Eğer Allah'a yeterince inansaydınız güvenseydiniz,dualarınızla dağlar yerinden oynardı.
buyurmuşlar, nur yüzlü efendimiz hz.Muhammet Mustafa(s.a.s)
bizler sana inandık sana güvendik sana dayandık Rabbim.
*******Allahım***
(20 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin...
Allah razı olsun Gülşen kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Bizler sana inandık sana güvendik sana dayandık Rabbim.
allah razı olsun dua dostum.biz yanlızca ona inandık ona sığındık.o bizi yaradan yaşatan ve öldürendir.rabbime hamd ve senalar olsun.
la ilahe illallah muhammedurrasulüllah amin
Sübhanallahi ve bi hamdihi
Amin amin amin,sana inandık sana güvendik sana dayandık Rabbim.
Allahu Ekber.La İlahe İllallah.Sağolasın Gülşen hanım.
ey Rabbim canım Allah'ım dışarda yağdırdığın karların adedince hepimize sevaplar yaz ve dışarda yağdırdığın karların adedince günahlarımızı bağışla.
Amin...
(pamuk ninem'in duası.)
her kar yağdığında küçüklüğümüzden beri bende böyle dua ederim.18 yıl önce gönderildi # -
ey Rabbim canım Allah'ım dışarda yağdırdığın karların adedince hepimize sevaplar yaz ve dışarda yağdırdığın karların adedince günahlarımızı bağışla.
Amin...
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed....18 yıl önce gönderildi # -
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah razı olsun kardeşim biz sana inandık sana güvendik rabbim
rabbim sana dayandık dana güvendik sana inandık amin...
AMİN AMİN AMİN.EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHÜ VE RESULÜHÜ
AMİN RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM SANA İNANDIK SANA GÜVENDİK KÖTÜDEN ŞERDEN GÖRÜNEN VE GÖRÜNMEYEN KAZADAN BELADAN MUSİBETLERDEN KEM GÖZDEN NAZARDAN BAŞIMIZA GELEBİLECEK HERTÜRLÜ HAYIRSIZ İŞTEN SANA SIĞINIR SENDEN YARDIM İSTERİZ ALLAHIM YANIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL İŞLERİMİZDE KOLAYLIK DERTLERİMİZE DEVA BORÇLARIMIZA EDA EVLERİMİZE HUZUR BEREKET RIZK HASTALARIMIZA ŞİFA LAR VER SEVDİKLERİMİZİ HAYIRLISIYLA BİZLERE BAĞIŞLA18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim bunu hatırlatman bize cok ibret oldu saolasınrabbim yar ve yardımcın olsun inşaalah
:) AMİN ALLAH RAZI OLSUN
Ey Rabbim canım Allah'ım dışarda yağdırdığın karların adedince hepimize sevaplar yaz ve dışarda yağdırdığın karların adedince günahlarımızı bağışla.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed....
AMİN AMİN AMİN .....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sübhanallahi ve bi hamdihi .. sana inandık sana güvendik sana dayandık allahımm...
YA CAN ARKADASLARIM BEN KONU BASLIGI ATIYORUM VE YAZIYORUM AMA LISTEDE GORUNMUYO NERDE HATA YAPIYORUM ANLAMADIM YENI EKLE YE TIKLIYORUM AMA YINE GORUNMUYO YARALI KARACA
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.