CANIM DUA DOSTLARIM BUGÜN İŞE BAŞLAMAM İÇİN EVRAKLARIMI İSTEDİLER BEN BU GÜN EVRAKLARIMI HAZIRLAYACAĞIM 15 GÜN İÇİNDEDE BAŞLAYACAĞIM AMA SİZLERİN DUALARIYLA BAŞLAMAK İSTEDİM 1 ayetel kursi 3 ihlas 1 fatiha cuma hediyem hepinize kabul edin lutfen allaha emanet olun
İŞE BAŞLAMAM İÇİN ÇAĞIRDILAR
(28 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bu mübarek cuma günü allah işlerini rast getirsin.allah yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun desteğinize dualarınıza okadar ihtiyacım varki
Canım canım canım Nurgül ablam benim. Çok sevindim, Allahım Nurgül ablamın hakkında hep hayırlısnı ver... Bu iş onun için çok hayırlı olsun
nurgülüm gördünmü bak rabbim bizi dara sokmuyor allah herşeyin hayırlısını versin
ctesi akşamı çok dua edicem sana rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı olsun çok sevindim, Allah razı olsun.
RABBİM İŞİNİ RASTGETİRSİN..HAYIRLI OLSUN .
ALLAH RAZI OLSUN
HAYIRLI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Hayirli olsun yeni isin Nurgul arkadasim
Dualarimdasin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim, rabbim işlerindek olaylık ve başarı ile hayırlı kazanç nasip etsin inşallah. AMİNAMİN AMİN
ÇOK SEVİNDİM İNANKİ İNŞALLAH MUAFFAK OLURSUN NURGÜLCÜM
allah hepinizden razı olsun binkere ben daha önceki işlerimde annacım babacım kardeşlerim dua ederlerdi şimdi onlarla beraber dua ordusu var arkamda kadir babanın dediği gibi okadar huzurluyumki hep allahımdan hayırlısını istedim namusuma leke gelecekse aile huzurum kaçacaksa haysiyetimi kaybedeceksem hayırlı engel çıksın olmasın dedim inanıyorumki bu benim için hayırlı bir iş olacak dualarımızla hıçkırıklar içinde yazıyorum yazımı çünki her birrinizin her kelimesinde sevgi destek moral var okadar yakınınki sanki sizlere siteye giremesem birgün çok özlüyorum filizim cennetim dua dostlarım dualarımdasınız hepiniz unutmayın benide ben şimdi gidiyorum işlemleri yapmaya hepiniz dualarınızla yanımdasınız biliyorum çok şükür
HACI BAYRAM VELİ HZ.ZİYARETİMDE SENİN DİLEĞİNİ VE DİĞER DUA DOSTLARIMIN DİLEKLERİNİ İLETİRKEN İNŞALLAH GERÇEKLEŞİRSE GELİP TEKRAR DUA EDECEĞİM DEMİŞTİM.YOL GÖRÜNDÜ HACI BAYRAM VELİ HZ.ZİYARETİ.OLSUN BEN ÇOK MUTLU OLDUM.ALLAH MUFFAK ETSİN.
nurgulcum hayırlı olsun canım benım...
bugünün güzel haberide bu. çok sevindim . hayırlı uğurlu olsun . Allah utandırmasın
hadi hayırlı olsun inşaallah..Rabbim her daim yanında olsun ...inşaallah herşey diledigin gibi olur amin
meral allah razı olsun canım kardeşim hakkını helal et şimdi yanımda olsanda sana sarıla bilsem keşke 1 ayetel kürsi hediyem kabul et lütfen
cğdem fatih nuray allah razı olsun sizlerden hepiniz hakkınızı helal edin 1 ayetel kurside size hediyem
inşallah hakkında hayırlısı olur inşallah çok mutlu olursun:)
nurgül kardeşim çok sevindim.Allahım iyi mesai arkadaşları versin.Allahım her işinde senin yanında olsun.şengül kardeşine benden selamlar sevgiler...
hakkım annenin aksütü gibi helal hoş olsun.umarım herşey istediğin gibi olur.bunca sıkıntının içinde senin haberin engüzeli
Canım çok sevindim Nurgülüm.
Allah sana hayırlı rızklar nasip etsin. İyi insanlarla karşılaştırıp
huzur içinde çalışmayı nasip etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İŞİNİZİ HAYIRLI KILSIN
Hayırlı olur inşaallah.
HAYIRLI OLSUN.RABBİM KOLAYLIK VERSİN PİŞMANLIK VERMESİN İNŞ AMİN AMİN AMİN
HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH.ALLAH KOLAYLIK VERSİN AYRICA RABBİM HEDİYELERİNİDE KABUL BUYURSUN...:):):)
HAYIRLI OLSUN
NE GÜZEL BİR HABER.ALLAH HAYIRLISI İLE DAİM EYLESİN.YOLUN AÇIK OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.YENİ İŞİN SANA HAYIR KAPILARI İLE BİRLİKTE AÇILSIN İNŞALLAH.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.