dua dostlarım o kadar sıkılıdm kı ıcım darladı kı dualarınıza ıhtıyacaım var yuregımın cıglıklarından kulaklarım sagır oldu ama hala gonlum soz dılmeıyoo banada dua edermısın rabbım tum dua dostlarının dualrını kabul etsınn umudum bıtsede duam bıtmedı ama duanızdan guc ıstıyorum
yuregımın cıglıgından kulaklarım sagır oldu:(
(21 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim tezinden derdine çare olsun inşallah.kimseye darda koymasın herkesin yardımcısı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİYL ALİYYİL AZİYM.
SABRININ VE UMUDUNUN TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun bensem ve oynakar rabbım sızınde ne sıkıntınız varsa derman olsun tum detlerınızeee
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.18 yıl önce gönderildi # -
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim dualarimdasin ftm kardesim....Rabbim sana en kisa zamanda afiyet versin kardesim.......bol zikir yap......kalbini ferah tut...
ya Vedud ya Vedud ya Vedud........18 yıl önce gönderildi # -
Ayetel kürsi okudum kardeşim yoldaşın olsun
allah razı olsun kardesler dualrınız ıcın tesekurler rabbım sızınde ne sıkıntınız varsa tez vakıtte hayra cevırsın bugece teccuhe kalkcam ısmınızle dua edıcem ıns varsa bı ıstegınız soyleyın ıns
bensem oynakar zehram zez Merlin23 ve tum dua dostalrıma ama sızleırn adlarnızı ozellıkler gecıcemmm ınss
1 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah...amin..
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim3 ihlas....allahim sen her serde bir hayir gizlersin..hayrindan mahrum etme kardesimizi..
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. İki cihanda yüzünü güldür inşallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardım cın olsun sıkıntılarına hayırlı çözümler versin olmazlarını oldursun zorluklarını kolaylaştırsın inşaalah aminnn
alllah razı olsunn dua dostlarım ıyı kı varsınızzz
ALLAHIN İZNİYLE FERAHA ERRSİN Bİ HUZUR KAPISI AÇILIR SEN YETERKİ İSTE İNSALLAH ALLAH YANINDA GÖNLÜNDE OLSUN HEP İNSALLAH
Rabbim tüm sıkıntılarından feraha erdirsin dilerim gönlünden geçen her dileğini gerçeğe döndürsün yüce yaradanımız.gönlünün muradını hakkında hayırlı kılsın ve tez zamanda nasip etsin inşallah..La havle vela kuvvete illa billahülalüyyülazim..La havle vela kuvvete illa billahülalüyyülazim..
La havle vela kuvvete illa billahülalüyyülazim..
Hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl azim..
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin..
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin..amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
deva82 allah razı olsun rabbım senın de gonlunun muradını versın
Kardeşim sabret, inşallah bütün hayır kapıları sana açılır dua etmekten ibadetten ayrılma canım dostum. İnşallah bu sıkıntılarının mükafatını verir Yüce Mevlam. AMİN AMİN AMİN
yekruye22 tesekuer arkadaısm bu msj gorunce sankı yuregıme su serpılıyo nasıl mutlu oluyorum bazen aglıyorum bıle bılyosmunuz allah razı olsun ıns hayırlısıyla mutlu oldugumda ıns hepınıze haber verıcem hepınızden allah razı olsun ıyıkı vvarsınız
FTM KARDEŞİM AKŞAM DUA YI YAZARIM RABBİMİN İZNİ İLE PASSHA KARDEŞİMİZNDE VERDİĞİ DUA İLE İNŞALLAH DİLEĞİMİZ RABBİM KATINDA KABUL OLUR AMİİİN YÜREĞİM BENİMDE YANIYOR SENİNDE RABBİM YARDIMCIN OLSUN DUALARIMDASIN
sagol edacımm hersey ıcın ıns dualarda bulusalım
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.