bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Allah’ım, katından olan afiyet elbisesini giydir bana; afiyetine bürü beni; afiyetinle koru beni; afiyetinle ikram et bana; afiyetinle zengin et beni; afiyetinle bağışta bulun bana ; afiyetini ver bana; afiyetini döşe benim için; afiyetini hakkımda salih kıl; dünya ve ahirette afiyetini ayırma benden.
Allah’ım, yeterli, şifa bahşedici, yükselip gelişen bir afiyet ver bana; bedenimde sıhhat üretecek bir afiyet, dünya ve ahiret afiyeti.
Dinim ve bedenimde sıhhat, emniyet ve selamet, kalbimde basiret, işlerimde ilerleme, senin için haşyet, senden korkma, bana emrettiğin itaatleri yerine getirme, nehyettiğin günahlardan sakınma nimetleriyle lütufta bulun bana.
Allah’ım, bu yıl ve ömrüm boyunca her yıl haccı, umreyi bana nasip eyle. Bunları katında kabul buyurulmuş, karşılığı verilmiş, övgüyle anılmış ve indinde (ahiretim için) biriktirilmiş amellerimden kıl.
Dilimi hamdin, şükrün, zikrin ve güzel övgünle konuştur; kalbimi dininin doğruları için aç. Kendimi ve soyumu; kovulmuş şeytandan, öldürücü olan veya olmayan zehirli hayvanın ve tüm canlıların kötülüğünden, nazardan, her azgın şeytanın şerrinden, her isteği yerine getirilen nimet azgınlarının şerrinden, her güçsüz ve güçlünün şerrinden, her şansız şerefsiz ve şanlı şereflinin şerrinden, her küçük ve büyüğün şerrinden, her yakın ve uzağın şerrinden, cinler ve insanlardan Resulüne karşı düşmanlık edenlerin şerrinden ve perçemi senin elinde olan her hayvanın şerrinden sana sığındırırım.
Allah’ım, bana kötü bir niyetle yaklaşanın kötülüğünü benden geri çevir; hilesini benden uzaklaştır; şerrini benden defet; tuzağına kendisini düşür; gözü beni görmesin; kulağı beni duymasın; kalbi beni anmasın; dili benden söz etmesin; izzetini zillete dönüştüresin; kudretini kırasın; büyüklüğünü bozup kendisini alçaltasın; beni onun her türlü zararından, şerrinden, alayından, hasedinden, düşmanlığından, hilesinden, tuzağından, koruyasın. Hiç şüphesiz, sen, izzet ve kudret sahibisin.
amin amin amin
Allah'ım senden afiyet istiyoruz................(cihan)
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin Allah kabul etsin
Allah razı olsun cihan kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin amin aminnnnn çok güzel bir dua okurken bir daha okumak geçti içimden rabbim yakarışlarımızı duy bizleri affet hayırlı ömürler hayırlı işler nasip et görünmeyen her türlü müsibetten bizleri koru yarabbim sana sığındık biz açılan ellerimizi boş çevirme ya rabbel alemin
ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALA AL-İ MUHAMMED18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.
Allah razı olsun cihan abim.Afiyete ihtiyacımız var, Rabbim duamızı kabul buyursun inşallah...
18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Amin.Amin.Çok güzel bir dua Allah razı olsun Cihan abi.Rabbim katında kabul buyursun.
Allahım bu yıl ve ömrüm boyunca her yıl haccı umreyi bana nasip eyle.Amin.Amin.Amin.Allahım bu yıl hayırlısı ise bana va aileme umreyi nasip eyle,tüm gitmek isteyen kardeşlerimle beraber.Niyetimiz var Rabbim nasip eylesin.Amin.Amin.Amin.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...........söz bulamiyorum bazen yazacak...öyle ruhumun derininden kocaman bir amin yolluyorum....Rabbim kabul buyur dualarimizi...
Aminnnnnnnnnnnnn.................18 yıl önce gönderildi # -
YÜREĞİMİZDE OLUP DA DİLE GETİREMEDİKLERİMİZE SÖZCÜ OLMUŞSUN CİHAN KARDEŞİM SAĞOL ALLAHIM SENDEN RAZI OLSUN .KOCAMAN VE NEFESİM TÜKENENE KADAR AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Amin...Amin...Amin...
Rabbim katından umduğumuzdan daha güzel ve kuşatıcı nimetleriyle dualarımıza icabet etsin inşallah
O'nun katında hiç birşey zayii olmaz
Mevla ebediyen razı olduklarından eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.