YALVARIYORUM SİZLERE
HERBİRİNİZDEN BİRİR DUA
LÜTFEN ARKADAŞLAR KARDEŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOOOOOK ZOR DURUMDA
1000 lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin okuyorum
YALVARIYORUM SİZLERE
HERBİRİNİZDEN BİRİR DUA
LÜTFEN ARKADAŞLAR KARDEŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOOOOOK ZOR DURUMDA
1000 lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin okuyorum
YALVARMANA GEREK YOK LEYAR KARDEŞ BİRBİRİMİZE DUA ETMEK İÇİN BURDAYIZ ELBETTEKİ OKURUZ BENİDE KATIN DUALARINIZA BENDE ÇOK KÖTÜYÜM
3 İHLAS 1 FATİHA . RABBİM KARDEŞİMİZİ FELAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH. AMİN.
KİM ATİLLA KARDEŞİMİZE DUADA BULUNURSA ALLAH HER TÜRLÜ SIKINTISINI ONDAN GİDERSİN İNŞALLAH
AMİN
lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.50 adette ben okuyorum.rabbim sıkıntılarınızı hafifletsin.yardımcınız olsun.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM BU ATEŞİ SÖNDÜRELİM
ÇOK CANI YANIYOR KARDEŞİMİZİN
MEDET YA ALLAH MEDET YA KAFİ
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim........... kardeismizin derdine care olsun Rabbim ..
Dualarimda olacak insallah Okudugum Yasini seriflere ismini söyleyecegim..Atilla kardesiminde...Rabbim yar ve yardimcisi olsun.Amin.
Pnarr seninde Allahin izniyle kardesim...yürek acin icin ...yada neyse seni üzen...dualarimdasin kardesim.
DUALAR EDİN ATİLLA KARDEŞİMİZE
ATİLLA KARDEŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOK KIYMETLİ ÜMMETTEN BİRİ
ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZ DE SİZLERİ DUALARIMIZA KATIYORUZ VE KATACAĞIZ DA İNŞALLAH
ALLAHIN HABİBİ RESULALLAHA HATMELERDE SİZLERİ DE ANACAĞIM İNŞALLAH
SİZ KARDEŞİMİZİ UNUTMAYIN OLUR MU DEĞERLİ DUA ARKADAŞLARIM BENİM
ALLAH HERBİRİNİZİ SELAMETE ERDİRSİN
BİZ BU SİTEDE NE DUALAR ETTİK KİMLERİÇİN YALVARDIK PEK ÇOĞUMUZ NASIL FERAHA ÇIKTIK
ŞİMDİ SIRA ATİLLA KARDEŞİMİZDE
DUALARINIZI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR
RABBİME BURADAN DA YALVARINIZ NE OLUR
ATİLLA KARDEŞİM SEN DE KATIL BURADAN DUAYA KENDİN İÇİN DE HERKES İÇİN DE DUALAR GÖNDER RABBİME
3 FATİHA 1 İHLAS OKUDUM.KARDEŞİM İNŞALLAH RABBİM SIKINTINIZI GİDERSİN.
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.3 İHLAS 1 FATİHA DA BENDEN
1000 SALAVAT HÜRMETİNE EY YÜCE RABBİM TEZ SELAMET
100 tane de ben okuyorum,
Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin,feraha çıkarsın.Amin.
Allah yar ve yardımcısı olsun. 3 ayetel kürsi benden.
1 ayetel kürsi Atillanın en kısa zamanda feraha cıkması için
1001 BESMELE
ALLAH RIZKINI VE SELAMET KAPILARINI ATİLLAYA AÇIVERSİN İNŞALLAH
1 CANI GÖNÜLDEN YA ALLAH, YA REZZAK, YA FETTAH
MEDET YA ALLAH MEDET TEZ SELAMET ATİLLA YA
KİM BENİM İÇİN DUA EDER VE BANA DİLEKLER DE BULUNURSA YARADAN YÜCE ALLAH IM O KİŞİLERİ CENNETİNE ALSIN VE SIKINTI DERT BORÇ ZOR GÜNLER YAŞATMASIN İNŞALLAH ALLAH SİZLERDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN EN GÜZEL GÜNELR SİZLERİN OLSUN AYRICA BAŞLATAN LEYAR DAN DA ALLAH RAZI OLSUN
ATİLLA SANA 1001 BESMELE DAHA GELECEK BENDEN
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Her karanlığın ardında muhakkak ki bir aydınlık vardır bu umutla sabredin kardeşlerim, Dualar acımızı hafifletiyor ben bunu yaşayanlardanım. İnşallah sizlere de nasip olur artık bekliyorum o aydınlığı inşallah hepimiz o aydınlığa nail oluruz. Amin. Dualarımdasınız kardeşlerim, Selam ve dua ile her zaman...
ATİLLA İÇİN DUA EDENLER RESULALLAHIN ŞEFAATİNE NAİL OLSUNLAR İNŞALLAH
Allahım duaları kabul edecektir. Sadece ona inanıp ona kulluk etmeliyiz ve sadece ondan yardım istemeliyiz. Bende 3 İhlas ve 1 Fatiha okudum. Akşam ev de de devam edeceğim inşallah buradaki herkes için dua edicem. Allah hepinizden razı olsun.
Bismillahi vessalatu vesselamu ala rasulillahi. ALLAHummeğfir li zunubi veftah li ebvabe rahmetike.”
Anlamı: “ALLAH’ın adıyla, ALLAH Resulune salat ve selam olsun. ALLAH’ım , günahlarımı benim için dua edenlerin de bağışla bana ve benim için dua edenlere rahmet kapılarını aç yarabbi
ALLAH a emenet olun hayırlı akşamlar iş yerinden eve gitmek zorundayım ALLAH razı olsun hepinizden
RABBİM ATİLLA KARDEİMİN CÜMLE MİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH 1 FATİHA 3 İHLAS 1 AYETEL KÜRSÜ OKUDUM SIKINTILARINIZA VESİLE OLUR İNŞALLAH....
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH (CC)
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider iki cihanda yüzünü güldür. SEnden başkasına muhtaç etme. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah
Amin kardesim neyse dedin cilen sorunun ......Rabbim kilinan namazlar ,cekilen tesbihler edilen zikirler hörmetine sana tez zamanda afiyet ihsan etsin ben öglen söz verdigim Yasini serifi okudum.Yüreginiz ferahlasin insallah diye.Amin.Duayla kalin.
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah bende şu anda çok zor durumdayım.beni de dualarınıza alın lütfen.
1000 La Havle Vela kuvvete illa billahil aliyül azim
1000 La ilahe ille ente subhaneke inni küntümünezzalimin
1000 Subhanallahi ve bi hamdihi
Okuyacağım Atilla kardeşimiz ve tüm borçlu olanların feraha çıkması için.
Selam ve dua ile.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.