canım dostum bi yazını okudum artık umudum bitiyor demişsin
inan bana ben de daha 1 haftaya kadar öyleydim ve şimdi benim sana yazdıklarımı bana söylediklerinde bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyordu
tam 4 yıl umutsuz yaşadım ama çok şükür mevlaya
ama inanılmaz tesadüfle bi kapı açtı Rabbim bana
şimdi huzurluyum en azından bi umudum var sonu hayr olur inşallah
ne olur sabret umudunu yitirme
100 besmele benden sana hafta hediyem olsun inşallah
yüreğini feraha çıkarsın yaradanım amin
__ ftm __ (MERVE)
(6 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sagol mervecım ınan bana cok kotu durumdayım su anda ısdeyım gozlerım dolu aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum ne desem bosss yuregımın cıglıklarından kulaklarım duymaz olduu benım hıkayem onla baslamıyo kı sımdı nasıl anlatıyım zor gunler gecırdım zor 5 yıl hayatı unuttum tam unuttugum noktada hıkmet cıkmıstı sımıd oda bıttı ama nasıl anlatıyım tabıkı herkesın kı zordur ama benım kıde zor kelımelr yetmıyo anlatmama nasıl desem ınan bana bu acıyı anlatacak bı kelıme yok lıtataturumde cvp verdıgın ve duaların ıcın tesekurl ederım arkadasımmm allah razı olsun senınde mutlulugun daım olsunn
18 yıl önce gönderildi # -
tabiki acın büyüktür canım dostum sadece demek istediğim inanıyorum sabrının selametini verecektir mevlam
ama dilerim bu tez olur ve dilerim günahlarının kefaretini ödemiş olursun
güzel günler seninle olsun böyle düşün =) iyi çalışmalar bende işteyim dışarıda kar başladı ne kadar temiz yağıyor
dilerim yüreğinde böyle farah olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun mervecım ınan nasıl cıglık atmak ıstıyroum nasıl yuregım acıyooo anlatamam ceken bılır tabı sende yasamıssın bılıyosun cagresızlıgı ama ne gelır eldendımı duadan baska dualra sıgınıyorumm sadece aglamak ıstıyroumm aglam ama aglayamıyroum bıleee dua ettım rabbım hayrılıs dedım bana bunu verdı aglamaya hakkım varmı senceee ne yapmalı nasıl cıkmalı senceee mervecım
18 yıl önce gönderildi # -
canım sakın ukalalık olarak algılama ve dilerim bu çıkmazdan çıktığında anlayacaksın beni
sadece başka şeylere ver aklını sürekli birine odaklanma
kimdi haturlamıyrm şimdi ama böyle düşün demişti
sen bi altın bileziksin kıymetlisin ve dünya bi kişi etrafında dönmüyor !!!
bunu düşün canım insan beyniyle her şeyi yenebiliyor
tabiki Rabbimizin yardımıyla
bak ne güzel hayırlısı deyip tevekkül etmişsin inanıyorum tez zamanda imdadına yetişecek yaradan zorda koymaz O'na sığınanı
dualarımdasın canım18 yıl önce gönderildi # -
ftm 1 yasin sana hediyemdir canım dostum yüreğine huzur olsun inşallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.