S.A. KARDEŞLERİM. ARANIZA YENİ KATILDIM. TEMİZLİK ŞİRKETİNDE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIYORUM. EVİM KİRA AZ BİRİKİMİM VAR. EV ALMAK İSTİYORUM. BİR TÜRLÜ KISMET OLMADI. SİZLERİN SAMİMİ DUALARINA İHTİYACIM VAR. BANA DUA EDERMİSİNİZ.
KARDEŞLERİM BANADA DUA EDERMİSİNİZ
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HOŞ GELDİNİZ.
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldiniz, allah yardımcın olsun, allah ev alanın, ev kuranın yardımcısı olurmuş, inşallah seninde gönlüne göre versin. en kasa zamanda kendi evine yerleşirsin. hayırlısıyla.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah ummadiginiz rizklar nasip eylesin...Rabbim yar ve yardimciniz olsun ...
5ihlas 5kevser 5subhaneke,Rabbim sana tez zamanda hayırlı bereketli kutu gibi bi ev almayı nasip etsin bahçesi olsun için huzurla dolsun Rabbim dualarımızı katında kabul etsin amin amin amin.
allah yardımcınız olsun
HOŞ GELDİN RABBİM DUALARINI KABUL EYLESİN İNŞALLAH GÖLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM AMİN
ALLAHÜMME YA REZZAK
ALLAHÜMMERZUKNİ TAYYİBEN VESTA´MİLNİ SALİHAN
Allah´ım bu karedişimi, helalliği ile temiz olan rızıkla rızıklandır.İyi amel işleyen
bir kul olarak yaşatıp çalıştır. Rızkını helalinden geniş eyle
AMİN
yasar06 KARDEŞİM RABBİM SANA EN KISA ZAMANDA BİR EV ALMAYI VE KİRADAN KURTULMAYI NASİP ETSİN...AMİN...
hoş geldiniz aramıza kardeşim Rabbim yardımcınız olsun rızkınızı bollaştırsın gönlünüzün muradını hayırlarla kolaylaştırsın amin amin
hoşgeldin dua dostu aramıza rabbim ya rezzak hürmetine seni bol kazanç ve rızık açıklığı versin istediğin evi tez zamanda alırsın inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.