DUA DOSTLARIM SİZİNLE SALAVATI ŞERİFE KAMPANYASI BAŞLATIP DUA DOSTLARIMIZA HEDİYE EDELİMMİ *** ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLU BİHA UKDATİ VE TUFERRİCU BİHA KURBETİ VE TEKZI BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VESELLİM*** SALAVATI MECULE***KİMKİ BU SALAVATI OKURSAGECE YATMADAN YADA UYKUDAN UYANINCA GECE*51*KERE OLMAZI OLUR HALE GETİRİR ÇÖZÜLMEZ DÜGÜMÜ ÇÖZER BENCE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM DENEYİN ARKADAŞLAR
OLMAZI OLUR HALE GETİREN SALAVAT I ŞERİFE *CANAN*
(39 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
51 kez mi okunacak
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim,Rabbim katında kabul etsin izin verirsen şu salavatlarıda ben eklemek istiyorum
700 bin salavat degerinde salavat
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.
Hz. Fatıma buyurmuş: Bir kimse bu salavatı bir kere okursa denizler mürekkep, ağaçlar kalem olsa bunun sevabını yazmakla bitiremez.
Allahümme salli ala men ruhuhu mihrabül ervahı vel melaiketi vel kevn. Allahümme salli ala men hüve imamül enbiyai vel murseliyn. Allahümme salli ala men hüve imamü ehlil cenneti ibadillahil mü’miniyn.okudum,Tüm dua dostalarıma şifa olsun Rabbim katında kabul etsin amin..
Allah razı olsun
EVET 51 KEZ OKUNACAK KARDEŞİM FAZİLETİDE ÇOK FAZLA İNŞALLAH DERTLERİNİZE DERMAN OLUR MANEVİ DERECESİ ÇOK FAZLA BİR SALAVAT BENCE VİRD HALİNE GETİRMEKTE FAYDA VAR ÇÜNKÜ BAŞIM SIKIŞSA BEN OKUDUGUM ZAMAN TESİRİNİ ÇOK FAZLA GÖRDÜM OYÜZDEN SİZ KARDEŞLERİMİN FAYDALANMASINI ARZU ETTİM.KARDEŞLERİM RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞAALLAH AMİN
allah razı olsun duayı yazdım okumaya başlıyıcam inşallah bizde tesirini görürüz dermanımızı buluruz sen de buna vesile olursun rabbim senden razı olsun duaların allah katında makbul olsun
hemen okuyorum tüm dostlarım için Allah kabul etsin Mevlam ... içimize huzur versin yanınmızda yardımcımız olsun amin
passha kardeşim Allah cc. Razı olsun.selam ve dua ile.....
ALLAH RAZI OLSUN
HAYIRLI NE KADAR MURADIN VARSA MEVLA NASIP BUYURSUN INSA'ALLAH
amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim eğer salavatı şerife kampanyası başlatacaksak ben seve seve katılırım bunu belirliyelim lütfen
allah razı olsun...bende katılırım inşallah...
OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN. SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN KARDESİM.
bende seve seve katılırım inşallah bütün derdi olan insanlara deva olabiliriz.hepinizden allah razı olsun.
Rabbim senden razı olsun duaların Allah katında makbul olsun.Rabbim okunan "CANANLAR" hatrina hasta meleklerimize sifa ,issiz kardeslerimize is ,yürek yarasi yasayanlara afiyet ver Rabbel aleymin...Bizi Peygamber efendimiz (s.a.s)sahimizin yolundan ayirma ..bizleri Senin sevginle ve Senin askinla sabit kil Amin.
allah razı olsun kardeşim bende çok sıkıntılıyın dier arkadaşlarımında ALLAH hepimizin duasını kabul eder inşallah kalpten inanarak edeceğim rabbim sizleride benide kurtarsın amin.
PEKİ GÜNDÜZ OKUNUNCA FAYDASI OLUR MU
bazı duaların vakti vardır kardeş
im oyüzden allah dostu bir zat bu saatte okunmasını uygun diye belirtmiş selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM TÜM DARDA OLANLARIN İMDADINA YETİŞSİN İNŞAALLAH.SAAT OLARAK ANLIYAMADIM BELİRTİRSEN SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE RABBİM E EMANET OLUN.
YATMADAN ÖNCE YAHUT GECE UYANINCA OKUNUYOR
YATMADAN ÖNCE YAHUT GECE UYANINCA OKUNUYOR
Allah razı olsun.
Allah razı olsun kardeşim
ALLAH razı olsun kardeşim
MADDİ VE MANEVİ OLARAK YÜKSELMEK
İÇİN OKUNACAK SIRLARLA DOLU
SALAVAT-I MECULEAllah dostlarından birisi diyor ki:
-Yüce Allah’ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına “Salat-ı Mec’ule” denilir.Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur.
Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda bin tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bin tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler,istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beşyüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı (51) defa okuyacak kimse içindir. Salavat-ı şerife budur:Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim*
passha kardeşim duayı kaydettim inşallah bu gece okuycam uyumadan önce allahın izniyle dualarımı kabul eder yüce mavlam,biran önce sevdigimle eski günlere döneriz inşallah çok saol allah razı olsun senden ve tüm kardeşlerimden a.e.o
DUAYI YAZDIM 51 KEZ OKUYACAĞIM TÜM DUA DOSTLARINA GİTSİN TEZ ZAMANDA İKRAMINI GÖRSÜNLER İNŞALLAH PASSHA İLE SENNURUM 'UN YAZDIĞI ARASINDA FARKLILIK VAR BİRDE -İ- -Ü- HANGİSİ DİYE ÇELİŞKİDE KALDIM PASSHA SENİNKİ GİBİ OKUYACAĞIM AMİNNNNNNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN PASSHA KARDEŞ İNAN KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ANDA MESAJINI GÖRDÜM VE SANKİ İLACIN İŞTE BU DER GİBİ GELDİ BANA ,BENDE YAZDIM BİRAZDAN HEPİMİZ İÇİN OKUYACAĞIM İNŞALLAH HEPİMİZİN SIKINTILARI TEZ VAKİTTE YOK OLUR, DUALARIMIZ KABUL OLUR AMİNNNN
Allah razı olsun.İnsallah Rabbim bizide nasiblendirsin.Amin
AMİN AMİNN..RABBİMZ BİZEDE EDER İŞALLAH SEVDE KARDŞM BENİM NASILSN YOKTUN UZUN ZAMANRDIR...BURDA YOKTUN AMA KALBİM KALBİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE HERGECE RABBİME YALVARMAYA DEVAM EDİYRM...KALBİNDEKİNİN OLMASI İCİN RABBİM İŞALLAH SON ANA KADAR KAYITSIZ KALMICAK DUALARIMIZA HAYIRLI KILACAK KALBİNDEN GECENİ..İŞALLAH İŞALLAHH...HER GECE DUALARIMDASIN SEN VE TÜM DUA DOSTLARIM...
Çok şükür abi iyi olmaya calısyourm.Zor günler bide o gün yaklastıkca dahada zorlasıyor ama Allah büyük insallah Dualarımız kabul olur.Sen de iyisindir insallah sende benim dualarımdasın.Allah yardımcımız olsun.amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.