seni cok iyi anliyorum kardesim ayni durumu bende yasiyorum kac aydir ve icim hala yaniyor bazen nefes alamiyor gibi oluyorum aci cekiyorum
ALLAH yardimcimiz olsun hayirlisini versin duamizi eksik etmeden sabretmeliyiz
Rabbimin 99 ismini oku istersen hergün ben öyle yapiyorum insana huzur veriyor
senin icinde bir fatiha okuyacagim
ALLAHIM sen eda kardesimin istegini hayirlisiyla bir an önce ver YA RABBIM...
AMIN AMIN AMIN
YALVARIRIM ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK KÖTÜYÜM DUA EDİN
(48 mesaj) (27 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
arkadaslar ben dun aksam burda passha arkadasımız bı dua yazmıstı cok etkılı edaa demıstı yaa ama sımdı yok ben dun aksam hayal mı gordum bırı lerı sıldımı hata eda bı saatden cıkıcam yazarmısn falandedı bende yorum yapmısrtımm ama sımdı yokkk edaaa passha lutfen bana bırınız bısey soylesınnn
17 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM HER İŞTE VARDIR BİR HAYIR.GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
hangi duayı yazmış.. sabah namazından sonra 100 kere okunan bu duayı biliyorum bu mu acaba
"vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fein tevellev fekül hasbiyallahüla ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim"
FTM KARDEŞİM BEN ŞUANDA İŞTEYİM EVE GİDİNCE YAZACAĞIM RÜYA DEİL DUA DOSTUM MERAK ETME BEN YAZRIM AMA UANIMDA YOK EVDE NOT ALDIM YARIN AKŞAM SEN DE BENDE YAPARIZ İÇİN RAHAT OLSUN AKŞAM BURDA OL ALLAHA EMANET OL .SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA DOSTLARIM İNŞALLAH RABBİM SEVDİĞİMİZ GÖNÜLLEİNE SEVGİ TOHUMLARINI EKER BİZE GETİRİR AMİN.
edacım sagol yaa bırden ne oluyuo dedım kendıme bu aksam yapıcaz arkadasım bu gece cuma gecesı ıstersen 3 gun deneyeılım ne dersın bu gece yarın ve ctesı geceıde olurmu
CANIM KARDEŞİM OLUR TABİ ALLAH IMIZ YETERKİ YARDIMCIMIZ OLSUN KABUL ETSİN AKŞAM EVE GİDİNCE BEN SANA YAZACAĞIM SONRA GECEDE YAPARIZ KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL.
amın canım sendeee aksam 8 gıbı gırer bakarım ıns
arkadaslar bu duayi bende ögrenebilirmiyim benimde ihtiyacim var
ALLAH bütün hayirli dualari bu günün yüzü suyu hörmetine kabul etsin... AMIN17 yıl önce gönderildi # -
bir dileği olanlar bölümüne yazdım o duayı da bak istersen
FUNDA111 KARDEŞİM AKŞAM SENDE BURDA OL 8 GİBİ ENGEÇ YAZMIŞ OLURUM BAKARSIN RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDEKABUL ETSİN AMİN.
RABBİM SEN YARDIM ETTT YALVARIRIM HAYIRSIZSA BİLE ALLAHIM SEN HAYRA ÇEVİR BENİ ANİDEN HİÇ BİŞEY YOKKEN ÇOK SEVERKEN ÜSTÜME TİTRERKEN BIRAKIP GİTMESİNİ ANLAMADIM ANLAMADIM ÇOK ŞAŞKINIM RABBİM İNŞALLAH SEN DUALARIMIZI KABUL EDİLEN KULLARINDAN NASİP ET TEZ ZAMANDA ARAMASINI PİŞMAN OLMASINI NASİP ETKİ BENDE ONA GÖRE YOLUMU BİLEYİM YA RABBB.AMİN.
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah’tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah’adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden bizi koru. Bütün iyiliklere de bizi yönelt. Bağışlanmamış günahımızı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımızı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimizi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım!” rabbim sana sığındık sana el açtık bizim için hayırlı olanı sen bilirsin allahım sen bu aciz kullarına yardım eyle senden başka gidecek kapımız yok sen bizi mutluluk deryasında yürüyenlerden eyle kardeşim allah yar ve yardımcın olsun dilerim tez zaman da sevdiğine kavuşursun allaha emanet
ALLAH RAZIOLSUN HAYRULLAH KARDEŞİM SAOL ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIIN İNŞALLAH MUTLU HABER DE YAZMAMI NASİP EDER RABBİM SİZLERE AMİİİN.DİLERİM HEPİMİZ YAZARIZ BURALARA SEVİNÇLERİMİZİDE PAYLAŞIRIZ ALLAHIM SEN GÖRÜYORSUN RABBİM HZ MUHAMMED AŞKI İÇİN (S.A.V.) RIZASI İÇİN KABUL ET AMİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜM MİNEZZALİMİN.RABBİM HUZURUNU NASİB EYLESİN.
rabbim en kısa zamanda en hayırlı haliyle onu sana geri nasip eder inşallah
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM RABBİM SİZLERİNDE BENİM İÇİN ETTİĞİNİZ DUALARI KABUL ETSİN ALLAH SİZİNDE MURADINIZ VERSİN AMİİN
İNŞALLAH AMİN AMİN BU GECE DUA EDECEĞİM RABBİME SİZDE EDİN ALLAH RIZASI İÇİN BANA DOSTLARIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KİMKİ EDERSE.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.