekleriyle 3 ihlas bir fatiha yolluyorum...Derdine sifa bulasin dostum...Peygamberimiz (s.a.s) hörmetine yüceler yücesi Rabbim sesini ve dualarini duysun insallah.......Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
zor bir hayat ama birde olaya positif tarafindan bakalim. Ustad Necip Fazil; "Cile kapisindan erisilecek dunyayi bilseydin yatagini yorganini satardin." diyor. SIK SIK Cevsen okumaya calis. Insalla senide dualarimiza dahil ederiz. Bence Allaha sigin ve tamamen ona iltica et ve cocuklarin ile ilgilen. Birak istedigi gibi gidip gelsin. Senin halinden mumnun oldugunu gorunce oda sasiracaktir. Allah kalbine huzur versin.
allah yardımcın olsun ablacım cok zor yasadıkların ınan aglayacaktım hayat ne zor dımı neler yasıyoruz neler goruyoruz ıns rabbım ımtıhanlarını gecnelerden eder sonunda mukafatını alırırz tabı bunlar gonlunu susturmaya yetmez bılıyorum dua edıcem ıns senın ve tum dua dostlarım ıcın allah yar ve yardımcımız olsun
ya canım dostum yüce Rabbim yanında yardımcın olsun tez vakitte hayırlı bi kapı açsın inşallah sana ve evlatlarına amin
3İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim tüm ailene saglık sıhhat bereket bolluk huzur sukunet versin eşinin kalbine muhabbet tohumları serpsin herzaman yüzünüzü güldürsün tüm işlerinizi rast getirsin Rabbim katında dualarımızı kabul etsin amin..
Canım kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun.
"En güzel isimler Allah'indir. O'na o isimlerle dua edin.O'nun isimleri konusunda egrilige sapanlari birakin.Onlar yaptiklarinin cezasini göreceklerdir."
(A'râf suresi 180.ayet)"Allah'yn 99 güzel ismi vardir.Bu isimleri inanarak ve manalarini anlayarak sayip ezberleyen cennete gider. Süphesiz Allah tektir,teki sever."
(Müslim,8/164)Allah'in ismi ve sifatlari ezelidir. Bu isimler,Allah ile kul arasinda bir bag durumundadir. Bu isimler olmasaydi, kulun Allah ile irtibati çok noksan kalirdi. Allah isminin disindaki isimler,ayni zamanda Allah'in sifatidr.
"Ey Insanlar!Siz Allahü Teâlâ'ya muhtaçsiniz. Zengin ve övülmeye layik olan ancak Allah'tir."
(Fatir suresi 15.ayet)"Allahi anmak mübarek isimlerini okumak kalb ve ruhlarin sifasidir."
(Hadis-i Serif)18 yıl önce gönderildi # -
kardesim.. sen yeterki yürekten dua et.. eşinin hidayeti için.. önce sen yürekten iste.. onu sen değiştiremezsin Allahtan yardım etmesini dile dua et sürekli insallah.. Allah hep yardımcın olsun
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH (cc)
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider Yar ve yardımcısı ol. Evine huzur mutluluk ve senin nurunla doldur. Yolundan rızandan ayırma. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi yapsın inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
allah yar yardımcın olsun.rabbim sıkıntılarını tez vakitte gidersin. evinde huzurla dolu ömür geçirmeni nasip etsin amin.evladlarının iyi gününü görürsün inşaallah amin
allah hepiniden razı olsun kimsem yok derken ilk defa cavap almak mutlugu doldu icime sizlerde mutlu ollursunuz ins rabbim görüyo biliyo buna inanıyorum adece icime söz geciremiyorum icyangınlıgı cok kötü allah razı olsun hepinizden
ya rabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını al ona eşiyle çocuklarıyla mutlu yuva nasip et durumunu düzelt onun her daim yar ve yardımcısı ol kendi yolundan ayırma onun için yapılan duaları kabul buyur 3 fatiha 1 ihlas yuvanıza benden
Allahım bu kardeşimize dünyada ve ahirette iyilikler nasip et, yuvasına huzur ver, eşini hayırlı bir eş, hayırlı bir baba eyle, bütün sıkıntılarını gider, çocuklarına hayırlı ömürler nasip eyle.
amin amin aminALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
sevgılı arkadasım rabbım sabır versın esınede hıdayet nasıp etsın dualrım senınle ısallah hersey bır an once duzelır ve cok mutlu olursun
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Hakkında hayırlınında hayırlısını nasip etsin inşallah. AMİN AMİN AMİN
fatiha okuyorum rabbim sıkıntılarından kurtuluş vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
çok üzüldüm ablacım allah yardımcın olsun kimsen yoksa akıl vermek gibi olmasın ama sosyal hizmetlere falan başvur mutlaka sana yardım edicek biri çıkıcaktır karşına çalışıyormusun bilmiyorum ama yardım yolları ara eşinin karşısında dimdik dur hangi şehir ezdirme kendini araştır napabilirsin diye tabiki dualarını dabırakma kocanı seviyormusun.........kuru kuru dua etmek olmaz birşeyler yapman lazım ağlama sakın üzülme inşallah yardımcı olabiliriz size......kocan demek sana böyle söyledi 2 tanede evladın var çok şey söylemek isterim ama üzerim seni diye diyemiyorum çok üzülüyorum böyle duyunca ya nasıl vicdan var böyle anneannenin bedduaları tutmuş demek ama insan torununa nasıl beddua ederki anlamıyorum ama keşke dedeni dinleseydin cvp bekliyorum senden ablacım bende buralardayım bizimkisi sevgilimize kavuşmak derdindeyiz senin hikayenin yanında bizimkisi hiçbişey değil allah babamızdan annemizden bizi ayırmasın ayırma allahım lütfen amin allah evlatlarına sağlık versin siz hiç ayrılmayın sağlıkla kal üzmeyin kendinizi elbet bir çıkış yolu vardır:)
canım kardeşim çok üzüldüm tabiki allah'ım muhakkak görüyor siz ızdırabınızıda dindiricektir inşallah derdi veren allah dermamınıda vericektir inşallah bizim için söylemesi kolay tabi olayı yaşayan sizsiniz allah'ım bol sabır versin size eşinizin dualarımız ve dualarınızla doğru yolu bulacağına eminim inşallah ya rabbim o 2 meleğin yüzü suyu hürmetine bu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine tüm dağılmak üzere olan yuvaları kurtarsın rabbim amin.. amin..
SENİN KİMSEN OLMASIN ÖKSÜZ OL...ELİNDEN TUTAN OLMASIN SANA EZİYET EDEN KOCAN OLSUN...HERŞEY KÖTÜ GİTSİN..HERŞEY BETER OLSUN...HERŞEY SIKINTI HERŞEY DERT OLSUN...PEKİ HİC DÜŞÜNDÜN MÜ SEN BUNLARA KATLANIYORSUN..RABBİM GÖRMÜYOMU RABBİM DUYMUYOMU YAPANI KATLANANI CEKENİ CEKTİRENİ ..KARDŞM BENİM RABBİM SENİ DÜNYADA SINIYO..İŞALLAH MUHAFFAK OLCAKSIN İŞALLAH..RABBİM SENİ DERECE ATLAYANLAR KATINA ALSIN..LAFLA SÖZLE OLMAZ..YAŞADIĞINI YAŞAYN BİLİR...BUÜTN BUNLARA KATLANIYOSN YA..BUNLARA RAĞMEN COCUKLARINA ANALIK EŞİNE KOCALIK YAPIYSN YA..RABBİM SANA BALDAN T ATLI MÜKAFATINI BU DÜNYADA DA AHİRETTE DE VERCEK İŞALLAH....RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..O KÖTÜ KALPLİ EŞİNİN MERHAMETE GELMESİ İCN BİR FATİHA OKUYRM...KABUL EYLE..
agladim ne yalan söyleyim. ben bu hikaye yi cok iyi biliyorum. babam da zamaninda annemi baska bir kadin icin dövdü. annem hep sabretti dua etti ALLAHA sigindi. simdi ise babam annemin degerini o kadar iyi biliyor ki onu artik üzmüyor kimseye de üzdürmüyor. ve de cok pisman. umarim esin de senin degerini anlar. seni ve kizlarini daha fazla üzmez. cok zor durum ama sabret kardesim. insallah düzelir evine döner.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.