DİN KARDEŞLERİM SİZLERİ ÇOK SEVDİM TANIMADAN SİZLERE DUA EDİYORUM BU TEMİZ KALPLERİMİZİ ALLAH İNŞALLAH AÇILAN ELLERİMİZİ KABUL EDER.GECE UYUYAMIYORUM UYKUMDAN UYANIYORUM BİRDEN AYRILDIK ŞOKTAYIM ALLAH İNŞALLAH ONUN BENİ ESKİSİ GİBİ ÇOK SEVMESİNİ NASİP ETSİN HAYKIRA HAYKIRA AĞLIYORUM KALPTEN DUA EDİYORUM SİZDE YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN ALLAH SİZLERİNDE İÇİNDE BENİMDE HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN AMİN .
ALLAHIM UYUYAMIYORUM BANA DA YALVARIRIM DUA EDİN
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
sevgili kardeşim allah yardımcın olsun sevenleri ayırmasın dualarımda olacaksın
17 yıl önce gönderildi # -
ya bende aynı durumdayım ama senden farkım ben kaybettim bi başkasının oldu artık o ellerin oldu bide benim dururumu düşün belki seninki gelir ki yüce allahtan temennim inşallah pişman olurda sana geri döner rabbim kalbine göre verr inşallah
Allah sabır versin, dilerim pişman olur sana geri döner. dualarımdasın.
3İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Ne olursun güzel Rabbim kardeşimizin sıkıntısı al içine huzur sukunet ferahlık rahatlık ver sagını solunu önünü arkasını nurlandır okunan duaları katında kabul et Yarabbim amin..
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM ALLAH SİZİNDE NE DİLEĞİNİZ VARSA VERSİN SÜREKLİ İŞTE EVDE HERYERDE DUA EDİYORUM HEPİMİZEDE RABBİM İÇİMDEKİNİDE BİLİYOR İNŞALLAH OLUR :( ALLAHA SIĞINDIM YA ALLAH YA MUHAMMED AMİN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN EDA KARDEŞİM.AYNI DUYGULARI BENDE YAŞADIM.YAŞADIM DİYORUM ÇÜNKÜ ZAMAN HERŞEYİN İLACI RABBİM SIKINTI VERDİĞİ ZAMAN MUTLAKA SABRINIDA VERİYOR.BUNU SENDE ANLAYACAKSIN ZAMANLA ACIN AZALACAK ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH.ÖNCELERİ BENDE SENİN GİBİYDİM HER GECE AĞLAYARAK UYANIYORDUM.YEMEK YİYEMEDİM HASTANELİK OLDUM VE 41 KİLOYA DÜŞTÜM.NOLDU KENDİME YAPTIM HERŞEYİ ONUN KULAĞI BİLE DUYMADI. ŞU AN İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR ESKİSİ KADAR CANIMI ACITMIYOR.BAZEN AKLIMA GELİYOR AMA EMİNİM ZAMANLA ONADA ALIŞIRIM. SANA ÇOK DUA EDECEĞİM BU DURUMA ALIŞMAN İÇİN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.AMİN.
slm sevgili edacigim ayriliklari ben yasadim ve 2 sene cocuklarimi göremedim ama hep dua ettim Allah beni cocuklarima nasip etti ayrilik zor gelir ölüm ayriligi olmasin sevginin bittigi yerde fazla aglama sayginin bittigi yerde sevgi olmaz giden geriye gelmez sakin ola ümidini kesme ama güzelim hayat senin hayatin seni sevmeyeni saymani sakin gözyasi dökme gözyasini ilahi ask dökmelisin Rabbine sigin ve hayatinda yeni adimlar at benim tavsiyem dualarim sizinle Allah kavustursun amin
HER İŞTE VARDIR BİR HAYIR GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
SABIR SUKUNET MANTIK ... DİRAYET İÇ HUZURU OLAYLARA TEBESSÜMLE BAKABİLME GÜCÜ VERSİN ALLAHIMM BU DURUMDA OLAN HEREKSE..ÇOK ZOR AMA GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDASIN ALLAHA SIĞINALIM İNSALLAH. HERSEY DÜZELİR İNSALLAH
sabret kardşm sabrettt sonucu işallah mükafatı işallah baldan tatlı olcak...san rabbimez sığın o hayırlı ne ise nasip eder...
selamün aleyküm arkadaşlar Sevenlerin bu kadar acı çekmesine gönlümüz razı değildir arkadaşlar size tavsiyem kenzül arş süresini okuyun gerçekten çok faydasını görürsünüz aynı acıyı bende yaşadım ve rabbime sığındım inşaallah rabbim bize bu dünya ve ahiret için öyle bir eş versinki iki cihan mutluluğu nasip eylesin her işte bir hayır vardır bunu unutmayalım bence allaha emanet olun inşaallah
arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum ama kime nasıl mesaj yollayacağımı tam olarak anlamış değilim
Arkadaşlar toplayın kendinizi bu kadar üzülecek ne var? şükredin halinize sağlığınız yerinde.. bu kadar büyütmeyin lütfen şu aşk acısını.. birşeyin ne kadar olmasını istersen o kadar itersin.. çünkü aklından, zihninden çıkmaz o istek kastıkça kasarsın..bırakın biraz akışına.. dileyin ama bırakın akıp gitsin düşüncenizden..dünyanın sonu değil herşeyin hayırlısını versin rabbim. vardırr herşeyde bir hayır!!allahın sevilen kulusunuz ki evlenip çoluk çocuk doğurmadan ayrılmışsınız. şükredin!!
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.