Dostlarım borcumuzu ödememiz için dua edermisiniz yada bildiğiniz duaları lütfen yazın allah razı olsun
BORÇLARIMIZ İÇİN DUA EDERMSİNİZ
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sizi iiyi anlıyorum.devamlı şu duayı okuyorum.allahümmekfini bi helalike an haramike ve ağnini bi fadlike ammen sivake... bir de-allahümme inni eüzü bike minel hemmi vel huzni vel aczi vel keseli vel buhli vel cübni vel dalalid deyni ve galabetir ricali...bir de devamlı.- ya hayyü ya kayyum birahmetige estegis....allahım yanımızda yar ve yardımcımız olsun aynı batağın içindeyim..çok zordayım sizi iyi anlıyorum..kuranda 570 li sayfalarda --müzemmil süresi var 40 kez okuduğun ve duanı yap niyetlen o kısmı size ait umulmadık yerden mucize rızlar gelir diyor okuduğum kitapta yaptım evet daha biter bitmez o an lık rahatlamıştım -yine ayı sayfalarda mümtehıne suresi var o da borçlular sürekli okursa borçlarını kolay öderler diyor ...allahım yardım etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim bende aynı sıkıntılar içerisindeyim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun .amin
güzel kardeşim allah yardımcınız olsun
günde 100 defa
la ilahe illellahül melikül hakkul mübin
zikrini okursan rızkınız genişler işleriniz kolaylaşırallaha emanet ol kardeşim
YA EVVELEL EVVELİNE VE YA AHIRAL AHIRİNE VE YA ZEL KUVVETİL METİNİ VE YA ERHAMER RAHIMİN.
Aminnnnnnnn....tüm borc derdinde cile cekenler icin.....
amin ihşallah allah hepinizden razı olsun
efendimiz bigün camiye gelirler birde bakarlar ki eba ümame camide
-ya eba ümame!hayrolanamaz vakti olmadığı halde camidesin der..
-üzüntü ve borçlarım beni bırakmıyo ya resulallah der. bunun üzerine efendimiz .sana söylediğin takdirde Allahın hoşuna gidecek ve üzüntü ve borçlarından kurtulacağın bi dua öğreteyim mi der.
öğret ya resul allah der. bunun üzrine efendimiz a.s bu duayı sabah akşam yap buyurur.
"Allahümme inni eüzü bike mine'l-hemmi ve'l-hazeni ve eüzü bike mine'l-aczi vel-keseli ve eüzü bike minel cübni vel buhli ve eüzübike min galebetiddeyni ve kahrir-ricaliAllahım üzütü ve kederden acizlik ve tembellikten korkaklık ve cimrilikten borca batmaktan ve insanların kahrına uğramaktan sana sığınırım
3İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim tez zamanda borçlarınızı ödemeyi nasip etsin içinizi huzurla doldursun yüzünüzü güldürsün amin..
kardeşim sizi cok ıyı anlıyorum ALLAH yardımcımız olsun
kardesim, ashab-i bedir i okuaya devam et, tez zamanda hallolur insallah. allah kolaylik versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.