KİMKİ SEHER VAKTİ KALKIP 786 DEFA BESMELE-İ ŞERİFİ OKUYUP ARDINDAN 133 SALATÜ SELAM GETİRİRSE DAHA SONRADA BESMELE-İ ŞERİF DUASINI OKUR İSE**ABDULKADİR GEYLANİ HZ BUYURUYORK**EVLİYALAR DİVANINA KAYDOLUR DAHA DÜNYADA İKEN CENNET ONA GÖSTERİLİR ÖMRÜ BOYUNCA DUALARI KABUL OLUNUR DAHA BİRÇOK SIRRA VAKIF OLUR BU BÜYÜK KAZANCIN SAKIN BIRAKILMAMASI GEREKTİGİNİ BELİRTMİŞ İŞTE BESMELE-İ ŞERİF DUASI**BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAHÜMME İNNİ ES ELÜKE BİHAKKİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ HÜRMETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ FAZLİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ AZAMETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ CELALİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ CEMALİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ KEMALİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ HEYBETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ MENZİLETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ MELEKÜTİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ CEBERUTİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ KİBRİYAİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ SENAİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİBEHAİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ KERAMETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ SULDANİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ BERAKETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ IZZETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ KUVVETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM VEBİ KUDRATİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM İRFEA KADRİ VEŞRAH SADRİ VEYESSİR EMRİ VERZUKNİ MİN HAYSÜ LA YEHTESIB BİFAZLİKE VE KEREMİKE YA MEN HUVE KAF HA YA AYN SAD HA MİM AYN SİN KAF VE ES-ELÜKE Bİ CELALİL İZZETİ VE CELALİL HEYBETİ VE CEBERUTİL AZAMETİ EN TECALENİ MİN IBADİKES SALİHIN ELLEZİ LA HAVFUN ALEYHİM VELAHUM YEHZENUN BİRAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN VE EN TUSALLİYE ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE EFALLİ***AMİN***RABİM ŞİMDİDEN DUALARINIZIN CEVABINI SİZ KARDEŞLERİME VERSİN İŞTİYAK İLE ÖNERİRİM BENCE SAKIN BU KAZANCI BIRAKMAYIN DUALARINIZIN NASIL KABUL OLDUGUNU KISA SÜREDE MEVLA SİZLEREDE FARK ETTİRSİN BU GARİB KARDEŞİNİZİDE DUALARINIZDA ESİRGEMEYİN ÜMİD EDİYORUM İHLASLA YAPTIGINIZ TAKDİRDE TESİRİNİ DAHA ÇABUK FARK EDECEKSİNİZ DUA VE SELAM İLE
***KİM DUASININ KABUL OLMASINI İSTİYORSA ONA MÜJDEEE***
(23 mesaj) (21 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
BU DUA ABDULKADİR GEYLANİ HZ.AİTTİR Ruhuna El Fatiha.........
http://mucize.net/forum/topic/8060?replies=5
Allah senden razi olsun.16 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
16 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim not aldım
ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN
allah razı olsun rabbim abdülkadir geylani hazretlerinin duasına hepimizi nail eylesin dostlarım 1 fatiha 3 ihlas okudum...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENDE NOT ALIYORUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
allah razı olsun kardeşim bu duadan faydalananlardan olasın inşaalah amin
ALLAH razı olsun kardeşim ama benim anlayamadıgım 1 kezmi yapıp786 DEFA BESMELE-İ ŞERİFİ OKUYUP ARDINDAN 133 SALATÜ SELAM GETİRİRSE sonra sadece duayımı okuyacaksın yoksa her seferindemi basında okuncak yardımcı olursanız sevinirim
Allah razı olsun yüregine saglık kardeşim,Rabbim yaptıgımız duaları katında kabul etsin aminn
allah razı olsun kardeşimmm amin amin amin
ALLAH RAZI OLSUN
GAVSÜL AZAM ABDÜLKADİR GEYLÂNİ HAZRETLERİNİN RUHUNA 3 İHLAS OKUDUM.
RABBİM KABULE LAYIK GÖRÜR İNŞALLAH...16 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN..
slm Allah razi olsun önemli dualari yazip paylasiyorsun dilerim cennetehlinden olursunuz amin
amin cümlemiz inşaallah cennet ehli ve hatunu oluruz siz kardeşlerimle birlikte
ALLAH sizden bin kere razı olsun en başta rabbim sizi bizi ve bütün müslümanları sıkıntılardan kurtarsın bu güzel siteyi açtığınız için dua sitesin tabi
ALLAHA EMANET bizide duanıza katarsanız çok sevinirim
bayrammm16 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun.RABBİM cümlemizi duası kabul edilen kullarından etsin
okudum şimdi degerli kardeşim inşallah yüce mevlam cümlemizin dualarını kabul etsin.bu güzel duaların yüzüsuyu hürmetine nolur mevlam ellerimizi boş cevirma kudretliler kudretlisi rabbim...amiiiiiinnnn
allah bin kere razı olsun paylaştığınız için olmazlarınızı oldursun her işinizi hayırla sonuçlandırsın dilerim rabbimden
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
SİZE ve GAVSÜL AZAM ABDÜLKADİR GEYLÂNİ HAZRETLERİNE FATİHA SURESİ OKUDUM.
Allah razı olsun.Duadan nasiblenmeyi nasip etsin Rabbim.Amin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
allah razı olsun kardeşim yaradana emanet ol...
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.