hepinize hayırlı cumalar dilerim,tüm hayır kapıları açılsın üzerinize nur yağsın bu güzel günün hatrına.bugün okuyacağım duaların hepsi sizleri için olucak,hasta olanlara şifa,sevdiğinden ayrı olanlara kavuşma vesilesi,borçlu olanların borçtan kurtulması için,her ne derdiniz varsa kuırtulmak için okuycam tüm dularımı.kadir baba,recep abi,şengül abla,nimet abla,cennet,nuray,yasemin,derya,esra,ala,burcu,elif,fatih,fatma abla,elif,yasin,mukadder,pınar,idil,nur,gül abla,sedef,aika,behnan,sudemaral ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım Allah sıkıntılarınıza derman olsun..
CUMA-REYHAN-İST
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Reyhanım allah razı olsun, allah kabul etsin, Yüce mevlam senin de her ne sıkıntın varsa söküp atsın içinden. Sana 10 ihlas hediye ediyorum, inşallah şifa gibi gelir :)
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN
Allah razi olsun Reyhan kardesim...
Sana da hayirli cumalar...Insaallah Yuce Yarabbim bu guzel gunun hatrina dualarimizi kabul amellerizi makbul eyler....
Amin amin amin
Amin kardeşim. Allah kabul etsin.
ALLAH RAZI OLSUN CAMIMCIM.ALLAH GÖNLÜNDEKİ TÜM HAYIRLI İSTEKLERİ KABUL ETSİN.AMİNNN....
AMIN KARDEŞİM. RABBIM KABUL ETSIN
REYHANCIM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN.AMİN
AMİN AMİN ..ALLAH RAZI OLSUN SENDEN RABBİM
CUMA HÜRMETİNE SENİNDE DUALARIN KABUL OLSUN AMİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah razı olsun senden seninde inşallah bütün sıkıntıların gider duaların kabul olur. inşaallah.
Allah razı olsun ablacım..sende benim dularımdasın...Allaha emanet ol..
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM . ALLAH NE DİLEĞİN VARSA VERSİN .
canım reyhancığım senin için dün gece 10da dua ettim benim kalbime doğuyor eşin bir daha seni üzmicek.seni çoooooookkk seven ablan.
ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM REYHAN
Allah razı olsun Reyhan abla, benim de evliliğimin olması için edersen çok iyi olur. Sizin dularınız sayesinde çok çok iyiyim hepinizde Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.