s.aleyküm değerli kardeşlerim,uzun zamandır siteye giremedim bu gidişlede sanırım giremeyeceğim,arada bir bakıyor dua yazıyordum..görüyorumki çok değişik isimler gelmiş demek oluyorki üyemiz arttı çok şükür..aslında siteye giremememin ana nedeni hayat yorgunluğu,hakkıyla çekilen sıkıntılara rıza gösterip sabredememem ve elimin kolumun hiçbirşeye kalkmaması.selam ve dua ile kardeşlerim...
sizleri özledim
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Salihaa kardeş ben yeni katılanlardanım, hepimzin üstünde hayat yorgunluğu var bir şekilde rabbim herşeyin sabrını da veriyor, sıkıntın ne bilemiyorum ama Allah tüm sıkıntını sevince mutluluğa çevirsin. gam ve kederden uzak ol inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim kalbini iman nuru ile diriltsin içine neşe huzur mutluluk versin yolundan ayırmasın işlerini rast getirsin herzaman Yar ve Yardımcın olsun amin..
ALLAHA EMANET OL.. KAYBOLMA UĞRA ARADA KARDESİM İNSALLAH.. ALLAHA EMANET OL ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH
rabbim yüreğine ümit tohumları ekip merhametiyle yardımcın olsun kardeşim amin ya vehap ya vehhap ya vehhap yavehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap
bu siteye giren girmeyen dualarla gönül birliği yapan tüm din kardeşlerimiz dualarımızda
sende dostum ... selam ve duayla Rabbim yardımcın olsun amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.