allahım sana binlerce yuz bınlerce sukurler olsun allahım yuceler yucesı merhametlılerın en merhametlısı olan bırıcık rabbım hamd olsun sana
ALLAHIM SUKURLER OLSUN
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
zz kardeş çok merak ettim bi dileğinmi gerçekleşti çok mutlu görünüyosun allah daim etsin mutluluğunu
18 yıl önce gönderildi # -
yaaa bende cok merak ettım zz hayırdır ıns ne oldu ıns dualrın kabul olmustur cok sevınıcem duyunca lutfen soyleeee
rabbim her daim şükreden kullarından eylesin bizleri inşallah. elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah....
AMİN AMİN AMİN
ELHAMDÜLİLLAH
ELHAMDÜLİLLAH
ELHAMDÜLİLLAH18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ELHAMDÜLİLLAH...ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH..
hamdu senalar olsun sana yarab...çok şükür...çok şükür...çok şükür...
evet arkadaslar çok mutluyum hamd olsun kı cooook uzun zamandır bekledığim ve hep dua ettıgım bisey sanırım bu sefer gerceklesmek uzere.. inşallah tamamıyle gercekleşirse kı inşallah gerceklesir sizlerle paylasıcam inşallah. allahım yardıma muhtac olan butun mumin kardeslerimize yardımcı olsun..amin amin amin
elhamdülillah kardeşim senin adına sevindim rabbim bizleri de duası kabul olan kardeşlerimizden eyler
allah herşeyi gönlüne göre versin. dualarımız kabul olsun inşallah amin amin amin
:)))))))))))
ALLAH'IM bu dünyaya gelip gitmis bütün insanlarin, alip verdigi tüm nefesleri adedince SANA HAMD Ü SENA OLSUN
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN
içim sevinçle doldu sayende
INSA'ALLAH mûjdeni bekliyoruz kardesim
ALLAH'A emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ....
ELHAMDÜLİLLAH...ELHAMDÜLİLLAH...ELHAMDÜLİLLAH..
ALLAH TAMAMINA ERDİRİP PİŞMAN ETMESİN MUTLU OL İNSALLAH
güzel bir haber almak benide cok sevindirdi rabbim tamamına erdirsin kardeşim dualarını hep hayırlarla kabul buyursun inşaalah aminn
GÜZEL BİR HABER DUYMAK BENİDE ÇOK MUTLU ETTİ...RABBİM HERKESE EN GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.