ALAH BANA ÇOK DÜŞKÜN YREĞİ VE GÖZÜ BENDEN BAŞKASINI GÖRMEYEN ONU TERKETMEMDEN KORKAN 1 HAFTA ÖNCE BUGÜN BİANDA BIRAKAN KULUNU BANA YENİDEN NASİP ET ARAMASINI NAİP ET RABBİM NE OLUR KARDEŞLERİM ARKADAŞLARIM SİZDE ALLAH RIZASI İÇN UYKU UYUYAMIYORUM KALBİM SIKIŞIYOR AĞLIYORUM RABBİM NE OLUR NEOLUR KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM SEN TEZ ZAMANDA GERİ DÖNMESİNİ NASİP ET.BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLARIMA NASİP ET ALLAHIM SANA SIĞINDIK AMİN AMİN AMİN SEN GERİ ÇEVİRMEEEE RABBİM S.A.V YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE AMİN.
YALVARIRIM ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK KÖTÜYÜM DUA EDİN
(48 mesaj) (27 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
SELAMUNALEYKUM.SENIN ICIN:1 AYETEL KURSI VE 3IHLAS OKUDUM.HAYIRLISI NE ISE YARINLAR ONU SANA GELIR INSALLAH.ALLAH'A EMANET OL.VE SALLALLAHU ALA NEBIYYANA VE SEYYIDANA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE ALAN-NEBIYYINE VEL MURSELINA ACMAIN.VELHAMDULILLAHIRABBILALAMIN...
17 yıl önce gönderildi # -
EDAA ÇOK ÜZÜLDÜM,İNŞALLAH HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLUR. SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. TAM 2 AYDIR BENİMDE İÇİM ACIYOR, HEP DUA EDİYORUM DÖNSÜN DİYE, İNŞALLAH RABBİM SESİMİZİ DUALARIMIZI DUYAR.SENİN İÇİNDE DUA EDİCEM
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ŞOK GEÇİRİYORUM HAYAT DOLU BİRİYDİM ŞİMDİ ESER YOK İŞE BİLE GİDEMEDİM ANLAYAMIYORUM ALLAHA YÜREİM PARÇALANIRCASINA YALVARIYORUM TEZ VAKİTTE AMA TEZ VAKİTTE TEKRAR KAPIMA GETİRSİN İNŞALLAH RABBİM BİZİ BUNLA DENEMESİN İNŞALLAH AMİN. ÇOK KÖTÜYÜM:(
allah yardımcın olsun kardesım cok uzuldum aynı kader paylasıyoruzz ama daha acın tazee benım 4 ay oldu ben daha soguk bakabılıyorum rabbım gonlunu dınlesın ısn hersey gonluce olusn tez vakıte dualrına cvbın gelsın dua dostumm
AMİİİİİN CANIM. SÖYLEMESİ KOLAY AMA NE OLUR BU KADAR ÜZME KENDİNİ. ÇEKEN BİLİR, ÇEKTİM
EDAA KARDEŞİM SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ. ŞİMDİ İŞYERİNDEYİM SANA SÖZ VERİYORUM AKŞAM SENİN İÇİN OKUCAM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH17 yıl önce gönderildi # -
edaa seni bende çok iyi anlayanlardanım
ama acısı hafifleyenlerden dilerim senin için de hayırlı olana Mevlam gönlüne razı eyler canım dostum
Allah yar ve yardımcın olsun amin17 yıl önce gönderildi # -
edacım ne çektiğini tahmin ediyorum bende 1 aydır aynı sıkıntılar içindeyim ne uyku nede iş yerinde verimli olabilme. Ama yapacağımız tek şey Yüce Allah'a dua etmek ve ondan yardım dilemek. Elimden geldiğince ve dilimin döndüğünce herzaman dua ediyorum. İnşallah tez zamanda herşey yoluna girecektir. Allah'ım dualarımızı kabul edecektir. Tüm arkadaşlara dua ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
amin canım inşallah sevdiğin sana geri döner 3 ayetle kürsi 1 fatiha acının dinmesi için
Edaa şimdi işteyim ama akşam senin için okucam diye söz vermiştim. iş yerinde müsait olunca aklıma geldin. hemen okudum kardeşim Allah kabul eder inşallah. akşamda okurum kardeşim, sen, ben ve bizim gibi yüreği yananlar için.
Allah yar ve yardımcın olsun, ama benimde başımdan böyle bir hadise geçti :) artık gülümseyerek hatırlıyorum. Ben gerçekten çok ama çok zor dönemler geçirdim. Dualarla 5 ay her gün ağlaya sızlaya gerçi hala ağlarım, dualarıma da ustalaşmış bir şekilde devam ediyorum, ilginçtir ki sanki gelecek gibi bir ümit de var içimde. İstişare yapıyorum onun hakkında kendimce kötü bir yön de bulamıyorum yine de Allah bilir biz bilmeyiz ama zaman herşeyin ilacı sabırla dua et dinine sarıl her durum için geçerli bu üstesinden gelebilmemiz için. Yardımcıların en hayırlısı olan Allah' a sığınmalıyız. Ben bundan bir 5 ay öncesine bakıyorum şimdiye bakıyorum düşünce olarak çok değiştim. İbadetin, duanın faydalarını görüyorum hayatta daha şükredecek çok şeyin olduğuna ve sorununun ne kadar ufak bir şey olduğunu görünce gerçekten fikirlerin değişiyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah karşınıza öyle kimseler çıkar ki size bu günleri unutturur, mutluluğunuz daim olur. Yüce Mevlam neylerse güzel eyler sabırla bekleyişe devam. Dualarımdasınız kardeşlerim.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM
Allah sizlerden razı olsun beni çok mutlu ettiniz kalbime ferahlık verdiniz HEPİNİZE ETTİĞİNİZ DUALARINIZ İÇİN ALLAH MURADLARIMIZ VERSİN DİYE BENDE DUA EDİYORUM İŞE GİDEMEDİM ALLAH AFFETSİN SÜREKLİ AĞZIMDA DUA DİLERİM TEZ ZAMANDA ALLAH KALBİNE SEVGİ TOHUMU EKER YİNE BANA DÜŞKÜN OLUR PİŞMAN EDER RAABBİM İNŞALLAH:( AMİN.SİZLERDENDE ALLAH RAZI OLSUN
AMİİİN EDAACIM BİNLERCE KEZ AMİİİİN
allah insallah dualarini kabul eder hemen hemen ayni durumda bendeyim. bende sevdigimi geri istiyorum allahim siginiyorum yalvariyorum onu bana bagislamasini istiyorum herseyi yeniden baslamamizi istiyorum benim icinde dua edin. allah insallah dualarini kabul eder canim. allahim edaa kardesimizin duasini kabul eyle yarabbim herkezin ne dilegi duasi varsa kabul et yarabbim sen büyüksün sen herseyi görüyorsun biliyorsun. amin.
SAOLUN ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞLERİM ŞUANDA EZAN OKUNUYOR RABBİME EL AÇIP DUA EDİYORUM RABBİM AKAN GÖZYAŞLARIMIZA ACISIN ACİZ KULLARINA YARDIM ETSİN AMİN ALLAHIIM.
RABBİMDEN HAKKINDA EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI EN İYİSİNİ EN MÜKEMMELİNİ DİLİYORUM. RABBİM SENİ DARDA SIKINTIDA KOYMASIN....UNUTMA GELMEZSE BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..
3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim içine huzur sukunet rahatlık ferahlık versin hakkında hayırlısı neyse onunla seni sevindirsin amin..
üzülme eda kardeşim seni anlayabiliyorum çünkü buna benzer hatta daha kötüsünü ben 6 ay önce yaşadım üstelik düğünüme 3 gün kala asıl sebebi açıklayayım ben bundan 11 sene önce iş kazası geçirdim ve sol kolumu kaybettim acılar hep üst üste biriyle ciddi evlilik üzere tanıştık daha sonra ögrendim ailesi beni istemiyor böyle 7 sene geçti ve birbirimizi gerçekten çok sevdik daha sonra ailesi karar verdi istemeye geldiler meger niyetleri iyi degilmiş ve biz nişanlandık ve 2 sene nişanlı bekletildim tam düğün hazırlıgındayız düğünümüze 3 gün kala evime temizlik yapmaya gitmek için anahtar istiyorum kayınvalide kayın görümce elti anahtarımı vermiyorlar anlayacagın hem yuvamdan hem sevdigimden ayırdılar yuvamızı bozdular ama hep oyunla bende senin gibi üzgünüm ama yinede mutluyum elhamdülillah sende üzme kendini hayırlısını dile allahtan
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin inşallah. AMİN AMİN AMİN
fatiha okuyorum rabbim hayır vesilesi kılsın inşallah17 yıl önce gönderildi # -
allah hakımızda hayırlısı versin amin kardeşim inş.. duların kabul eder mevalm kii bunda hiç şüpe yok seni en çok anlayanlatrdan biri benim çünkü aynısnını bend eyaşıyorum allah yardımsın olsun 3 ihlas 1 fatihaa amin amn amin
passha kardeşim SAOL sanada ALLAH BUNU EDENLERDEN HESABINI SORSUN YÜCE RABBİMİN ADALETİNE HAVALE ET.ARKADAŞLARIMI SİZLERDE SAOLUN ALLAH RAZI OLSUN AMA İNANIN BEN ÇOK KÖTÜYÜM BİR AN EVVEL RABBİMDEN ARTSIN İSTİYORUM GECELERİ KALBİM SIKIŞIYORR :( DUALR BENİ AYAKTA TUTUYOR RABBİME SIĞINDIM AMİN:(
canım kardeşim yüregi güzel kardeşim ne olur kendini bu kadar yıpratma bugün seni üzen yarında üzecektir nedenleri olmalı kendisiyle görüşmeyi denedinmi işinin sonucunu rabbimize bırak onederse sen kabul et tıpkı passha kardeşin gibi çünkü emin ol okulunun üzülmesine razı degil emin ol yine osenin için en güzelini seçip sana verecektir bugün evlensen o kimse i
le sana böyle birşeyi evli iken yaşatsa hiçte hoş olmaz senin temiz yüregini hak edeni versin rabbim sana illada arasın diyorsan ismi azamlarla dua ediyorum sana eger aramasını çok istiyorsan sabah namazından sonra ism-i azamları 100 kere oku istedigi ya oğün içinde yada 3 ğün içinde olacaktır senin durumların benimde başımdan geçtigi için siteye verdigim bütün dualarla dua etmiştim özellikle ism i azamlarla o yüzden tesirini çok süratli ve çabuk gördüm canım rabbim kalbine inşirah versin amin17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLI İSTEKLERİNİ NASİP ETSİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN
slm canim kardesim bu kadar düsünmeye degmez Allah nasip ettiyse hersey olur üzülme dualarim sizinle ben bugün 1000 besmele okuyacagim insallah Allah yüregine ferahlik versin amin
her konuda ayrı bir dram, ayrı bir acı var.Sizinkileri okuyunca ben halime şükretmek için bi sürü nedenim olduğunu anladım. Özellikle PASSHA kardeşimin yazdıkları gerçekten beni hüzünlendirdi.Keşke hiç yaşanmasaydı bu başınıza gelenler...ama hayat işte!!! insan her şeye hazır olmalı, zamanın ne getireceği hiç belli olmuyo......
Rabbim eda kardeşimin ve onun durumunda olanların sıkıntılarını gider, mutlu olmaları için vesileler yarat, onları korduklarından koru, umduklarına nail eyle...
amin***Allah yardımcınız olsun.***
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN İYİKİ BU SİTEYE GİRMİŞİM.YİNE AKŞAM OLDU DUA ETTİM RABBİME İÇİM AĞLIYA AĞLAYA SEN DUA DOSTLARIMINDA YARDIMCISI OL DEDİM.HEPİNİZ BENİM YÜREĞİMİ RAHATLATTINIZ PASSHA SENDE ÇOK SAOL CANIM KARDEŞİM HEPİNİZ SAOLUN ALLAH RAZI OLSUN YİNE DUA EDİP UYMAYA ÇALIŞACAĞIM BİLİNKİ BEN GECELERİ HEP UYKUDAN SIÇRIYORUM İNŞALLAH BURAYA MUTLU HABERİDE YAZARIM İSMİ AZAMLARI 100 KERE OKUYACAĞIM ALLAH KABUL ETSİN CANI GÖNÜLDEN AMİN :(
kardeşim allah yardımcın olsun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sana sevdiğinin kalbine koysun seni ayrılık geçmişte kalsın en yakın zamanda mutlu olman dileğiyle
21 besmele güzel yüreğine17 yıl önce gönderildi # -
Bazen aniden bir sıkıntı oturur yüreğe...Ve oturduğu yeri eritir birdenbire..insana yasamak zor gelir,yanlizlik, caresizlik ,sabirsizlik,terk edilmislik ,hor görülmüslük ve tek basina kalis.................iste o an söyle de
"ALLAH...
Ya Rab dokun yüreğime...
Ki,serinlesin Ya Rab derdimin dermanı sende
Dokun Yüreğime..."17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun.1 fatiha okuyorum senin için...
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.