allah razı olsun passha
duanı dün aldım ve gece allah kabul buyurursa okudum
inşaallah rabbim dualarını kabul eden kullardan eylesin bizi
hakkını helal et kardeşim
allah emanet ol
allah razı olsun passha
duanı dün aldım ve gece allah kabul buyurursa okudum
inşaallah rabbim dualarını kabul eden kullardan eylesin bizi
hakkını helal et kardeşim
allah emanet ol
helal olsun nedemek kardeşim inanın dua dostlarımın mutlulugu beni mutlu ediyor dualarınız kabul olsun inşaallah amin
bu güzel dua için tşk ederiz passha kardeş duayı aldım kısmetse bu gece okuycam allah cümlemizden kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BENDE OKUYACAGIM BU GECE..
BU GECE OKUYACAĞIM İNŞALLAH.KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN....
ben nette bu yazıyı buldum oldugu gibi kopyaladım sizlerle paylastım belkide benim sayfadaki duada yanlıs yazılmıştır bilmiyorum :(((
ALLAH RAZI OLSUN MUTLUĞUNU DAİM ETSİN KARDEŞ ALLAH TEKRAR TEKRAR RAZI OLSUN AMİN İŞAALLAH TÜM SIKINTILARIMIZA AMİN AMİN
SAOL PASSHA KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN .BU GECE OKUYAMAYACAĞIM ÇOK RAHATSIZIM ALLAHIM KALBİMDEN GEÇENLERİ BİLİYOR YALVARIYORUM GÖYAŞLARIMA ACISIN RABBİM AMİN:(
Allah razı olsun kardeşim,Rabbim katında kabul etsin izin verirsen şu salavatlarıda ben eklemek istiyorum
700 bin salavat degerinde salavat
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.
Hz. Fatıma buyurmuş: Bir kimse bu salavatı bir kere okursa denizler mürekkep, ağaçlar kalem olsa bunun sevabını yazmakla bitiremez.
Allahümme salli ala men ruhuhu mihrabül ervahı vel melaiketi vel kevn. Allahümme salli ala men hüve imamül enbiyai vel murseliyn. Allahümme salli ala men hüve imamü ehlil cenneti ibadillahil mü’miniyn.
okudum,Tüm dua dostalarıma şifa olsun Rabbim katında kabul etsin amin..
AMİN AMİN AMİN
ALLAH KABUL ETSİN
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.